Σασμός-Άσπα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Άσπα τρελαίνεται και είναι έτοιμη να κάνει κακό.

Δεν θέλει και πολύ αυτή γυναίκα να κάνει το μπαμ

Διαλυμένη, η Άσπα πηγαίνει στο σπίτι του Άγγελου για να μαζέψει τα πράγματά του, όταν -εντελώς τυχαία- πέφτει πάνω σε ένα δαχτυλίδι, στη σειρά Σασμός. Η ηρωίδα μας σαστίζει.. Ανοίγει το κουτάκι κι αντικρίζει μέσα ένα πανέμορφο μονόπετρο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης θα έρθει αντιμέτωπος με δυο αδίστακτους άντρες

Σασμός-Άσπα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ πέφτει στα γόνατα του Σταύρου και τον παρακαλεί

Τότε συνειδητοποιεί πως ο Άγγελος ήθελε να της κάνει πρόταση γάμου. Η εικόνα αυτή της διαλύει την ψυχή… Ο άντρας της ζωής της ήταν έτοιμος να της κάνει πρόταση να παντρευτούν και να ζήσουν ευτυχισμένοι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αγεφύρωτο χάσμα

Σασμός: Η Άσπα ψάχνει να βρει τον ένοχο για την δολοφονία του Άγγελου

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα αμετανόητη για τον φόνο του Κώστα

Η Άσπα καταρρέει κρατώντας το δαχτυλίδι αυτό στα χέρια της, στη σειρά Σασμός. Μέσα της φωνάζει πως θα εκδικηθεί για το κακό που έκανε ο Κώστας στον αγαπημένο της. Η ζωή του έσβησε άδικα, εξαιτίας της ζήλιας του πρώην της.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια: 16, 17, 18, 19, 20

Σασμός: Η Άσπα ψάχνει να βρει τον ένοχο για την δολοφονία του Άγγελου

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα σκάει από την ζήλεια της για Αστέρη  Αργυρώ

Αποφασισμένη να βάψει τα χέρια της με αίμα, απευθύνεται στον Παύλο. Τον ικετεύει να κάνουν τον Κώστα να πονέσει, να τον ισοπεδώσουν, όπως έκανε εκείνος με τον Άγγελο. Ο Παύλος δέχεται να τη βοηθήσει και μαζί καταστρώνουν το σχέδιο δολοφονίας..

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος απαγάγει το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς

Σασμός-Άσπα-Κώστας

Δείτε ακόμη Σασμός: Ίσως να έγιναν όλα για κάποιο λόγο και δεν τον παντρεύτηκα- Η Βασιλική σε δίλημμα

Η Άσπα μέρα με τη μέρα καταρρέει. Στην ιδέα πως ο Άγγελος έχασε τη ζωή του εξαιτίας της, υποφέρει. Φοράει το δαχτυλίδι και υπόσχεται να μη το βγάλει ποτέ, σύμφωνα με το youfly, για να έχει πάντα πάνω της κάτι δικό του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close