Σασμός επόμενα επεισόδια : 37 , 38 , 39 , 40

Σασμός επόμενα επεισόδια. Περιλήψεις των επεισοδίων 38 , 39 , 40 , 41 Και φωτογραφίες. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 38 στις 8/11/21

Επεισόδιο 38

Η πορεία της υγείας του Αστέρη βελτιώνεται και η σχέση του με την Αργυρώ αναζωπυρώνεται. Η Μαρίνα καταλαβαίνει πως οι προσπάθειες να κρατήσει την Αργυρώ μακριά απο τον Αστέρη πέφτουν στο κενό. Ο Πέτρος προβληματίζεται από τη στάση που κρατά η Σεμίνα, ενώ η Βασιλική δέχεται στο σπίτι της μια απρόσμενη επίσκεψη.  Ο Κώστας κάνει μία παράδοση αρχαίων, χωρίς να υποψιάζεται πως η αστυνομία έχει πληροφορίες, ενώ ο ο Άγγελος προσπαθεί να μάθει για το παρελθόν της μητέρας του.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 39 στις 9/11/21

Επεισόδιο 39

Οι αρχαιοκάπηλοι καταφέρνουν να ξεφύγουν για μια ακόμη φορά, φέρνοντας τον Αντώνη στα όρια του, ενώ η η Θεοδώρα ανακοινώνει το γάμο της με τον Γιώργη αλλά ένα απρόσμενο περιστατικό θα γκρεμίσει τα σχέδια της.  ο Αστέρης αναρρώνει και ευχαριστεί τη Βασιλική για τη στάση της, που δεν αποκάλυψε το μυστικό για τη σχέση τους στην μητέρα τους και στον Μαθιό, ενώ  την ίδια στιγμή,  η Αργυρώ είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να υπερασπιστεί τη σχέση τους . Η σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη γίνεται φανερή στον πιο ακατάλληλο άνθρωπο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης σκοτώνει τον Πέτρο μπροστά στη Σεμίνα

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 40  στις 10/11/21

Επεισόδιο 40

Σασμός επόμενα επεισόδια : 38 , 39 , 40 , 41

Ο Άγγελος βυθίζεται στο παρελθόν. ο Πέτρος μαθαίνει για τη σχέση Αστέρη  και Αργυρως και γίνεται έξαλλος.  Ούτε η Μαρίνα ούτε η γιαγιά μπορεί να τον μεταπείσουν . Με τα βαριά λόγια που ανταλλάσσουν, η Αργυρώ μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει πικραμένη απο το σπίτι. Ο Αστέρης βρίσκει τον Πέτρο και του λέει πως αγαπά την Αργυρώ αλλά αυτό είναι ανένδοτος.

Στο μεταξύ ο Μαθιός  και Βασιλική έχουν κανονίσει ένα ταξίδι αναψυχής που περιμένουν τόσο καιρό  και ετοιμάζονται να φύγουν,αλλά ένα τηλεφώνημα  του αστυνόμου θα ταράξει τον Μαθιο που αρχίζει  να πιστευει πως η αστυνομία μάλλον ξέρει πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή. Το τηλεφώνημα όμως είναι για τελείως διαφορετικό λόγο…

Δείτε ακόμη Σασμός : Η Μαρίνα σώζει τη ζωή της Καλλιόπης

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 41  στις 11/11/21

Επεισόδιο 41

Σασμός επόμενα επεισόδια : 38 , 39 , 40 , 41

Ο  Αντώνης ρωτάει τον Μαθιό αν η Βασιλική υπάρχει περίπτωση να έχει εραστή . Ο  Μαθιός το αρνείται αλλά πιστεύει ότι τον παρακολουθούν αυτόν και τη Βασίλικη και έτσι ακυρώνει την εκδρομή τους.  Ο Πέτρος ζητάει από την Αργυρώ να γυρίσει σπίτι και ο Αστέρης της ζητάει να φύγουν μαζί για την Αθήνα. η Αργυρώ δέχεται. Η σχέση του Πέτρου με τη Σεμίνα προχωρά  κρυφά και η Σεμίνα του ζητά χρόνο για να χωρίσει από τον Διονύση.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη είναι η υπεύθυνη για τον χαμό της Ανθούλας

Η Καλλιόπη πληροφορείται για τις υποψίες που έχει η αστυνομία για την Βασιλική και αποφασίζει να την παρακολουθήσει η ίδια χωρίς να το ξέρει κανείς.  Ο Μαθιος και η Βασιλική κανονίζουν να συναντηθούν στο Ρέθυμνο, δεν ξέρουν ότι τους έχει ακολουθήσει η Καλλιόπη που θα τους δεί και το σόκ θα είναι μεγάλο…

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 42 , 43 , 44 , 45

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close