Σασμός-Μαθιός

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι επεισοδιακές καθώς η εισαγγελέας θέλει να καταστρέψει τον Μαθιό.

Όλοι με τον Μαθιό τα έχετε βάλει αλλά υπάρχει και το κάρμα…

Η εισαγγελέας Αιμιλία Ξενάκη πρώην σύζυγος του Παύλου Βρουλάκη, έχει ακόμα ανοιχτές πληγές και λογαριασμούς με τον άνθρωπο που νόμιζε νεκρό.  Η επιστροφή του την πειράζει και την ταράζει πολύ όμως δεν μπορεί να παρεκκλίνει από το στόχο της. Ετοιμάζει σχέδιο εξόντωσης για τον Μαθιό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τρελαίνομαι στη σκέψη πως σε φιλάει άλλος άντρας Αργυρώ

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο νέος άντρας που έρχεται στη ζωή της Στέλλας

Που δεν είναι άλλο από το να κλείσει το Μαθιό στη φυλακή μια για πάντα. Σε συνεργασία με τον Αντώνη  Φραγκιαδάκη ,προσεκτικά εδώ και καιρό, υφαίνουν τον ιστό μέσα στον οποίο θα πιαστεί ο Σταματάκης. Οι δυο τους, μαζεύουν στοιχεία και εξετάζουν μάρτυρες ώστε να μπορούν να πιάσουν τον δολοφόνο του Στέφανη και να το κλείσει μέσα μία για πάντα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα μήλον της Έριδος ανάμεσα σε δύο άντρες

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ απειλεί την Βασιλική

Και όσο η Ξενάκη, κρατά στα χέρια της την τύχη του Μαθιού η Καλλιόπη αμφισβητεί την αξιοπιστία της και δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Και φυσικά δεν πρόκειται να την αφήσει να αλωνίζει ατιμώρητη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι χωρίζει ο Αστέρης Αργυρώ και Σταυρό

Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης-Ξενάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: H σχέση του Παύλου Βρουλάκη με την Σοφία

Ήταν παντρεμένη με Βρουλάκη και θέλει να την καταστρέψει πριν προλάβει εκείνη να ρίξει την πρώτη βολή. Η καπετάνισσα θα κάνει τα πάντα για να βγάλει την Ξενάκη από την υπόθεση για να εξασφαλίσει πως κανείς δεν θα κάνει κακό στο παιδί της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπά Μιχάλης έχει ένοχο παρελθόν

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική πεθαίνει στα χέρια του Μαθιού

Όμως η εισαγγελέας είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει και δεν πτοείται  από τις απειλές….Μέχρι τη στιγμή που αυτές αγγίζουν αγαπημένα της πρόσωπα… Είναι τότε, που η Ξενάκη πρέπει να αποφασίσει αν θα ρισκάρει τα πάντα ή αν θα κάνει πίσω για να σώσει τους άλλους και την ίδια…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close