Σασμός: Τρελαίνομαι στη σκέψη πως σε φιλάει άλλος άντρας Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αστέρης να λέει στην Αργυρώ τρελαίνομαι στη σκέψη πως σε φιλάει άλλος άντρας Αργυρώ.

Μην ανησυχείς Αστέρη δεν θα την φιλάει για πολύ…

Τι κι αν τα συναισθήματα αγάπης του Αστέρη και της Αργυρώς δεν έπαψαν ποτέ να υφίστανται, τα μαχαίρια δεν θα αργήσουν να βγουν ξανά. Τα μαχαίρια βγαίνουν ξανά! Η κίνηση του Αστέρη να δωρίσει το νεφρό του και να σώσει τη ζωή της Αργυρώς, τους φέρνει ξανά κοντά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο νέος άντρας που έρχεται στη ζωή της Στέλλας

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα μήλον της Έριδος ανάμεσα σε δύο άντρες

Μόλις η κοπέλα μαθαίνει πως εκείνος ήταν που την έσωσε, η καρδιά της μαλακώνει. Οι δυο τους υπό άκρα μυστικότητα συναντώνται ξανά, αποδεικνύονται φλόγα της αγάπης τους δεν έσβησε ποτέ. Δεν έπαψα στιγμή να σ’ αγαπώ. Τρελαίνομαι στη σκέψη πως σε φιλάει άλλος άντρας, της λέει ο Αστέρης, με τις τύψεις της Αργυρώς απέναντι στον Σταύρο όλο και να μεγαλώνουν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ απειλεί την Βασιλική

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι χωρίζει ο Αστέρης Αργυρώ και Σταυρό

Το τελευταίο που θέλει είναι να κοροϊδεύει τον άνθρωπο που την στήριξε όταν τον είχε περισσότερη ανάγκη. Τότε έχασε τον αδερφό της με τον πιο φρικτό τρόπο και κλήθηκε να μεγαλώσει ολομόναχη το παιδί της, μακριά από τον τόπο της.

Ο χωρισμός με τον  Σταύρο

Οι μέρες περνούν και ο Σταύρος συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να βγάλει τον Αστέρη από την καρδιά και το μυαλό της. Έτσι αποφασίζει να απομακρυνθεί, γνωρίζοντας πως οι δυο τους δεν θα καταφέρουν ποτέ να γίνουν ευτυχισμένοι.

Δείτε ακόμη Σασμός: H σχέση του Παύλου Βρουλάκη με την Σοφία

 

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπά Μιχάλης έχει ένοχο παρελθόν

Θα επιστρέψω στα Γιάννενα, γιατί η σκιά του Αστέρη πάντα θα μας ακολουθεί, εξομολογεί ο Σταύρος στην Αργυρώ και οι δύο τους χωρίζουν. Μπορεί πλέον η Αργυρώ να είναι ελεύθερη, σύμφωνα με το Τηλέραμα, όμως αυτό που εξακολουθεί να τη βασανίζει είναι πως  κρύβει από τον Αστέρη την αλήθεια για το παιδί τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close