Στέλιος-Μάινας

Στέλιος Μάινας: Ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Μάινας θα πρωταγωνιστήσει στον επόμενο κύκλο στην σειρά του Σασμού, και εμείς σας έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες  .

Ο Στέλιος Μάινας από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα ανήκει στο καστ του Σασμού αφού στον Β’ κύκλο θα τον δούμε να υποδύεται τον Παύλο Βρουλάκη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε σήμερα το πρώτο γύρισμα με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές και φυσικά ήδη κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το πρώτο φωτογραφικό στιγμιότυπο από το σετ.

Στέλιος-Μάινας

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Γεροντιδάκης μπαίνει στον πλευρό του Αντώνη και φέρνει πανικό

Σε αυτό ο Στέλιος Μάινας ποζάρει με τον παπά Μιχάλη, κατά κόσμον Μιχάλη Αεράκη όπου προφανώς θα έχουν κοινές σκηνές. Είναι και οι δύο χαμογελαστοί και δείχνουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα των σκηνών τους.

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον εξαφανισμένο ανιψιό της γιαγιάς Ειρήνης που χάθηκε στη θάλασσα σε φουρτούνα, ο οποίος επιστρέφει στο Ρέθυμνο για να εκδικηθεί για τον χαμό του Άγγελου και του Πετρή της οικογένειας Βρουλάκη.

Στέλιος-Μάινας

Δείτε ακόμη Σασμός : 5 νέοι ηθοποιοί εισβάλλουν στο Σασμό και προκαλούν πανικό

Ο χαρακτήρας του είναι σκοτεινός και κρύβει ένοχα μυστικά από το παρελθόν καθώς όπως θα διαπιστώσουμε στην πορεία της ιστορίας στον Β’ κύκλο, είναι ο άνθρωπος που έδωσε εντολή για να δολοφονηθεί μέσα στη φυλακή ο Βασίλης Σταματάκης, ο άντρας της Καλλιόπης ο οποίος λίγο πριν είχε σκοτώσει εν ψυχρώ τον Μάρκο Βρουλάκη, άντρα της Μαρίνας έξω από το σπίτι του.

Σασμός-Πέτρός-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη στην φυλακή παίρνει πάνω της το φόνο

Αναμένεται να δούμε σύντομα τον Παύλο Βρουλάκη να φέρνει τα πάνω κάτω στις ιστορίες των ηρώων της ιστορίας η οποία αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μας και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του gossip-tv.gr, δείτε παρακάτω την πρώτη φωτογραφία του Στέλιου Μάινα από το σετ γυρισμάτων:

Στέλιος-Μάινας

Στέλιος-Μάινας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close