Σασμός: Το τέλος του Παύλου Βρουλάκη και της Καλλιόπης Σταματάκη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού αυτό είναι το τέλος του Παύλου Βρουλάκη και της Καλλιόπης Σταματάκη.

Τώρα μάλιστα…..

Όλοι υποκλίνονται στην υποκριτική του ικανότητα όχι μόνο στη σειρά Σασμός, αλλά και σε ό,τι έχει κάνει μέχρι σήμερα! Όμως ο εξαιρετικός Στέλιος Μάινας έχει ήδη δηλώσει στους ιθύνοντες της παραγωγής πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει την επόμενη σεζόν. Εκείνοι του προσέφεραν γη και ύδωρ για να αλλάξει γνώμη και τελικά τα βρήκαν κάπου στη μέση. Θα είναι και στην τρίτη σεζόν αλλά μόνο για 30-35 επεισόδια.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ερχεται ο Γιώργης ο πατριός εκβιαστής

Σασμός: Το τέλος του Παύλου Βρουλάκη και της Καλλιόπης Σταματάκη

Δείτε ακόμα: Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 107 , 108 , 109 , 110 , 111

Δηλαδή για έναν μήνα θα βλέπουμε τον αγαπημένο μας Παύλο Βρουλάκη στον τρίτο και τελευταίο κύκλο. Μην ελπίζετε όμως σε επανασύνδεσή του με την πρώην σύζυγό του. Σύντομα θα δούμε πως το γυαλί μεταξύ Αιμιλίας και Παύλου θα ραγίσει. Αυτό που συζητιέται έντονα είναι η ύπαρξη μιας νέας γυναίκας στη ζωή του, που μπορεί να είναι από τις πρωταγωνίστριες που ήδη βλέπουμε.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Αυτό είναι το τέλος  Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν

Σασμός: Το τέλος του Παύλου Βρουλάκη και της Καλλιόπης Σταματάκη

Δείτε ακόμα: Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ μπαίνουν στον πάγο

Από την άλλη, η μετάλλαξη της καπετάνισσας σε μια θετική ηρωίδα (σε σχέση με τον πρώτο κύκλο) άρεσε στο κοινό αλλά και στην παραγωγή, άρα δεν υπήρχε λόγος να μην έχει λόγο παρουσίας και στην τρίτη σεζόν η Μαρία Τζομπανάκη. Εκείνη φυσικά και είπε το ναι αλλά έχει ήδη θέσει τους δικούς της όρους.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Αντώνης ξυπνά και δεν θυμάται κανέναν

Σασμός: Το τέλος του Παύλου Βρουλάκη και της Καλλιόπης Σταματάκη

Δείτε ακόμα: Σασμός: Το όπλο του Μαθιού στα χέρια του Μανώλη

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ζητήσει μεγαλύτερο μέρος του σεναρίου να είναι (κομμένο και) γραμμένο πάνω της. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως η Καλλιόπη θα ερωτευτεί ή ότι θα δούμε το παρελθόν της στην τελευταία σεζόν της σειράς. Μάλιστα, ανάμεσα στους έρωτες που της «χρεώνουν» είναι ένας και με τον Παύλο Βρουλάκη που θα έχει και όλα το εχέγγυα για να καταλήξει σε γάμο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close