Σασμός spoiler: Μιχάλης Αεράκης – Ποιοι θα φέρουν τον Σασμό στις δυο οικογένειες

Σασμος : Ο Μιχάλης Αεράκης, ο γνωστός Παπά – Μιχάλης  από τον Σασμό μίλησε στο 7ΜέρεςTV και αποκάλυψε πως ο ρόλος του θα είναι καθοριστικός για τη πορεία  της σειράς.

Αυτά τα δυο άτομα φέρνουν τον Σασμό στις δυο οικογένειες .

Σασμός spoiler: Μιχάλης Αεράκης – Ποιοι θα φέρουν τον Σασμό στις δυο οικογένειες

Οι παπάδες τι ρόλο παίζουν σε ένα σασμό;

Μεγάλο. Ειδικά στο δικό μας σίριαλ, ο παπα-Μιχάλης είναι αυτός που θα συμβάλει τα μέγιστα για το σασμό. Οι παπάδες στα χωριά γίνονται αποδέκτες όλων των μυστικών, μέσω του ιερού μυστηρίου της εξομολόγησης. Ο ρόλος του παπα-Μιχάλη, ο οποίος γνωρίζει όλα τα μυστικά του τόπου, είναι να κρατήσει τις ισορροπίες, να κατευνάσει τα πάθη και τα μίση, να φέρει αγάπη και γαλήνη στο χωριό. Στην πορεία της σειράς θα τον δείτε να γίνεται συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες, να μεσολαβεί για να τα 1 βρουν οι δύο οικογένειες.

Δείτε επίσης : Σασμός : Η Αργυρώ πάει στη φυλακή και καταριέται τον Αστέρη

Τον σέβονται όλοι στο χωριό τον παπα-Μιχάλη, γιατί ξέρει να; κρατά μυστικά. Δεν είναι κουτσομπόλης παπάς. Είναι γέννημα-θρέμμα του χωριού :; και τους ξέρει όλους. Ο παπάς, μαζί με τον αστυνόμο, τον Αντώνη έχουν τις . πληροφορίες που θα φέρουν το σασμό στις δύο οικογένειες.

Μια αγάπη σαν αυτή της Αργυρώς με τον Αστέρη μπορεί να νικήσει τη βεντέτα;

Αυτή και μόνο αυτή. Η βαθιά αγάπη γκρεμίζει την οποιαδήποτε διαφορά. Η Αργυρούλα και ο Αστέρης έχουν καλή καρδιά και τεράστια αγάπη μέσα τους. Οι Βρουλάκηδες και οι Σταματάκηδες έχουν μια βεντέτα τριάντα χρόνων λόγω της παράνομης σχέσης της Ανθούλας με τον Βρουλάκη. Αλλά λίγοι το ξέρουν αυτό. Αυτή η βεντέτα έγινε για την τιμή της Ανθούλας, αλλά με τη δύναμη της αγάπης του Αστέρη και της Αργυρώς μπορεί να περάσει στη λήθη.

Ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης τα κατέγραψε όλα αυτά πολύ ωραία στο βιβλίο του «Σασμός», σε μια δραματουργική εξέλιξη τετρακοσίων σελίδων. Η σειρά, μέσα από 170 ωριαία επεισόδια, θα ζωντανέψει το βιβλίο, αλλά το σενάριο θα απλωθεί κι άλλο, αφού μιλάμε για μυθοπλασία. Θα αναπτυχθούν και άλλες ιστορίες κάτω από την ομπρέλα του ALPHA. Το κανάλι πιστεύει πολύ στη δυναμική της σειράς.

Σε όλους έχει κάνει αίσθηση η Καλλιόπη, μια γυναίκα αυστηρή και βαθιά συντηρητική, που ορίζει τις ζωές των άλλων. Ο παπάς τη συμμερίζεται;

Σασμός spoiler: Μιχάλης Αεράκης – Ποιοι θα φέρουν τον Σασμό στις δυο οικογένειες

Την Καλλιόπη την αγαπώ γιατί την υποδύεται η φίλη από το Κόκκινο Χωριό της Κρήτης, η Μαρία Τζομπανάκη. Είναι φίλη μου χρόνια η Μαρία και την εκτιμώ πολύ ως άνθρωπο και ως συνάδελφο. Ο παπα-Μιχάλης έχει ένα καρπούζι στα χέρια του και πρέπει να το κόψει στη μέση. Πρέπει να ακούει και την Καλλιόπη και την κυρία Ειρήνη. Απλώς έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την Καλλιόπη γιατί τον επισκέπτεται συχνά στην εκκλησία, του λέει τις αμαρτίες της και ζητά συμβουλές, συγχώρεση. Ο παπα-Μιχάλης είναι η φωνή της συνείδησής της.

Δείτε επίσης :Σασμός : Η Θοδώρα θέλει να κάνει έκτρωση

Η Καλλιόπη είναι σπλάχνο μιας κλειστής κοινωνίας και όλη της η ζωή είναι το τι θα πει ο κόσμος και πώς θα είναι αυτή καθωσπρέπει. Ο παπάς στη λειτουργία της Κυριακής πρεσβεύει για τις προσευχές όλων των ανθρώπων και για ί να μονιάσει το χωριό. Δεν κάνει τα χατίρια της Καλλιόπης. Κάνει αυτό ακριβώς που μας δίδαξε ο Θεός πάνω στο Σταυρό. Συγχωρεί και αγαπά θυσιαστικά.

Υπάρχουν πολλά μυστικά στο χωριό;

Σασμός spoiler: Μιχάλης Αεράκης – Ποιοι θα φέρουν τον Σασμό στις δυο οικογένειες

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαχαιρώνουν τον Αστέρη

Εμ, δεν υπάρχουν; Μήπως η κυρία Ειρήνη είναι εντάξει με τη νύφη της, τη Μαρίνα; Της έχει πει για την απιστία του άντρα της; Ο παπάς, η Καλλιόπη και η κυρα-Ειρήνη ξέρουν γιατί ο Σταματάκης σκότωσε τον Βρουλάκη οι άλλοι το αγνοούν. Πραγματικά όλο αυτό μοιάζει με αρχαία τραγωδία και περιμένουμε όλοι την κάθαρση. Η κάθαρση είναι μια βαθιά κοινωνική πράξη. Μόνο έτσι συνεχίζουν να υπάρχουν οι κοινωνίες. Μέσα από τη σειρά, σκοπός μας είναι να αναδείξουμε το σασμό. Δεν θέλουμε να αλλοιώσουμε τα ήθη και τα έθιμα των Κρητικών, να τους παρουσιάσουμε ως έναν αιμοβόρικο λαό, μια εκδικητική ράτσα. Οι Κρητικοί έχουν μεγάλη ψυχή, γι’ αυτό έχουν βρει και το σασμό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close