Το Ναυάγιο Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 09/10/23  έως 12/10/2023

Το Ναυάγιο Επόμενα επεισόδια:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς -Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 09/10/2023 έως τις 12/10/2023.

Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα

 

Το Ναυάγιο Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 09/10/23 έως 12/10/2023

Δευτέρα Επεισόδιο 5

Ένα φορτηγό που έχει αργήσει, καθυστερεί την αναχώρηση του Φοίνιξ. Η Ειρήνη ξαναζεί τον εφιάλτη της στα κύματα και ο φόβος της φουντώνει, αλλά η λογική υπερισχύει και επιβιβάζεται στο πλοίο. Ο Πέτρος προσπαθεί να κρυφτεί από την αστυνομία και γνωρίζεται πάνω στο πλοίο με τον Αντώνη.

Δείτε ακόμη Το Ναυάγιο: Η μπουκαπόρτα σπάει και αυτή είναι η αρχή του τέλους

Το Ναυάγιο-Ιπποκράτης-

Δείτε ακόμη Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 5, 6, 7

Ένας συνεργάτης του Δημήτρη πιάνει τη Λίνα στο λιμάνι, την ώρα που ετοιμάζεται να φύγει, ενώ ο Ορφέας επιμένει να ρωτάει τον Ιπποκράτη για την εξαφανισμένη μητέρα του. Ο Κυριάκος πετάει από την χαρά του που πρόλαβε το πλοίο, ενώ, στο βουνό ένας βοσκός ανακαλύπτει το πτώμα του Γιάννη.

Τρίτη Επεισόδιο 6

Ο καπετάν Στελής δεν καταφέρνει να εμποδίσει τον απόπλου του Φοίνιξ. Όλο το χωριό μαθαίνει για τη δολοφονία του Γιάννη και ο χωροφύλακας ανακοινώνει ότι ο Πέτρος είναι ο βασικός ύποπτος.

Δείτε ακόμη Το Ναυάγιο: Ο Στέλιος βλέπει ανήμπορος την καταστροφή και σημαίνει συναγερμό

Το Ναυάγιο: Η μπουκαπόρτα σπάει και αυτή είναι η αρχή του τέλους

Δείτε ακόμη Το Ναυάγιο: Η Αρχή του τέλους

Ο Μάκης και η Λίνα βρίσκονται σε διπλανές καμπίνες, αλλά εκείνη τον αποφεύγει η Ειρήνη έχει τα γενέθλιά της και ο Απόστολος της ετοιμάζει μία έκπληξη, ενώ η Ασημίνα ζητάει από το Βασίλη να χωρίσουν.

Τετάρτη Επεισόδιο 7

Η συνεχείς αναταράξεις προκαλούν αναστάτωση στους επιβάτες και ο Μιχάλης παλεύει να λογικέψει τον καπετάνιο. Ο Πέτρος ακούει ένα μέλος του πληρώματος να να ενημερώνει τον Άγγελο ότι είναι καταζητούμενος.

Δείτε ακόμη Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης θα αλλάξει την ζωή της Ειρήνης

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 5, 6, 7,

Δείτε ακόμη Το Ναυάγιο: Η Λίνα το σκάει από το σπίτι της

Η Λίνα ζητάει συγνώμη από τον Μάκη κι αυτός της προτείνει να βγουν ραντεβού όταν φτάσουν στην Αθήνα. Η χωροφυλακή ανακρίνει τον παπά και την παπαδιά για τη φυγή του Πέτρου

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από Το Ναυάγιο  με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close