Το Κόκκινο Ποτάμι επόμενα επεισόδια: 9, 10

Τo Κόκκινο Ποτάμι επόμενα επεισόδια: 9, 10. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN Το Κόκκινο Ποτάμι. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Αχ τι άλλο θα περιμένουμε βρε παιδιά;;

Το Κόκκινο Ποτάμι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 9 στις 4/12/22

Επεισόδιο

Κυριακή

Εμφανίζεται η Ελένη να πάρει το Μιλτιάδη, προκαλώντας την απρόσμενη αντίδραση της Εσμέ. Ο Οσμάν δε σταματά το κυνηγητό του Νικολαΐδη, ακόμα και στο χωριό του Χότζα. Ο Λάζος και Νίκη χωρίζουν τρυφερά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο νέος δεσμός της Δήμητρας

Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται στο εκλογικό κέντρο του Βενιζέλου, ενώ Αγγελική και Δημοσθένης συναντούν το Γαλάνη για συνέχιση της καταγγελίας. Η Ελένης αντιδρά έντονα στο επικείμενο ταξίδι της Ιφιγένειας.

Το Κόκκινο Ποτάμι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 10 στις 11/12/22

Επεισόδιο

Κυριακή

Ο Οζάλ δε σταματά το κυνηγητό του Νικολαΐδη, ακόμα και στο χωριό του Χότζα. Η Εσμέ μαθαίνει από τον Εμίρ ότι ο Μίλτος έχει σκοτωθεί και τον οδηγεί να το πει στην Ιφιγένεια, αλλά εκείνη έχει ήδη φύγει.

Δείτε ακόμη Το Κόκκινο Ποτάμι επόμενα επεισόδια: 8

Το λέει τελικά στην Ελένη, που με τη σειρά της καταφεύγει στο Δημοσθένη. Οι βασιλόφρονες οργανώνουν επίθεση στη συγκέντρωση των Βενιζελικών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Γαλάνη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  για την σειρά Το Κόκκινο Ποτάμι με ένα κλικ εδώ 

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close