Σασμός: Η Μαρίνα είχε δώσει την εντολή θανάτου

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Μαρίνα είχε δώσει την εντολή θανάτου

Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάστε…

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου της σειράς, εδώ και δύο σχεδόν εβδομάδες βρίσκονται σε εξέλιξη και, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, τα πρώτα επεισόδια θα είναι καθηλωτικά, ενώ νέες ιστορίες και πρόσωπα μπαίνουν στη σειρά και αλλάζουν τα δεδομένα, ένα απ’ αυτά, ίσως το πιο βασικό, είναι, όπως έχουμε ήδη, γράψει ο Παύλος Βρουλάκης.

Η επανεμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη αναμένεται να αναστατώσει όχι μόνο την οικογένειά του που τον θεωρούσε όλα αυτά τα χρόνια πνιγμένο, αλλά και την τοπική κοινωνία του χωριού, καθώς πάντα υπήρχε η υποψία ότι εκείνος ήταν ο κύριος υπεύθυνος για τον φόνο του Βασίλη Σταματάκη μέσα στις φυλακές.

Σασμός: Ο Αντώνης δεν πείθετε από την ομολογία του Αμερικάνου

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ μιλά στο τηλέφωνο με τον Αστέρη και ο Σταύρος λυσσάει

Η Καλλιόπη είχε και εκείνη την ίδια υποψία, αλλά κανείς δεν της το επιβεβαίωσε ποτέ. Πολλοί ήταν αυτοί που μιλούσαν πίσω από την πλάτη της, αλλά ποτέ δεν τολμούσαν να πουν ανοιχτά όσα πίστευαν ή όσα γνώριζαν.

Η μόνοι πάντως που γνώριζαν πολύ καλά την αλήθεια είναι ο παπα-Μιχάλης αλλά και ο αστυνόμος Αντώνης Φραγκιαδάκης. Οι δυο τους, για ξεχωριστούς λόγους ο καθένας, ήξεραν με κάθε λεπτομέρεια ότι στη φυλακή τον Βασίλη Σταματάκη τον έφαγαν οι Βρουλάκηδες για να πάρουν εκδίκηση για τη δολοφονία του Μάρκου.

Σασμός: Ο Αντώνης δεν πείθετε απο την ομολογία του Αμερικάνου

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο αστυνόμος συλλαμβάνει Μαθιό και Καλλιόπη

Φυσικά, αυτή την εντολή την είχε δώσει η χήρα του Μάρκου, η Μαρίνα, αλλά ήταν απόφαση και όρκος τιμής από τον ξάδερφό του Μάρκου, τον Παύλο, κι αυτό γιατί με τον Παύλο μεγάλωσαν μαζί σαν αδέρφια.

Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό που ενώνει τους δύο άντρες και η ξαφνική εμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη θα σημάνει συναγερμό, καθώς φοβούνται ότι θα ανοίξει ένας νέος κύκλος αίματος και πως ο Παύλος θα θελήσει να πάρει εκδίκηση, αυτή τη φορά για τη δολοφονία του Πετρή.

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα βγάζει τον Μαθιό απο την φυλακή

Τα μυστικά, όσο καλά κι αν είναι κρυμμένα, πάντοτε βγαίνουν στην επιφάνεια και τόσο ο παπα Μιχάλης όσο και αστυνόμος το γνωρίζουν καλά.

Τώρα οι δύο άντρες θα συμφωνήσουν μεταξύ τους να μη μαρτυρήσει κανείς ποτέ το ένοχο αυτό μυστικό τους, που το κράτησαν επτασφράγιστο μόνο και μόνο για να σταματήσουν μια ακόμα βεντέτα.

Σασμός-παπά Μιχάλης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη πεθαίνει από τύψεις

Ορκίζονται να συνεχίσουν κρύβουν αυτό το θαμμένο μυστικό. Όμως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την αντίδραση της Καλλιόπης όταν δει μπροστά της το τηλέφωνο του άντρα της.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TV24, ούτε όμως και την αντίδραση του Παύλου όταν ξαναδεί στο χωριό την οικογένεια που δολοφόνησε τον αγαπημένο του ξαδέρφου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close