Σασμός: Ο παπά Μιχάλης έχει ένοχο παρελθόν

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε το ένοχο παρελθόν του παπά Μιχάλη 

Αυτό θα είναι το κερασάκι στην τούρτα….

Ο παπά Μιχάλης θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον δεύτερο κύκλο του «Σασμού» και θα έχει στενές επαφές με τον Παύλο Βρουλάκη. Ο παπάς ξέρει όλα τα μυστικά του χωριού, αλλά με τον τρόπο του προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες προκειμένου να μην υπάρχουν περαιτέρω εντάσεις και βεντέτες.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Βασιλική πεθαίνει στα χέρια του Μαθιού

Σασμός: Ο παπά Μιχάλης έχει ένοχο παρελθόν

Ο παπά Μιχάλης, όμως, έχει ένα ένοχο παρελθόν κι ένα μυστικό που μόνο ένα ακόμη πρόσωπο γνωρίζει στο «Σασμό». Η αλήθεια δε θα αργήσει να λάμψει και τότε νέες συγκρούσεις θα έρθουν στην επιφάνεια που θα φέρουν τον παπά Μιχάλη αντιμέτωπο με νέα διλήμματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο παπά Μιχάλης είχε στενές επαφές με τον Παύλο Βρουλάκη, αφού οι δυο τους ήταν πολύ καλοί φίλοι και συμμαθητές. Ο παπάς γνωρίζει τα εγκλήματα του Παύλου και ξέρει ότι εκείνος βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του άντρα της Καλλιόπης στις φυλακές.

Ο Βρουλάκης είχε δώσει εντολή θανάτου για τον Σταματάκη προκειμένου να εκδικηθεί τον θάνατο του ξαδέρφου του. Ο παπάς τα ξέρει όλα, αλλά επέλεξε να τον βοηθήσει προκειμένου να φύγει μια και καλή από την Κρήτη για να μην συνεχιστεί η βεντέτα και θρηνήσουν νέα θύματα.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Άσπα βάζει φυλακή τον Κώστα

Σασμός: Ο παπά Μιχάλης έχει ένοχο παρελθόν

Ο παπά Μιχάλης είχε φυγαδεύσει τον Παύλο Βρουλάκη στο «Σασμό» και μαζί είχαν στήσει μία σκηνοθεσία προκειμένου ο φονιάς να φύγει από το νησί. Έκτοτε όλοι τον θεωρούσαν νεκρό, αφού πίστευαν ότι είχε χαθεί στη θάλασσα. Ακόμη κι η ίδια του η οικογένεια δεν γνώριζε ότι είχε φύγει εσκεμμένα.

Μετά την επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη, όμως, όλα αλλάζουν σύμφωνα με το youfly.com . Ο παπά Μιχάλης ανησυχεί για το κακό που θα γίνει, αφού υποψιάζεται ότι ο Βρουλάκης ήρθε να πάρει εκδίκηση για τον χαμό του Πετρή και του Άγγελου.

Δείτε επίσης : Σασμός: Μαθιός και Λευτέρης στα μαχαίρια

Σασμός: Ο παπά Μιχάλης έχει ένοχο παρελθόν

Το μυστικό του παπά Μιχάλη γνωρίζει ο Φραγκιαδάκης, ο οποίος είχε υποσχεθεί με τον παπά να μην αποκαλύψουν ποτέ ότι ο Βρουλάκης ευθύνεται για το φόνο του Σταματάκη. Η αλήθεια, όμως, δε θα αργήσει να αναδυθεί κι έτσι όλα θα αλλάξουν…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close