Τα νούμερα επόμενα επεισόδια: 9

Τα νούμερα επόμενα επεισόδια: 9. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Τα νούμερα. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Τουλάχιστον έχουμε κάτι τις παρασκευές να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας

Τα νούμερα επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 9 στις 18/11/22

Επεισόδιο 9

Παρασκευή

Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) πηγαίνει τον Φοίβο Δεληβοριά στον ψυχολόγο για να του αποδείξει πως αν είχε λύσει τα θέματά του θα είχε γίνει ένας άλλος Φοίβος. Για την ακρίβεια… ο άλλος Φοίβος, ο συνθέτης των επιτυχιών της Καίτης Γαρμπή!

Ο Φοίβος, λοιπόν, καλεί την Καίτη στη «Μάντρα» για να του αποδείξει πως μπορεί κι εκείνος να κάνει επιτυχία μαζί της. Η Καίτη όμως έχει γίνει φανατική οπαδός μιας εναλλακτικής γιατρού, της Μάρθας Φριντζήλα, που της επιβάλλει αφωνία όποτε το θεωρεί εκείνη σωστό.

Δείτε επίσης : Τα νούμερα επόμενα επεισόδια: 7 , 8

Στις περιπετειώδεις πρόβες, ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς), μανιώδης φαν των ιατρικών τηλεοπτικών σειρών, χρίζεται αυτομάτως βοηθός της, ενώ ο Παντελής (Θανάσης Δόβρης) πάσχει από μια σπάνια μορφή ναρκοληψίας και τη χρειάζεται. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν η Καίτη πραγματικά χάνει τη φωνή της.

Στο μεταξύ, Χάρης (Χάρης Χιώτης) και Έλσα (Βάσω Καβαλιεράτου) φτάνουν ο ένας τον άλλον στα όριά του, ενώ η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) ξεπερνάει τα δικά της με έναν τρόπο αρκετά απροσδόκητο για τον Φοίβο. Όλα φυσικά θα οδηγηθούν σε ένα απολαυστικό live, με σημαία του, τι άλλο; Μια φούστα!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Τα νούμερα με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close