Σασμός: Το δραματικό φινάλε

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε το δραματικό φινάλε.

Θα γίνει απο όσο βλέπω της ΜΟΥΡΛΗΣΣ…

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Δημήτρης Λάλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης σειράς του Alpha, Σασμός, το οποίο θα παρακολουθήσουμε αύριο 6/7.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης ζητά να πάρει πίσω το παιδί του

Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Λάλου για το φινάλε του Σασμού
«Ο κόσμος χειροκρότησε όταν μπήκα στο θέατρο. Τι να πω; Η αγάπη του κόσμου είναι τεράστια και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Εγώ κάνω τη δουλειά μου. Δεν έχει αλλάξει κάτι για μένα από την επιτυχία της σειράς.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: H Άσπα μαχαιρώνει τον Κώστα

Ο Σασμός είναι μια επιτυχία μετά από 20 χρόνια πορείας και κάπως το βρίσκω ότι ήταν φυσιολογικό. Μια ολόκληρη σεζόν ο κόσμος μας στήριξε πάρα πολύ και εμείς του έχουμε ετοιμάσει για το φινάλε κάτι πάρα πολύ δυνατό. Θα δείτε πράγματα που θα σας εκπλήξουν», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Λάλος

Τι θα δούμε στον Σασμό, σήμερα Τρίτη 05 Ιουλίου – Επεισόδιο 170

Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης πλησίασε τον Σταύρο με ψεύτικο όνομα και παθαίνει σοκ. Το ίδιο και ο Σταύρος, που συνειδητοποιεί ότι ο φίλος του ο «Χρήστος» τον κορόιδευε. Ο Αστέρης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την οργή τους, ενώ όλο το χωριό κινείται στο ρυθμό του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι νεκροί ζητάνε δικαίωση

Η Άσπα προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να φύγουν μακριά. Κι ενώ οι ετοιμασίες του γάμου προχωράνε, ο Μανόλης μετά από έναν εφιάλτη, θα έχει μία μοιραία συνάντηση που θα ανατρέψει τα πάντα και θα αποκαλύψει μια μεγάλη αλήθεια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close