Η Γη της Ελιάς: Με αυτήν θα μείνει στο τέλος ο Στάθης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως με αυτή θα μείνει στο τέλος ο Στάθης

Μωρε Στάθη! Ούτε ο Ζάχος  Δόγκανος στο εκείνες και γω τόση πέραση!

Κι όμως, ο Στάθης Καπερνάρος έχει καταφέρει να διχάσει αρκετά τους τηλεθεατές, στην γη της ελιάς. Ενώ η καρδιά του ανήκει στην Ιουλία, ο ίδιος κάνει όνειρα με την Εύα, αφήνοντας πίσω του την Αρετή. Τρεις γυναίκες που τον αγάπησαν πολύ και πληγώθηκαν το ίδιο.

Από τη μία πλευρά, η Αρετή προσπαθεί να σώσει τον γάμο της. Θεωρεί πως και μόνο η αγάπη τους αρκεί, για να διορθωθούν όλα τα λάθη του παρελθόντος. Μόνο που ο Στάθης της ξεκαθαρίζει διαρκώς πως την αγαπά, αλλά δεν είναι πια ερωτευμένος μαζί της. Ίσως να μην ήταν και ποτέ…

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πανούργο σχέδιο της Αρετής

Από την άλλη, η Ιουλία Βρεττάκου, ο μεγάλος έρωτας της ζωής του, έκανε το επόμενο βήμα με τον Γιώργη Κουράκο. Μετά από χρόνια που αναπολούσε και ήλπιζε σε έναν απωθημένο έρωτα, αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, φέρνοντας για λίγο το φως στην καθημερινότητά της.

Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης σε μία συνάντηση φωτιά

Ο Κουράκος παλεύει καθημερινά να την βλέπει ευτυχισμένη. Το ίδιο προσπαθεί κι εκείνη, παρόλο που το μυαλό της τρέχει διαρκώς στο παρελθόν… Ο Στάθης ήταν ο μεγάλος της έρωτας στην γη της ελιάς και αυτό δεν αλλάζει.

 

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το οικογενειακό μυστικό των Βρεττάκων βγαίνει στην φόρα

Η Εύα, η νέα άφιξη στη Μάνη, ήρθε στη σειρά για να σκορπίσει τεράστια σύγχυση. Τόσο η Αρετή, όσο και η Ιουλία δεν έδειξαν ψύχραιμες μπροστά στη νέα σχέση του αγαπημένου τους. Είναι, όμως, η Εύα το “λιμάνι” του Στάθη;

Ένα μέλλον γεμάτο ανατροπές

Ο Στάθης προσπάθησε και προσπαθεί να βρει στην Εύα τον εαυτό του. Να γίνει ένα μαζί της, να αφεθεί, να ξεχάσει το παρελθόν. Εκείνη αισθάνεται απόλυτα ερωτευμένη μαζί του. Ενώ όλα δείχνουν πως οι δυο τους θα είναι μαζί ως το τέλος, η συνέχεια προβλέπεται ανατρεπτική.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι μάρτυρες υπεράσπισης του Φίλιππου

Πολλοί τηλεθεατές διχάζονται και “συγκρούονται” στο Twitter, σχετικά με τους έρωτες του Στάθη Καπερνάρου. Οι περισσότεροι φανς της σειράς “Η Γη της Ελιάς” αναφέρουν πως ο Στάθης πρέπει να είναι μαζί με την Ιουλία! Ήταν η μεγάλη του αγάπη και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιας: Η Δίκη αρχίζει και όλοι βγάζουν μαχαίρια

Σύμφωνα με το Youfly.com, πράγματι, η Βάνα Δημητρίου μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες ανατροπές. Όπως όλα δείχνουν, όμως, ο έρωτας αυτός είναι πολύ μεγάλος για να χαθεί τόσο απλά. Επομένως, δεν αποκλείεται να δούμε στο τέλος τον Στάθη με την αγαπημένη του Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από την Κυριακή 20 έως και την Πέμπτη 24 Μαρτίου

Η Γη της Ελιάς: Με αυτή θα μείνει στο τέλος ο Στάθης

Επεισόδιο 167α (Κυριακή 20 Μαρτίου)

Η Αρετή, ο Στάθης και ο Στέφανος έρχονται πιο κοντά με τη Βασιλική, ωστόσο δεν χάνουν ευκαιρία να κακολογήσουν τον Φίλιππο και τη Χάιδω. Η Βασιλική νιώθει ότι βρίσκεται στο μέσο μιας νοσηρής κατάστασης και, παρόλα τα παρακάλια της για να διατηρηθεί μια ισορροπία, όλες οι προσπάθειές της πέφτουν στο κενό. Παράλληλα, ο Φίλιππος ανησυχεί για την έκβαση της επικείμενης δίκης του.

Η Γη της Ελιάς: Με αυτή θα μείνει στο τέλος ο Στάθης

Επεισόδιο 167β + 168 (Δευτέρα 21 Μαρτίου)

Η Αρετή κινεί γη και ουρανό για να βρει ποια είναι η γυναίκα που κυκλοφορεί μαζί με τον Στάθη. Την ίδια ώρα, η Εύα, αγνοώντας πως η Αρετή είναι η σύζυγος του Στάθη, πηγαίνει στο μαγαζί για να αγοράσει τοπικά προϊόντα. Ο Κουράκος ανακρίνει τον τραυματισμένο δράστη με σκοπό να μάθει ποιος έδωσε την εντολή για την επίθεση στη Μαρίνα.

