Τα νούμερα επόμενα επεισόδια: 7 , 8

Τα νούμερα επόμενα επεισόδια: 7 , 8. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Τα νούμερα. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Σε κάθε επεισόδιο και απο πολύ γέλιο τι πράγμα είναι αυτό βρε παιδιά

Τα νούμερα επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 7 στις 4/11/22

Επεισόδιο 7

Παρασκευή

Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) λέει στον Φοίβο Δεληβοριά ότι τόσο αυτός όσο και όλοι οι Έλληνες καλλιτέχνες δεν έχουν πνεύμα συνεργασίας. Ο Φοίβος ψάχνει για να τον αποστομώσει ένα νέο δυναμικό ντουέτο και απευθύνεται για βοήθεια στον μετρ των σπουδαίων συνεργασιών, τον διονυσιακό Σταμάτη Κραουνάκη.

Αυτός του λέει ότι μόλις ανακάλυψε μιαν εκπληκτική νέα φωνή. Ύστερα από έκπληξη όλων, αποκαλύπτεται πως αυτή δεν είναι άλλη από την Αντιγόνη Γαμμάτου (Λένα Ουζουνίδου), μητέρα του Χάρη (Χάρη Χιώτη).

Δείτε επίσης : Τα νούμερα επόμενα επεισόδια: 6

Και ενώ η «Μάντρα» ετοιμάζεται για το νέο μεγάλο ντουέτο, τα πράγματα ανατρέπονται εντελώς. Εν τω μεταξύ, ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) βρίσκει μια χελώνα, που είναι κάτι παραπάνω από αυτό που δείχνει, και ο Τζόναθαν γνωρίζει στη «Μάντρα» έναν Ελληνοαμερικανό κόουτς επαγγελματικών ομάδων (Jeff Marawai), που δείχνει μια ιδιαίτερη «αδυναμία» στη μέθοδο Γκεστάλτ και…στον Χάρη.

Στο κομφούζιο που δημιουργείται στο live, τη λύση δίνουν η μαμά Κραουνάκη (Έφη Παπαθεοδώρου), οι Εκείνος κι Εκείνος, ο Χρήστος Γεροντίδης και ένα παλιό επεισόδιο του «Ζήτω το ελληνικό τραγούδι».

Τα νούμερα επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 8 στις 4/11/22

Επεισόδιο 8

Παρασκευή

Ο Τζόναθαν (Mιχάλης Σαράντης) προσπαθεί να μάθει χορό στον Φοίβο Δεληβοριά και τα αποτελέσματα είναι τραγικά. Δεν μπορεί να καταλάβει πώς έγραψε το τραγούδι «Όταν σου χορεύω» ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του. Του επιβάλλει μια βραδιά στη «Μάντρα» με τη Ρένα Μόρφη. Ο Φοίβος δεν θέλει καθόλου να χορέψει χωρίς να εξηγεί το γιατί.

Αντιπροτείνει τον Θοδωρή Μαραντίνη από τους Onirama. Τελικά, αποκαλύπτεται ότι ο Φοίβος και η Ρένα έχουν παρελθόν -και δεν αντέχουν ο ένας τον άλλον και η αποκάλυψη αυτή δεν είναι η μοναδική, καθώς αποκαλύπτεται ότι ο Θοδωρής έχει επίσης παρελθόν, με τον… ελληνικό στρατό!

Δείτε επίσης : Τα νούμερα επόμενα επεισόδια: 4, 5

Ο συνταγματάρχης Πειθαρχίδης (Γιάννης Ζουγανέλης) ανακαλύπτει πως είναι ανυπότακτος 18 χρόνια και περικυκλώνει τη «Μάντρα» για να τον συλλάβει την ώρα του live.

Ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) παθαίνει μανία με τις κλακέτες και τον Φρεντ Αστέρ και ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) εξομολογείται τον πόνο του για τον χαμένο του πατέρα.

Στο live θα γίνουν άπειρα ξεκαθαρίσματα, με το παρελθόν και με την…πατρίδα, και τα πράγματα θα σώσουν η Δανάη, η Σοφία Βέμπο και ο… Bloody Hawk!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Τα νούμερα με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close