Σασμός επόμενα επεισόδια : 30, 31 , 32 , 33

Σασμός επόμενα επεισόδια. Περιλήψεις των επεισοδίων 30, 31 , 32 , 33. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 30 στις 25/10/21

Επεισόδιο 30

Η Καλλιόπη προσπαθεί να μάθει απο την Στέλλα ποια είναι η ερωμένη του γιου της. Ο Πέτρος θα συναντήσει την Σεμίνα, και ένα ερωτικό παιχνίδι θα ξεκινήσει μεταξύ τους. Ο Μανόλης και ο Νικηφόρος ετοιμάζονται να φύγουν για το Ηράκλειο, εντωμεταξύ ο Μανώλης γράφει γράμμα στην αστυνομία με τον δολοφόνο του Στεφάνη .

Ενώ, λοιπόν, ετοιμάζεται να αναχωρήσει μαζί με τον Νικηφόρο για το Ηράκλειο, έχει αγωνία για το αν ο φάκελος παραδόθηκε στην αστυνομία και αν θα συλληφθεί ο Μαθιός. Όταν, λοιπόν, βλέπει ένα περιπολικό να τους κλείνει το δρόμο για να ζητήσει τα στοιχεία τους, η καρδιά του αρχίζει να χτυπάει πιο δυνατά. Νομίζει πως επιτέλους ήρθε η στιγμή της αποκάλυψης, όμως πολύ σύντομα διαπιστώνει πως κάνει λάθος…

Η Αργυρώ κάνει το μεγάλο λάθος… Εξομολογείται στη μητέρα της, την Μαρίνα, πως έχει σχέση με τον Αστέρη και όλοι μαζί μπαίνουν σε ένα δρόμο που δείχνει να μην έχει επιστροφή!

Δέιτε ακόμη Σασμός spoiler: O Μαθιός εξομολογείται τον φόνο του Στεφανή

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 31  στις 26/10/21

Επεισόδιο 31

Ο Μαθιός θα γλιτώσει τη σύλληψη , καθώς το σημείωμα του Μανόλη που λέει πως ο Μαθιός, σκότωσε τον Στεφανή θα χαθεί, και έτσι ο Μαθιός φτάνει ανενόχλητος στο Ηράκλειο μαζί με τον Νικηφόρο και τον Μανόλη.

Ο Μαθιός λίγο αργότερα  επιστρέφει στο χωριό έτοιμος να ζήσει λίγες κρυφές στιγμές ευτυχίας με την Βασιλική. Καθώς φιλιούνται, η Καλλιόπη φτάνει έξω από το σπίτι, και ο έρωτάς τους κινδυνεύει να μην παραμείνει και τόσο κρυφός…!

Ο Διονύσης παρασύρει ολοένα και πιο βαθιά τον Κώστα στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας, Πέτρος και Σεμίνα συναντιούνται και πάλι. Παρά τις προσπάθειες του Πέτρου όμως, η Σεμίνα δεν του υπόσχεται να τον ξαναδεί. Παράλληλα, η Σεμίνα ανακαλύπτει κάτι ύποπτο στα πράγματα του Διονύση.

Δείτε  ακομή  Σασμός επόμενα επεισόδια : 26, 27 , 28 , 29

Εκτός εαυτού η Μαρίνα , θυμάται τον πόνο που προκάλεσαν οι Σταματάκηδες στην οικογένειά της και ξεκαθαρίζει στην κόρη της πως η σχέση αυτή πρέπει να τελειώσει. Της θυμίζει τον όρκο που είχε δώσει και απαιτεί από τον ίδιο τον Αστέρη να μείνει μακριά από την Αργυρώ\Ούτε η γιαγιά Ειρήνη, ούτε και η Άσπα μπορούν να παρηγορήσουν την Αργυρώ, ενώ η προσπάθεια του παπά Μιχάλη να δώσει κουράγιο στον Αστέρη πέφτει στο κενό.

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 32  στις 27/10/21

Επεισόδιο 32

Θα ανακαλύψει η Καλλιόπη τη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική; O Νικηφόρος και o Μανόλης επιστρέφουν από το Ηράκλειο και μαθαίνουν πως η αστυνομία έχει στραφεί σε κάποιον ύποπτο για τον φόνο του Στεφανή. Τον Νικηφόρο όμως τον περιμένει ακόμη μία δυσάρεστη έκπληξη. Η Τζένη του ανακοινώνει το ενδεχόμενο να φύγει για πάντα για τον  Καναδά, για να πάει στους γονείς της …

Τόσο ο Αστέρης, όσο και η Αργυρώ προσπαθούν να μάθουν πληροφορίες για τη βεντέτα που έχουν οι οικογένειές τους και έγινε η αιτία να χωρίσουν. Κανείς όμως δεν ανοίγει το στόμα του…… μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Ο Πέτρος προσπαθεί να πλησιάσει  τη Σεμίνα για μία ακόμη φορά καλώντας τη στο μαγαζί που θα παίζει μουσική. Ο Διονύσης προχωράει στην παράδοση των αρχαίων, έχοντας μπλέξει για άλλη μία φορά, τον Κώστα, αλλά η αστυνομία είναι σε επαγρύπνηση.
Η Στέλλα είναι πολύ χαρούμενη που  η εγκυμοσύνη της προχωράει κανονικά και μαθαίνει το φύλο του μωρού. Ένα ατύχημα όμως θα θέσει σε κίνδυνο την ίδια και το παιδί.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 33  στις 28/10/21

Επεισόδιο 33

Ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για το μίσος μεταξύ των δύο οικογενειών, η  έρευνά της, θα την οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια…
Η Στέλλα  μετά το ατύχημα θα χάσει το παιδί και νιώθει τον κόσμο γύρω της να καταρρέει. Μία τρομακτική αποκάλυψη θα φέρει αντιμέτωπο τον Μανόλη με το Νικηφόρο, και θα οδηγήσει τον τελευταίο σε ένα μοιραίο λάθος, με ολέθριες συνέπειες.
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μαθαίνει την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα, με τον πιο τραγικό τρόπο. Η άφιξή του στην Κρήτη αναμένεται να αναστατώσει τις ζωές των ηρώων, και να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά, που προορίζονταν να μείνουν για πάντα θαμμένα…

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 34 , 35 , 36 , 37

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close