Η Μυρτάλη καθυστερεί πάλι να πληρώσει τη δόση του δανείου και ο Στάθης ζητά από τον Ιάκωβο να επέμβει, αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνει να τον πείσει. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος παροτρύνει τον Μάνο να φτιάξει τη σχέση του με τη Χάιδω, όμως λόγω των συνθηκών, εκείνος δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Η Γη της Ελιάς: Με αυτή θα μείνει στο τέλος ο Στάθης

Δείτε ακόμη H Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης παραπλανά τους πάντες

Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη συναντούν την Εύα και συζητούν για την ανακαίνιση του καινούριου τους σπιτιού. Ο Στάθης καταλαβαίνει πως η Εύα ψώνισε από το μαγαζί της Αρετής και αμέσως της εφιστά την προσοχή. Ο Φίλιππος με τη Βασιλική βγαίνουν ραντεβού, για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο μόνοι.

Για κακή τους τύχη, όμως, στο μπαρ όπου πηγαίνουν εμφανίζεται ο Στέφανος με την Ελένη και το κλίμα χαλάει αμέσως. Το ειδύλλιο του Στάθη με την Εύα δύσκολα κρύβεται και η Άννα μεταφέρει τις υποψίες της στη Βασιλική.

Επεισόδιο 169 (Τρίτη 22 Μαρτίου)

Ο Νικήτας επιστρέφει στη Μάνη, ενώ ο Αλέξης προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει με ποια έχει μπλέξει, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Παράλληλα, παλεύει να καθησυχάσει τη Μαργαρίτα λέγοντάς της πως το ξέσπασμά του οφείλεται σε μια κακή ψυχολογική περίοδο η οποία πέρασε. Η Αρετή εξακολουθεί να μαυρίζει την ψυχή της Βασιλικής, κακολογώντας και μειώνοντας διαρκώς τον Φίλιππο στα μάτια της.

Η Γη της Ελιάς: Με αυτή θα μείνει στο τέλος ο Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: O Ιάκωβος πάει να σκοτώσει τον Δημήτρη

Κουβέντα στην κουβέντα, μάνα και κόρη μαλώνουν, με τον Στάθη να προειδοποιεί την Αρετή πως αυτή τη φορά θα χάσει οριστικά όχι μόνο την κόρη της αλλά και την εγγονή της. Ο Στέφανος και η Μυρτάλη έρχονται σε μια ακόμα ρήξη με αφορμή την αποπληρωμή του δανείου.

Ενόψει του δικαστηρίου του Φίλιππου, ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα μάταια προσπαθούν να συνετίσουν τον Στάθη σε σχέση με τη στάση του απέναντι την οικογένεια Στεφανέα. Η Ιουλία και ο Κουράκος πηγαίνουν για φαγητό στην ταβέρνα και πέφτουν πάνω στον Στάθη και την Εύα.

Επεισόδιο 170 + 171α (Τετάρτη 23 Μαρτίου)

Ο Γιώργης κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στην Ιουλία μετά τη συνάντησή τους με τον Στάθη και την Εύα. Ο Ανέστης παίρνει τηλέφωνο τον Δημήτρη και του ζητά να τον βοηθήσει, εκβιάζοντάς τον πως σε αντίθετη περίπτωση θα μιλήσει στην αστυνομία.

Η Εύα ετοιμάζεται να νοικιάσει καινούριο σπίτι και ζητά τη γνώμη του Στάθη. Στην καθιερωμένη πρωινή τους βόλτα στο βουνό, η Αθηνά με τη Μαργαρίτα πετυχαίνουν τον Ιάκωβο και η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι ηλεκτρισμένη. O Στέφανος συναντά τυχαία τη Βασιλική και τον Φίλιππο, και τα αίματα ανάβουν. Ο Αλέξης βλέπει τον Νικήτα και τη Μυρτάλη να φιλιούνται και γίνεται έξαλλος.

Η Γη της Ελιάς: Με αυτή θα μείνει στο τέλος ο Στάθης

Δείτε ακόμη H Γη της Ελιάς: Το ανατρεπτικό φινάλε της σειράς

Η Βασιλική και ο Φίλιππος νιώθουν μεγάλο θυμό από την επίθεση του Στέφανου, αλλά η Χάιδω τους συμβουλεύει να μη δώσουν συνέχεια, μιας και η δίκη πλησιάζει. Ο Λυκούργος ξεκινά να μελετά τη δικογραφία του Φίλιππου και συμβουλεύει την οικογένεια για το πώς θα κινηθούν. Η Μαργαρίτα αποφασίζει να καταθέσει στη δίκη, παίρνοντας έτσι ανοιχτά θέση υπέρ του Φίλιππου. Ο Αλέξης χάνει το μυαλό του στη θέα της Μυρτάλης και του Νικήτα, κι αρχίζει να ψάχνει τρόπους για να τους χωρίσει.

Επεισόδιο 171β (Πέμπτη 24 Μαρτίου)

Η Εύα κλείνει συμφωνία συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη, ενώ παράλληλα νοικιάζει το νέο της σπίτι στη Μάνη. Την ίδια ώρα, η Ελένη μιλά ανοιχτά στον Στέφανο για τη νέα σχέση του πατέρα του. Η Άννα και ο Λεωνίδας φεύγουν από τους ελαιώνες των Βρεττάκων και περνούν την πρώτη εργάσιμη ημέρα στο θερμοκήπιό τους.

Η Γη της Ελιάς: Με αυτή θα μείνει στο τέλος ο Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 172 , 173 , 174 , 175 , 176

Η Ιουλία συναντά τον Στάθη στον δρόμο και του μιλά έξω από τα δόντια, εκείνος όμως το εκλαμβάνει ως ζήλια και το απολαμβάνει. Η Βασιλική αποφασίζει να αλλάξει τακτική με την οικογένειά της και περνά στην αντεπίθεση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close