Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι-Μελισσάνθη-Άγγελος-

Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι: Η μητέρα του Άγγελου τον πιάνει στα πράσα να φιλάει την Μελισσάνθη & ξεκινάει τον πόλεμο

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού τη Πρωτοχρονιά, η μητέρα του Άγγελου τον πιάνει στα πράσα να φιλάει την Μελισσάνθη και ξεκινάει τον πόλεμο.

Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η κυρία Φλωριανού, η μητέρα του Άγγελου, τον πιάνει στα πράσα να φιλιέται στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς με την Μελισσάνθη. Αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και ξεκινάει τον πόλεμο για να τους χωρίσει.

Η Μελισσάνθη όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι» βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα δίλημμα, παγιδευμένη ανάμεσα στον κόσμο του καθήκοντος και στον παράνομο έρωτα για τον Άγγελο Φλωριανό.

Παρότι ο γάμος της με τον Απόστολο φαίνεται άθικτος, η καρδιά της ακολουθεί άλλους δρόμους. Στη σιωπή της Πρωτοχρονιάς, η Μελισσάνθη και ο Άγγελος ξεγλιστρούν στο μπαλκόνι και φιλιούνται παθιασμένα, αγνοώντας ότι κάποιος τους παρακολουθεί.

Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι-Μελισσάνθη

Η Μελισσάνθη στο «Σπίτι δίπλα στο ποτάμι» λαμβάνει το κάλεσμα της κυρίας Φλωριανού

Η κυρία Φλωριανού, η μητέρα του Άγγελου, η οποία γνωρίζει καλά το κόστος ενός σκανδάλου στην αθηναϊκή κοσμική κοινωνία, τους βλέπει να φιλιούνται. Τότε αποφασίζει ακαριαία να δράσει για να προστατεύσει τον γιο της.

Λίγες ημέρες μετά, η Μελισσάνθη στο «Σπίτι δίπλα στο ποτάμι» λαμβάνει το κάλεσμα της κυρίας Φλωριανού. Φτάνει στο σπίτι με μια αόριστη ανησυχία, η οποία μετατρέπεται σε σοκ σύμφωνα με το MyTV, όταν η μητέρα του Άγγελου της αποκαλύπτει ότι τους είδε την Πρωτοχρονιά.

Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι-Μελισσάνθη-Άγγελος

Το βλέμμα της κυρίας Φλωριανού σκληραίνει και οι λέξεις πέφτουν σαν χτυπήματα. Απαιτεί από τη Μελισσάνθη να αφήσει τον γιο της ήσυχο, χαρακτηρίζοντάς την με βαριές κουβέντες, όπως «χωριάτισσα και παρακατιανή» και της ξεκαθαρίζει ότι δεν θα επιτρέψει να συνεχιστεί αυτή η κρυφή σχέση.

Η Μελισσάνθη νιώθει βαθιά πληγωμένη, όχι μόνο επειδή απειλείται ο έρωτάς της, αλλά γιατί συνειδητοποιεί πόσο εύθραυστη είναι η αξιοπρέπειά της στα μάτια των άλλων. Ο φόβος πως η αλήθεια θα φτάσει στα αυτιά του Αποστόλου την κυριεύει.

Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι-Άγγελος

Με βαριά καρδιά, αλλά με την αποφασιστικότητα που γεννά η απελπισία, η Μελισσάνθη όπως θα δούμε στη σειρά «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι» αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Άγγελο. Δεν γνωρίζει ακόμα πως αυτή η επιλογή θα επιταχύνει τις μοιραίες εξελίξεις που θα σφραγίσουν την πορεία τους.

Σχετικά άρθρα:

Όλα τα spoilers για τη σειρά Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι