Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή-Στάθης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αρετή θα κάνει κακό στον Στάθη.

Καλά δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο η αλήθεια είναι…

Η ανατροπή έρχεται από το πουθενά! Η Αρετή ζητάει από τον Στάθη να γίνουν φίλοι στην γη της ελιάς, γεγονός που εκνευρίζει αρκετά τον Καπερνάρο. Προφανώς και η ίδια δεν έχει τέτοιο σκοπό και ο Στάθης αυτό το ξέρει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αναστασία ανακαλύπτει τον Θανάση

Η Γη της Ελιάς: Αρέτη και Ασπασία δηλητηριάζουν την βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ζωή της Αθηνάς μετά την φυλακή

Άλλωστε, η Αρετή έχει τόσο βεβαρυμμένο παρελθόν που κανείς δε την πιστεύει. Μπορεί η ίδια να υποστηρίζει πως άλλαξε, όμως στόχος της είναι να εκδικηθεί τον πρώην άντρα της, με τον χειρότερο τρόπο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στα πρόθυρα χωρισμού με τον Λυκούργο για τα μάτια της Ράινας

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 27 , 28 , 29

Θέλει να γίνουν φίλοι, για να παρακολουθεί τη ζωή του, για να μπορέσει να του κάνει μάγια. Ο Στάθης διώχνει την Αρετή έξαλλος, τονίζοντας πως δε τη θέλει στη ζωή του, ούτε σαν φίλη του!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σαμποτάρει Μυρτάλη και Χρήστο

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θέλει να πάρει την Αγγελική και να φύγουν για Σουηδία

Η μεγάλη καταιγίδα θα ξεσπάσει όταν ο Στάθης πάει διακοπές στην Ισπανία, στον γιο του. Μόλις η Αρετή μάθει πως δεν καλέστηκε στον γάμο του Στέφανου, θα ουρλιάξει, ξεχνώντας τις φιλίες και όλα όσα είχε τάξει στον Στάθη για να τον έχει κοντά του, στην γη της ελιάς.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close