Σασμός-Καλλιόπη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την Καλλιόπη να λέει στην Αργυρώ θα πεθάνεις τρισκατάρατη.

Καλέ τι απειλές είναι αυτές…

Το μεγάλο μυστικό της Αργυρώς θα βγει στην επιφάνεια και ο πρώτος που θα το μάθει θα είναι ο Αστέρης. Τα συναισθήματα του είναι ανάμεικτα καθώς από τη μία χαίρεται που έχει φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά του με την Αργυρώ και από την άλλη ξεσπά έντονα που τόσο καιρό ήταν απών από τη ζωή του μικρού.

Πώς μπόρεσες να κρατήσεις κρυφό κάτι τέτοιο; Έμεινα τόσο καιρό μακριά από τον γιο μου, γι’ αυτό και σου αξίζει ότι χειρότερο, λέει ο Αστέρης στην Αργυρώ με τα μάτια του να πετούν σπίθες.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τρελαίνομαι στη σκέψη πως σε φιλάει άλλος άντρας Αργυρώ

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η εισαγγελέας θέλει να καταστρέψει τον Μαθιός

Μόλις η Καλλιόπη μαθαίνει ότι έχει εγγόνι, γίνεται ύαινα, έτοιμη να ξεσκίσει τους Βρουλάκηδες. Θα πεθάνει η τρισκατάρατη, λέει η Καλλιόπη και ξεκινάει νέο πόλεμο. Η Καλλιόπη και η Μαρίνα θα βρεθούν αντιμέτωπες. Οι δυο τους, πάνω από το παιδί, θα παλέψουν με σκοπό να το κρατήσουν στην αγκαλιά τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο νέος άντρας που έρχεται στη ζωή της Στέλλας

Σασμός-Καλλιόπη-Αργυρώ-Μαρίνα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα μήλον της Έριδος ανάμεσα σε δύο άντρες

Η Καλλιόπη δεν δέχεται ένα παιδί με αίμα Σταματάκηδων, να μεγαλώσει στο σπίτι των Βρουλάκηδων! Έτσι, αποφασισμένη να διεκδικήσει το εγγόνι της, ανακοινώνει στην οικογένειά πως ο μικρός Πετρής πρέπει να μείνει στο σπίτι του πατέρα του! Γεγονός που σκορπίζει τον τρόμο στους Βρουλάκηδες.

Εγώ τον γέννησα

Η Αργυρώ είναι έτοιμη να χάσει το μυαλό της. Και αυτό γιατί αν ο Αστέρης και η Αργυρώ αν χάσει το παιδί της, η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και κανείς δεν είναι ασφαλής, ούτε ο μικρός Πετρής.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ απειλεί την Βασιλική

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι χωρίζει ο Αστέρης Αργυρώ και Σταυρό

Εγώ τον γέννησα, δεν θα επιτρέψω να μου τον πάρεις, λέει ουρλιάζοντας η Αργυρώ και πλέον οι δύο οικογένειες βρίσκονται και πάλι αντιμέτωπες. Ούτε ο Αστέρης, ούτε η Αργυρώ φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν βήμα πίσω και αυτή τη φορά ο πόλεμος ανάμεσα τους δείχνει πιο ανελέητος από ποτέ.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close