Σασμός: Αυτό είναι το εμπόδιο για το γάμο Μαθιού- Βασιλικής

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε το εμπόδιο για το γάμο Μαθιού- Βασιλικής

Το εμπόδιο; ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ σε αυτόν το γάμο μάνα μου σκηνοθέτη και μη μας βγάζεις τη ψυχή!

Θα μάθει ότι ο Μαθιός είναι δολοφόνος του πατέρα του; Πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει…ξανά η Καλλιόπη στις εξελίξεις;

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Γεράσιμος γοητεύεται από την Στέλλα

Μην αγνοείτε τον Νικηφόρο. Θα είναι πρόσωπο – κλειδί για πολλές εξελίξεις που θα έχουμε στη συνέχεια στον αγαπημένο μας Σασμό στον Alpha. Και με τον κολλητό του τον Μανόλη, αλλά κυρίως με τον Μαθιό και την μητέρα του Βασιλική. Η απόφασή τους να παντρευτούν θα φέρει μία ανέλπιστη αντίδραση από την πλευρά του.

Το αρχικό «όχι» και η μεγάλη αποκάλυψη

Σασμός: Αυτό είναι το εμπόδιο για το γάμο Μαθιού- Βασιλικής

Δείτε ακόμη Σασμός: Ποιος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας;

Θα την πικράνει τη μητέρα του Βασιλική, ο Νικηφόρος. Ανένδοτος θα είναι στο ενδεχόμενο ενός γάμου της μητέρας του, δείχνοντας έναν περίεργο συντηριτισμό για την ηλικία του. Το γεγονός πως συμπαθεί τον Μαθιό και τον θεωρεί δεύτερο πατέρα του, δεν παίζει ρόλο για εκείνον. Η μητέρα του πρέπει να μείνει να πενθήσει την μνήμη του Στεφανή.

Θυμωμένος θα φύγει από το σπίτι, αλλά εκείνη που θα του αλλάξει γνώμη θα είναι η θεία….Καλλιόπη. Μόλις δει συννεφιασμένο τον κανακάρη της Μαθιό, θα τρέξει να προλάβει το σκάνδαλο και θα προσπαθήσει να πείσει τον Νικηφόρο όχι μόνο να γυρίσει στο σπίτι, αλλά και να αποδεχτεί το γάμο. Θα το μετανιώσει όμως πικρά αυτό ο Νικηφόρος. Πολύ πικρά.

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός : Φεύγουν από το χωριό Μαθιός και Βασιλική

Και αυτό θα συμβεί, μετά την δολοφονία της μητέρας του. Πολύ αργότερα και αφού ο Μαθιός θα μείνει, ο μοναδικός άνθρωπος που θα σταθεί δίπλα του, θα καταλάβει την τραγική αλήθεια.

Ο Νικηφόρος δεν θα μάθει – όπως ενδεχομένως υποψιάζεστε – από τον κολλητό του Μανόλη και αυτόπτη μάρτυρα, πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του πατέρα του Στεφανή. Θα το μάθει όσο και αν σας φανεί παράξενο, από τον Αστέρη! Το πως θα αντιδράσει, θα είναι και το ενδιαφέρον της υπόθεσης. Αλλά έχουμε ακόμη αρκετά επεισόδια για να συμβεί αυτό.

Ο Αστέρης διώχνει μία και καλή την Καλλιόπη…

Τις υποψίες του τις βάζει ο Καραμάνος και σύντομα ο Αστέρης καταλαβαίνει πως η μητέρα του οδήγησε την Αργυρώ στο να φύγει από την Κρήτη. Και η Καλλιόπη θα αντικρύσει έναν άλλον Αστέρη. Την διώχνει κακήν – κακώς από τη φυλακή και της λέει πως οι σχέσεις τους δεν θα είναι όπως πριν.

Σασμός: Αυτό είναι το εμπόδιο για το γάμο Μαθιού- Βασιλικής

Δείτε ακόμη  Σασμός Β σεζόν: Ποιοι μένουν- Ποιοι φεύγουν

Θυμώνει αλλά κυρίως πληγώνεται η Καλλιόπη από την συμπεριφορά του γιου της. Φταίει φυσικά, αλλά ο εγωισμός της, δεν την αφήνει να το παραδεχτεί. Με την επίφαση πως όλα τα κάνει για τα…κοπέλια της, έχει κάνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα μέχρι στιγμής. Θα συνεχίσει να κάνει και άλλα. Κυριολεκτικώς και μεταφορικώς.

