Σκοτεινή Θάλασσα: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Άννας

Σκοτεινή Θάλασσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε ποιος είναι ο δολοφόνος της Άννας και το τέλος της σειράς.

Ανατρεπτικό το τέλος δεν μπορώ να πω …Αχ Αννούλα από που το βρήκες…

Η Σκοτεινή Θάλασσα έχει καταφέρει να γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια, με πολλούς τηλεθεατές να αναρωτιούνται και να διχάζονται, σχετικά με το ποιος είναι ο δολοφόνος της Άννας, αλλά και σχετικά με το τί θα γίνει στο τέλος της σειράς.

Σκοτεινή Θάλασσα: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Άννας

 

 

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Με αυτή θα μείνει στο τέλος ο Στάθης

Πράγματι, ο Χρήστος Δελλής μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια, ερευνώντας διαρκώς την υπόθεση που συγκλόνισε το Μεσολόγγι. Το παρελθόν τον κυνηγά, οι αποκαλύψεις έρχονται σταδιακά και η αγωνία κορυφώνεται σε κάθε επεισόδιο.

Τί συνέβη πραγματικά στην Άννα εκείνο το μοιραίο βράδυ; Ποιος έβαψε τα χέρια του με αίμα και ποια κρυφά πάθη τον οδήγησαν σε αυτή την φρικτή δολοφονία; Η αλήθεια έρχεται σταδιακά στο φως και όλα αλλάζουν..

Το τέλος της σειράς

Αξίζει να σημειωθεί πως η «Σκοτεινή θάλασσα» αποτελεί εκδοχή του ισπανικού κοινωνικού δραματικού ψυχολογικού θρίλερ «Presunto Culpable». Δε γνωρίζουμε εάν το τέλος θα ακολουθηθεί πιστά, σύμφωνα με το πρωτότυπο, ή αν θα είναι πολύ κοντά σε αυτό, με κάποιες διαφορές.

Στο ισπανικό έργο, η Άννα πεθαίνει από τα χέρια της αδελφής της. Η Ροδιά έχει αποδείξει πως αισθάνεται έντονα για τον Χρήστο. Στο format βλέπουμε την αδελφή της χαμένης ηρωίδας να έρχεται όλο και πιο κοντά με τον πρωταγωνιστή.

Σκοτεινή-Θάλασσα-Ροδιά

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό είναι το εμπόδιο για το γάμο Μαθιού- Βασιλικής

Στο τέλος την ερωτεύεται κι εκείνος και κάνουν μαζί οικογένεια. Μόνο που η αλήθεια δε μένει για πάντα κρυφή. Η αδελφή της ηρωίδας και πρώην αγαπημένης του πρωταγωνιστή θα πληρώσει το μίσος που είχε στην αδελφή της. Όταν ο πρωταγωνιστής μάθει πως εκείνη την σκότωσε, θα την πνίξει σε μία θάλασσα…

Σκοτεινή Θάλασσα: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Άννας

 

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο δεσμός της Ρένας και του Νικηφόρου τινάζεται στον αέρα

Έτσι, λοιπόν, εάν η Σκοτεινή Θάλασσα ακολουθήσει λεπτομερώς το ισπανικό έργο, τότε το τέλος θα βαφτεί με αίμα. Σύμφωνα με το  Youfly.com, όλα θα αλλάξουν μέσα σε μια στιγμή, με τις ανατροπές να κόβουν την ανάσα…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για τις αγαπημένες σας σειρέςς στο Daddy-Cool.gr

Close