Σασμός: H σχέση του Παύλου Βρουλάκη με την Σοφία

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την σχέση του Παύλου Βρουλάκη με την Σοφία.

Τι γίνεται ρε παιδιά….Κυρά Σοφία τι συμβαίνει εδώ ;;;;;

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Σασμός» που καθήλωσε πέρσι τους τηλεθεατές έρχεται με νέες απροσδόκητες εξελίξεις στη συγκλονιστική συνέχεια και μία από αυτές θα είναι η σχέση που έχει ο Παύλος Βρουλάκης με τη μητέρα της Στέλλας τη Σοφία.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Βασιλική πεθαίνει στα χέρια του Μαθιού

Σασμός: H σχέση του Παύλου Βρουλάκη με την Σοφία

Ο Παύλος Βρουλάκης νιώθει προδομένος

Τη νέα σεζόν βλέπουμε να επιστρέφει στο χωριό ο Παύλος Βρουλάκης, κάτι που ξαφνιάζει τους πάντες, αφού όλοι τον θεωρούσαν χαμένο. Το μίσος για την οικογένεια των Σταματάκηδων καίει μέσα του και ο ερχομός του διακατέχεται από σκέψεις εκδίκησης.

Ο γυρισμός του όμως θα τον φέρει μπροστά σε κάτι που δεν γνώριζε το οποίο θα τον πληγώσει αφάνταστα.

Ο Παύλος Βρουλάκης στη σειρά «Σασμός» είχε παντρευτεί με την εισαγγελέα Αιμιλία Ξενάκη που υποδύεται η Γιώτα Φέστα, η οποία ήταν η καλύτερη φίλη της Σοφίας. Όταν εκείνος χάθηκε, εκείνη βυθίστηκε στο πένθος και ήρθε πιο κοντά με τον καλύτερο φίλο του άντρα της, τον Δημήτρη Μαραθάκη τον χαρακτήρα του οποίου υποδύεται ο Μάνος Πετούσης, με τον οποίον έγιναν ζευγάρι.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Άσπα βάζει φυλακή τον Κώστα

Σασμός: H σχέση του Παύλου Βρουλάκη με την Σοφία

Έτσι, όταν ο Παύλος Βρουλάκης γυρίζει και το μαθαίνει δε μπορεί να αντέξει αυτήν την προδοσία από δυο ανθρώπους που αγάπησε τόσο πολύ σύμφωνα με το youfly.com , ενώ η Σοφία θα βρεθεί κοντά στην Αιμιλία και ένα δίλλημα θα κυριαρχεί μέσα της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close