Σασμός : Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Δευτέρα 21 Μαρτίου – Επεισόδιο 111

Η επερχόμενη άφιξη του Νικηφόρου στο χωριό πυροδοτεί ένταση ανάμεσα στη Βασιλική και τον Μαθιό. Θα αποκαλύψει ο Μαθιός στον νεαρό τη σχέση τους; Στο μεταξύ ο Γεράσιμος έχει ξεσκεπάσει το καρφί που τόσο καιρό είχανε ανάμεσά τους και ο Αντώνης καλείται να διαχειριστεί αυτήν την οδυνηρή αποκάλυψη.

Σασμός: Αυτό είναι το εμπόδιο για το γάμο Μαθιού- Βασιλικής

Δείτε ακόμη Σασμός: Spoilers για το τέλος της σειράς

Η Άσπα παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει την καθημερινότητά της, ενώ ο Σταύρος προσπαθεί απεγνωσμένα να βοηθήσει τον Βαγγέλη να ξεφύγει από τον κόσμο του τζόγου. Σύντομα, ωστόσο, θα διαπιστώσει ότι κινδυνεύει και ο ίδιος να χάσει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεται…

Τρίτη 22 Μαρτίου – Επεισόδιο 112

Σασμός: Αυτό είναι το εμπόδιο για το γάμο Μαθιού- Βασιλικής

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο Αμερικάνος

Ο Μαθιός αποκαλύπτει στον Νικηφόρο ότι είναι σε σχέση με τη μητέρα του. Κι ενώ ο Νικηφόρος έχει μείνει μετέωρος μετά την αποκάλυψη, η Βασιλική κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία της για το πώς θα αντιδράσει το παιδί της.

Ο Αντώνης είναι βαθιά προβληματισμένος μπροστά στην προδοσία που υπέστη μέσα στην υπηρεσία του. Η Αργυρώ κανονίζει εξόρμηση με την Άσπα στα Ζαγοροχώρια. Θα πάνε όμως μόνες τους;

Τετάρτη 23 Μαρτίου– Επεισόδιο 113

Ο Βαγγέλης βρίσκεται στον πυρετό του τζόγου. Η Καλλιόπη θα έχει μία αναπάντεχη στάση στο θέμα του Νικηφόρου που θα εκπλήξει ευχάριστα τον Μαθιό. Ο Γεράσιμος ζητάει άλλη μία συνάντηση με τον Καραπάνο. Θα δεχτεί εκείνος; Η αγωνία της Βασιλικής και του Μαθιού για την απόφαση του Νικηφόρου φτάνει στο κατακόρυφο.

Σασμός: Αυτό είναι το εμπόδιο για το γάμο Μαθιού- Βασιλικής

Δείτε ακόμη Σασμός: Θοδώρα είσαι άχρηστη που έχασες το παιδί

Θα δεχτεί τελικά τη σχέση τους; Η Αργυρώ και η Άσπα περνούν ώρες ανεμελιάς στα Γιάννενα, με τη βοήθεια του Σταύρου, την ώρα που ο Αστέρης εξακολουθεί να βασανίζεται από την έλλειψη της γυναίκας που αγάπησε.

Πέμπτη 24 Μαρτίου – Επεισόδιο 114

Σασμός: Αυτό είναι το εμπόδιο για το γάμο Μαθιού- Βασιλικής

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 115 , 116 , 117 , 118

Ο Μαθιός εξομολογείται στη μητέρα του την πρόθεσή του να φύγει από το χωριό, αν η απόφαση του παιδιού είναι αρνητική. Ο Γεράσιμος επισκέπτεται ξανά τον Καραπάνο, με μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Ένα απρόσμενο δώρο θα ξυπνήσει στη Μαρίνα μνήμες του παρελθόντος… Την ίδια στιγμή, ο Μανόλης θα έχει μια απρόσμενη συνάντηση, που θα τον κάνει να καταλάβει ότι ο μεγαλύτερος φόβος του είναι διαρκώς παρών και απειλητικός…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close