Το Κόκκινο Ποτάμι επόμενα επεισόδια: 2

Τo Κόκκινο Ποτάμι επόμενα επεισόδια: 2. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN Το Κόκκινο Ποτάμι. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Το Κόκκινο Ποτάμι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 2 στις 9/10/22

Επεισόδιο

Κυριακή

H Ιφιγένεια αγωνιά για το παιδί της. Είναι πολύ άρρωστο και φοβάται ότι μπορεί ακόμη και να το χάσει. «Παναγιά μου, βοήθησέ το», παρακαλάει και προσεύχεται. Αργότερα η Ιφιγένεια εξομολογείται στη Ρωξάνη, την οποία έχει γνωρίσει στο πλοίο, ότι φοβάται πως το παιδί της δεν θα ζήσει. Εκείνη της δίνει κουράγιο. «Να δεις που ο Μιλτιάδης σου είναι δυνατό αγόρι και θα τα καταφέρει. Θα βγει νικητής», την εμψυχώνει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Ράκος η Ευτυχία για τον Γιώργη

Την ίδια ώρα ο Δημοσθένης προσπαθεί να αποκαλύψει την εκμετάλλευση που γίνεται εις βάρος των προσφύγων στο Καραμπουρνάκι. Είναι τρομερά θυμωμένος με όλα όσα συμβαίνουν και με το γεγονός ότι κάποιοι δεν σέβονται αυτές τις δύσκολες ώρες τον ανθρώπινο πόνο, αλλά αντίθετα κοιτάνε να βγάλουν χρήματα από αυτόν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή θα κάνει κακό στον Στάθη

Το Κόκκινο Ποτάμι: Σπόιλερς για τον Β’ κύκλο

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα τρελαίνεται και είναι έτοιμη να κάνει κακό

Στη Θεσσαλονίκη οι πρόσφυγες ζουν δύσκολες στιγμές αλλά το ίδιο συμβαίνει και στην αντίπερα όχθη. Ο Οσμάν λεηλατεί το μοναστήρι που είναι η Λουσίν. Ομως αυτό για εκείνον δεν είναι αρκετό. Η εκδικητική του μανία και η κακία της ψυχής του δεν έχει όρια. Θέλει να σκοτώσει την Λουσίν και τον Γρηγόριο. «Πρέπει να τον σταματήσεις. Γλίτωσέ τους. Εσύ δεν είσαι σαν αυτόν. Σώσε τους», λέει ο Νικολαΐδης στον Ισμαήλ.

Δείτε ακόμη Το Κόκκινο Ποτάμι επόμενα επεισόδια: 1

Εκείvoς, αν και θερμός πατριώτης, είναι αντίθετος στους διωγμούς των χριστιανών που έχουν κορυφωθεί, αντιδρά ευθέως στις σφαγές των αμάχων και όλες τις αυθαιρεσίες που κάνουν οι Τσέτες. Ετσι σώζει από τα χέρια του Οσμάν τη Λουσίν και τον Γρηγόριο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  για την σειρά Το Κόκκινο Ποτάμι με ένα κλικ εδώ 

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close