Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ο Άγγελος χωρίζει τη Μελισσάνθη για τα μάτια άλλης γυναίκας και την οδηγεί στη τρέλα

Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ο Άγγελος χωρίζει τη Μελισσάνθη για τα μάτια άλλης γυναίκας και την οδηγεί στη τρέλα

Προσθήκη του daddy-cool.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Στη συνέχεια των επεισοδίων της σειράς, Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι, θα δούμε τον Άγγελο να χωρίζει τη Μελισσάνθη για τα μάτια άλλης γυναίκας και να την οδηγεί στη τρέλα.

Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Στα νέα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις θα είναι ανατρεπτικές, καθώς θα δούμε τον Άγγελο να βάζει οριστικό τέλος στη σχέση του με τη Μελισσάνθη και να προχωρά τη ζωή του στο πλευρό της Μαργκερίτ. Η Μελισσάνθη, από την άλλη δεν μπορεί να χωνέψει πως έχασε μια για πάντα τον έρωτα της ζωής της και οδηγείται στη τρέλα.

Η Μαργκερίτ (Τζωρτζίνα Λιώση) και ο Άγγελος δίνουν το παρών στο τραπέζι που κάνουν η Μελισσάνθη με τον Απόστολο στο σπίτι τους έπειτα από πρόσκληση της Νίτσας.

Δείτε ακόμηΤο σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η Πολυξένη γίνεται η πιο τραγική φιγούρα- Η κατάληξη της σοκάρει

Η αμηχανία στο τραπέζι είναι διάχυτη και η Μαργκερίτ εκθειάζει τη Μελισσάνθη για το γούστο της και της ζητάει συμβουλές για το πώς να φτιάξει το δικό της σπίτι. Κάποια στιγμή, ο Άγγελος σηκώνεται και μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο του Γεράσιμου, του γιου της Μελισσάνθης και του Απόστολου. Τον χαϊδεύει απαλά στα μαλλιά όταν εμφανίζεται ξαφνικά η Γιασεμή. «Αφήστε τους, κύριε Άγγελε, για το δικό τους και για το δικό σας. Η κυρία Μελισσάνθη και ο κύριος Απόστολος πέρασαν πολλές συμφορές για να ευτυχίσουν ξανά. Μην τους χαλάσετε τη ζωή» του λέει αποφασισμένη.

Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι: Η Μελισσάνθη λέει όλη την αλήθεια στον Απόστολο και τον τρελαίνει

Ο Άγγελος απορρίπτει τη Μελισσάνθη

Στη συνέχεια, ο Άγγελος σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, ζητάει από την αρραβωνιαστικιά του να φύγουν και όταν βρίσκει ευκαιρία λέει στη Μελισσάνθη όταν ήταν πολύ βαρύ για εκείνον να τη βλέπει ευτυχισμένη μακριά του. Μερικές μέρες αργότερα, η Μελισσάνθη βρίσκεται στο γραφείο της στο ίδρυμα όταν της φέρνουν έναν φάκελο με μια παχυλή επιταγή μέσα. Όταν βλέπει ότι η δωρεά αυτή είναι του Άγγελου, του τηλεφωνεί και κλείνουν ραντεβού στο σπίτι στο Λαγονήσι.

«Ήθελα να σε ευχαριστήσω από κοντά για τη δωρεά που έκανες» του λέει και εκείνος της απαντάει ότι θαυμάζει τη δουλειά της. Εκείνη του λέει: «Για αυτό το έκανες; Την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε ήσουν…Ίσως ήταν ένας τρόπος να μου πεις αντίο». Εκείνος της εξομολογείται ότι τα πρώτα χρόνια στο Παρίσι ήταν πολύ δύσκολα και τον κρατούσε μόνο η σκέψη της. Μεταξύ άλλων, της ζητά και συγγνώμη αφού δεν ήθελε να τη φέρει σε δύσκολη θέση.

Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι: Η Μελισσάνθη αρρωσταίνει βαριά

Εκείνη τον σταματάει πριν φύγει και οι δυο τους φιλιούνται και παραδίνονται στο πάθος τους καταλήγοντας να κάνουν έρωτα. Αν και έχουν αποφασίσει να μείνουν χώρια, τα συναισθήματά τους δεν τους αφήνουν αλλά ο Άγγελος τελικά παίρνει τη δύσκολη απόφαση. «Αγαπάς τον Απόστολο και εγώ την Μαργκερίτ και δεν της αξίζει να την πληγώσω για μια γυναίκα που με έχει δεύτερο στη ζωή της» της λέει και έτσι χωρίζουν.

Σχετικά Άρθρα