Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 26 , 27 , 28 , 29 , 30

Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια ,περιλήψεις των επεισοδίων26 , 27 , 28 , 29 , 30. Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της νέα δραμεντί της ΕΡΤ1! Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 26 στις 01/11/2021

επεισόδιο 26

Μπροστά στις εξελίξεις, η Σούλα, ο Λουδοβίκος και η Μάρω αφήνουν στην άκρη της έριδες και σπεύδουν να συμπαρασταθούν στην Τόνια. Η απερισκεψία της Πελαγίας, και η γλώσσα της Σαλώμης, κρύβουν τρομερούς μπελάδες για τον Χρύσανθο, ο οποίος τελικά ξεσπά. Ο Φεγκούδης συνωμοτεί με τη Μαριτίνα ετοιμάζοντας μία έκπληξη στον Μάνο, την ίδια στιγμή που η θέση της Τόνιας στο σπίτι μοιάζει πιο επισφαλής από ποτέ. Ο Πάρης απαιτεί να μάθει την αλήθεια από την Τραβιάτα για τον Εύρη. Και η Τόνια τρέχει στο τμήμα για να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τον Φλοριάν.

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 27 στις 02/11/2021

επεισόδιο 27

Ο Μάνος καλείται να πάρει την τελική απόφαση για το αν θα παντρευτεί τελικά τη Μαριτίνα. Η Τόνια παρακαλάει τον Φλοριάν να της πει πού έχει το παιδί κι εκείνος αρνείται κάθε ανάμειξη. Η Πελαγία, έξαλλη με τη Σούλα, αποφασίζει να «αλλάξει» μαμά και τη θέση της να πάρει η Μάρω. Τελικά, θα γίνει ο γάμος του Μάνου με τη Μαριτίνα; Ποια «έκπληξη» επιφυλάσσει η μοίρα ξανά για την Τόνια;

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 38 , 39 , 40 , 41

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 28 στις 03/11/2021

επεισόδιο 28

Ο Φεγκούδης γίνεται έξαλλος με την παρουσία του Χρύσανθου στον γάμο, ενώ ο Φλοριάν καταφέρνει και ξεφεύγει από τους αστυνομικούς προσπαθώντας να πείσει την Τόνια ότι δεν έχει ιδέα πού είναι το μωρό τους. Η Διώνη προσπαθεί μάταια να έρθει κοντά με τον Χρύσανθο, ενώ η Μάρω λέει στην Πελαγία το νέο σχέδιο που έχει στο μυαλό της. Ο γάμος της Μαριτίνας και του Μάνου, τελικά, γίνεται, με τον Φεγκούδη να απαιτεί κοινή συνέντευξη Τύπου από τον έξαλλο Πιπερόπουλο.

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 29 στις 04/11/2021

επεισόδιο 29

Η Μαριτίνα προσπαθεί να περάσει την πρώτη νύχτα του γάμου της μαζί με τον Μάνο, αλλά εξαιτίας ενός μικρού ατυχήματος ανατρέπονται τα σχέδια. Ο Μπάμπης βγάζει εξάνθημα από ένα αντιπυρετικό και η Τόνια παρατηρεί ότι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο είχε αντιδράσει και το δικό της μωρό σ’ αυτό το φάρμακο.

Δείτε επίσης : Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25

Ο Πιπερόπουλος πάει να στήσει παγίδα στον Φεγκούδη, αλλά εκείνος τον προλαβαίνει και τον απειλεί πως, αν δεν παρευρεθεί στην κοινή συνέντευξη Τύπου, θα δημοσιεύσει ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του. Μάρω και Πελαγία σχεδιάζουν τη δημιουργία ενός ψεύτικου προφίλ για να κατασκοπεύουν τον Χρύσανθο, ο οποίος είναι επηρεασμένος από τη συνάντηση με τη Διώνη. Ο αστυνόμος ενημερώνει τη Σούλα πως το μωρό έχει χαθεί, ενώ την ίδια ώρα η Τόνια δέχεται επίπληξη από τον Φεγκούδη.

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 66, 67, 68, 69 ,70, 71, 72

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 30 στις 05/11/2021

επεισόδιο 30

Η Μαριτίνα, μετά το φιάσκο της πρώτης νύχτας του γάμου, προσπαθεί να διώξει την Τόνια, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Πιπερόπουλος απειλεί τον Μάνο να του πει αν «πείραξε» το προηγούμενο βράδυ το κοριτσάκι του κι ο Μάνος το αρνείται κατηγορηματικά. Ο Φεγκούδης αγωνιά για την επικείμενη συνέντευξη Τύπου και ο Παντελής προσπαθεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες για την Τόνια. Η Διώνη επισκέπτεται τον Χρύσανθο κι η Πελαγία σπεύδει να δει τι συμβαίνει. Πώς θα χειριστεί ο Πιπερόπουλος τη συνέντευξη Τύπου; Ποια νέα θα φτάσουν στην Τόνια, που αφορούν το μωρό της;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για το Σε ξένα χέρια στο Daddy-Cool.gr

 

 

Close