Σασμός: θύμα βιασμού η Σεμίνα από τον πατριό της

Σασμός: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι  ανατρεπτικές καθώς είναι θύμα βιασμού η Σεμίνα από τον πατριό της.

Ο διασυρμός και ο χωρισμός της με τον Πέτρο

Η Σεμίνα, λίγο πριν τους αρραβώνες της με τον Πέτρο, έρχεται αντιμέτωπη με το σκληρό παρελθόν της ,που καθόρισε τη ζωή της και πού για ακόμα μία φορά έρχεται να καταστρέψει το μέλλον της.

Σασμός: θύμα βιασμού η Σεμίνα από τον πατριό της

Δείτε ακόμη Σασμός spoiler: Μιχάλης Αεράκης  Ποιοι θα φέρουν τον Σασμό στις δυο οικογένειες

Η Σεμίνα αποφασίζει να πάει να επισκεφτεί τη μητέρα της λίγο πριν τους αρραβώνες της με τον Πέτρο. Η επίσκεψη αυτή όμως, έρχεται να ξυπνήσει παλιούς εφιάλτες της κοπέλας εννώ κρυμμένες αλήθειες, τώρα έρχονται στο φως.  Οι στιγμές με τη μητέρα της είναι έντονα συγκινησιακές, αφού η κοπέλα, θα ξεθάψει όλες τις τραγικές στιγμές που πέρασε δίπλα σε αυτή και τον πατριό της.  Πως η Σεμίνα, έφτασε στο σημείο που έφτασε ;Ποιος ευθύνεται για την κατεστραμμένη ζωή της κοπέλας;

θύμα βιασμού η Σεμίνα από τον πατριό της

Σασμός: θύμα βιασμού η Σεμίνα από τον πατριό της

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο πατέρας του Αγγέλου δεν είναι ο Βρουλάκης

Oπως θα αποκαλυφθεί η Σεμίνα, πριν πολλά χρόνια βιάστηκε από τον πατριό της . Η κοπέλα, έζησε τον εφιάλτη του βιασμού και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι , για να γλιτώσει από την κόλαση  που ζούσε. Οταν έφυγε από το σπίτι της, συνάντησε τον Διονύση ο οποίος την πήρε υπό την προστασία του. Φυσικά, την πήρε μαζί του για να την εκμεταλλευτεί . Η Σεμίνα, δούλευε για το Διονύση σαν συνοδός και η εξάρτηση της από αυτόν δεν την άφηνε να αλλάξει ζωή .Τώρα όμως στο δρόμο της βρέθηκε ο Πέτρος και η ευκαιρία να αλλάξει σαν άνθρωπος . Θα το καταφέρει όμως;

Ο Πέτρος οργανώνει τον αρραβώνα του με τη Σεμίνα χωρίς να γνωρίζει για τα σατανικά σχέδια του Διονύση .Την ώρα λοιπόν που ο Πέτρος τα έχει όλα έτοιμα και κάθεται να ξεκουραστεί χαρούμενος, του έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό του και μία φωτογραφία του τα τινάζει όλα στον αέρα. Η φωτογραφία της Σεμίνας και αυτό που θα διαβάσει από κάτω –αν νιώθεις μόνος και έχεις ανάγκη από παρέα είμαι εδώ για σένα στο χώρο μου ή στο δικό σου απόλυτη εχεμύθεια όλες τις ώρες της ημέραςΘα φέρει τα πάνω κάτω σε όσα θεωρούσε ως τώρα.Το σχέδιο του Διονύση βρίσκει τον Πέτρο και τη Σεμίνα εντελώς απροετοίμαστους.

Σασμός: θύμα βιασμού η Σεμίνα από τον πατριό της

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός σώζει την Αργυρώ από βέβαιο θάνατο

Οι αποκαλύψεις του για το παρελθόν της, και το μυστικό που κρύβει, κλυδωνίζουν συθέμελα τον έρωτά τους .Τι είναι αυτό το κέρατό μου;Τι μου κρύβεις; Λεγε! απαιτεί ο Πέτρος και η Σεμίνα αποφασίζει να του μιλήσει καθαρά. Θα σου τα πω όλα, αλλά δεν ξέρω πόσο είσαι ικανός να ακούσεις .Πέτρο σε αγαπάω και δεν θέλω να σε χάσω . Ομως εσύ θα αποφασίσεις αν μπορείς να μείνεις του λέει.

Η Σεμίνα, ανοίγει τα χαρτιά της και την καρδιά της στον Πέτρο. Θα αντέξει να μείνει μαζί της η εκδίκηση της Θοδώρας θα καταστρέψει τα πάντα ; Kαι ενώ οι δυο τους αποφασίζουν να το παλέψουν και να μείνουν μαζί γιατί αγαπιούνται, στο χωριό έχει αρχίσει να συζητιέτα,ι ο πραγματικός λόγος που διαλύθηκε ο αρραβώνας του Πέτρου με τη Σεμίνα.

Ο διασυρμός της κοπέλας ότι ήταν μία του δρόμου, έχει φτάσει μέχρι τα αυτιά του Πέτρου, ο οποίος δεν το αφήνει να περάσει. Γίνεται έξαλλος Μόλις μαθαίνει τι λένε για τη Σεμίνα πίσω από την πλάτη του και τα βάζει με όλους στο χωριό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close