Το Ναυάγιο-Βασίλης-

Το Ναυάγιο Επόμενα επεισόδια: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς -Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 01/10/2023 έως τις 04/10/2023.

Ανυπομονούμε να…ναυαγήσουμε!

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 1-2  στις 1/10/2023

Επεισόδιο 1 – 2

Κυριακή

Στα Κύθηρα, ένα αγαπημένο ζευγάρι, η Ειρήνη και ο Απόστολος λαμβάνουν το γράμμα που διακαώς περίμεναν από μία μεγάλη εταιρεία αρωματοποιίας στη Γαλλία.

Με το δικό τους άρωμα στις αποσκευές, και με ελπίδα στην ψυχή, το ζευγάρι αποφασίζει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Υπάρχει όμως ένα εμπόδιο: από το νησί τους δεν αναχωρεί ούτε αεροπλάνο, ούτε πλοίο.

Έτσι, καταφέρνουν να πείσουν τον καπετάν Στελή να τους μεταφέρει με το καΐκι του στην Κρήτη και από εκεί να ταξιδέψουν με το μοιραίο Φοίνιξ ως τον Πειραιά για να προλάβουν την πτήση τους για τη Γαλλία. Δύο φοιτητές, ο Μάκης και η Λίνα, γνωρίζονται μέσα στο πλοίο και ένα ειδύλλιο γεννιέται.

Δείτε ακόμη Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 1, 2

Το Ναυάγιο-Ειρήνη-

Δείτε ακόμη Το Ναυάγιο: Ο Νίκος Γκέλια δίνει καυτά spoiler – Θα δούμε πολύ θάνατο

Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πως τις οικογένειές τους ενώνει ένα χρέος. Η Λίνα έρχεται σε σύγκρουση με τον πατέρα της, όταν εκείνος μαθαίνει πως η κόρη του θέλει να γίνει ηθοποιός και της απαγορεύει να ξαναπάει στην Αθήνα.

Ο Μάκης με τους φίλους του συμμετέχουν στην «αρπαγή» μιας κοπέλας, που θέλει να παντρευτεί με τον αγαπημένο της. Ο γιος του ιερέα που τελεί τον γάμο, ο Πέτρος, μπλέκει σε έναν τσακωμό με τον Γιάννη. Τα αίματα ανάβουν, ένα όπλο εκπυρσοκροτεί… και το νήμα της ζωής κάποιου κόβεται για πάντα.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 3  στις 2/10/2023

Επεισόδιο 3

Δευτέρα

Στα Κύθηρα, ένα αγαπημένο ζευγάρι, η Ειρήνη και ο Απόστολος λαμβάνουν το γράμμα που διακαώς περίμεναν από μία μεγάλη εταιρεία αρωματοποιίας στη Γαλλία. Με το δικό τους άρωμα στις αποσκευές, και με ελπίδα στην ψυχή, το ζευγάρι αποφασίζει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Υπάρχει όμως ένα εμπόδιο: από το νησί τους δεν αναχωρεί ούτε αεροπλάνο, ούτε πλοίο. Έτσι, καταφέρνουν να πείσουν τον καπετάν Στελή να τους μεταφέρει με το καΐκι του στην Κρήτη και από εκεί να ταξιδέψουν με το μοιραίο Φοίνιξ ως τον Πειραιά για να προλάβουν την πτήση τους για τη Γαλλία.

Δείτε ακόμη Το Ναυάγιο: Ο Μιχάλης επιμένει να μην ξεκινήσει το καράβι

Το Ναυάγιο-Άγγελος-

Δείτε ακόμη Γιάννης Στάνκογλου: Τα spoilers για το ναυάγιο που έδωσε είναι καυτά

Δύο φοιτητές, ο Μάκης και η Λίνα, γνωρίζονται μέσα στο πλοίο και ένα ειδύλλιο γεννιέται. Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πως τις οικογένειές τους ενώνει ένα χρέος. Η Λίνα έρχεται σε σύγκρουση με τον πατέρα της, όταν εκείνος μαθαίνει πως η κόρη του θέλει να γίνει ηθοποιός και της απαγορεύει να ξαναπάει στην Αθήνα.

Ο Μάκης με τους φίλους του συμμετέχουν στην «αρπαγή» μιας κοπέλας, που θέλει να παντρευτεί με τον αγαπημένο της. Ο γιος του ιερέα που τελεί τον γάμο, ο Πέτρος, μπλέκει σε έναν τσακωμό με τον Γιάννη. Τα αίματα ανάβουν, ένα όπλο εκπυρσοκροτεί… και το νήμα της ζωής κάποιου κόβεται για πάντα.

Δείτε ακόμα Το Ναυάγιο: Οι χαρακτήρες της σειράς

Το Ναυάγιο-Άγγελος-

Δείτε ακόμα Το Ναυάγιο: Μία αποκάλυψη που θα σκάσει σαν βόμβα

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 4 στις 3/10/2023

Επεισόδιο 4

Τρίτη

Ο Ιπποκράτης έρχεται αντιμέτωπος με την Ευγενία που ψάχνει την αδελφή της, αλλά αρνείται να τη βοηθήσει και τη διώχνει από το σπίτι. Οι τύψεις πνίγουν τον Πέτρο, που θέλει να ομολογήσει τον φόνο στον πατέρα του, ενώ η Λαμπρινή και ο Σταμάτης παλεύουν να τον πείσουν να φύγει από την Κρήτη για να σωθεί.

Η Λίνα αποφασισμένη να ακολουθήσει το όνειρό της, το σκάει από το σπίτι και αγοράζει εισιτήριο για τον Πειραιά. Ο Απόστολος ετοιμάζει ένα δώρο έκπληξη στην Ειρήνη, δεν ξέρει όμως ότι την ίδια αγορά μ’ αυτόν θα κάνει και ο Αντώνης. Η υποψία ότι η Στέλλα είναι έγκυος καρφώνεται στο μυαλό του Κυριάκου και τον οδηγεί σε μια βιαστική απόφαση.

Δείτε ακόμα Το Ναυάγιο: Οι τέσσερις χαρακτήρες που τους ενώνει κάτι κοινό

Το Ναυάγιο-Βασίλης-

Δείτε ακόμα Το Ναυάγιο: Όλες οι εξελίξεις της σειράς

Ο Στελής αποχαιρετάει την κόρη του, την ίδια στιγμή που ο Βλάσσης και η Μαρία αποχαιρετούν τον γιο τους. Ο καπετάνιος του «Φοίνιξ» αγνοεί το δελτίο καιρού και επιμένει να σαλπάρει για Πειραιά.

Οι επιβάτες αρχίζουν να επιβιβάζονται στο πλοίο. Το μοιραίο δρομολόγιο του «Φοίνιξ» είναι έτοιμο για αναχώρηση… μόνο που δεν θα φτάσει ποτέ στον προορισμό του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από Το Ναυάγιο  με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close