Οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές στα νέα επεισόδια της σειράς, Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι, καθώς θα δούμε την Μελισσάνθη να δέχεται εκβιασμό από ένα πρόσωπο που της προκαλεί τεράστιο φόβο.
Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Στα νέα επεισόδια της σειράς, θα δούμε ένα μυστηριώδες πρόσωπο να πιάνει στα πράσα την Μελισσάνθη και τον Άγγελο την ώρα που φιλιούνται. Μετά από αυτό το περιστατικό, η ζωή της Μελισσάνθης θα μετατραπεί σε εφιάλτη, αφού δέχεται εκβιασμούς και γράμματα που την κάνουν να τρέμει από φόβο.
Θύματα εκβιαστών πέφτουν ο Άγγελος και η Μελισσάνθη στη σειρά, Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η σχέση τους. Ο Άγγελος με τη μητέρα του για άλλη μια φορά βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι με τη Μελισσάνθη, τον Απόστολο, τη Νίτσα και τον Χρήστο.
Τα σημειώματα που την κάνουν να τρέμει
Εκείνη η Θεώνη βγάζει και πάλι την ανησυχία για τον γιο της. «Καιρός δεν είναι πια Νίτσα μου να παντρευτεί; Σε λίγο θα τον πουν και γεροντοπαλίκαρο». Η Μελισσάνθη σηκώνεται από το τραπέζι, ο Άγγελος την ακολουθεί κρυφά και της λέει ότι πάντα εκείνη ήταν και θα είναι μέσα στην καρδιά του και τη φιλάει. Κάποιος, όμως, που έχει μπει κρυφά στο σπίτι τούς βλέπει και πολύ γρήγορα αρχίζει να εκβιάζει τη Μελισσάνθη.

Λίγες μέρες μετά, η νεαρή κοπέλα παίρνει ένα γράμμα που την κάνει να χάσει το χρώμα της. «Σε είδα να φιλιέσαι με άλλον. Αν δεν θέλεις να μιλήσω στον άντρα σου, πρέπει να με πληρώσεις» της γράφει με κάτι ορνιθοσκαλίσματα και ανορθόγραφα, γεγονός που την παραξενεύει όλο και πιο πολύ.
Ο Απόστολος φυσικά τη ρωτάει από πού είναι το γράμμα και εκείνη του λέει ότι είναι από τη Χλόη, από τη Γερμανία. Όμως αρχίζει να φοβάται πολύ και ζητάει από τον Άγγελο να συναντηθούν στο πάρκο, όπου του δείχνει το σημείωμα. Ο Άγγελος σύμφωνα με το TV24 την καθησυχάζει και της λέει ότι θα φροντίσει αυτός τα πάντα, αλλά εκείνη τρέμει.

Δείτε ακόμη: Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι: Η Ιουλία ταπεινώνει την Ασπασία για το μαγαζί που δουλεύει
Και δυστυχώς επιβεβαιώνεται, καθώς μόλις γυρίζει σπίτι βρίσκει ένα νέο σημείωμα κάτω από την πόρτα της ενώ ο Απόστολος είναι σπίτι και μαθαίνει στη Γιασεμή να διαβάζει. Η Μελισσάνθη προσπαθεί να κρύψει την ταραχή της και αργότερα την ώρα που ο Απόστολος κοιμάται, ανοίγει το γράμμα.
«Αύριο σε περιμένω εκεί που συναντήθηκες με τον λεγάμενο» της γράφει και η Μελισσάνθη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν έχει όρεξη, δεν μιλάει, δεν τρώει παρά μόνο σκέφτεται πώς θα απαλλαγεί από τον εκβιαστή της και φυσικά να μην μάθει ο άντρας της τίποτα από όσα συμβαίνουν στη ζωή της.
Σχετικά άρθρα:
- Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η Ιουλία κολλάει στον τοίχο την Ασπασία-«Πως παράτησες την οικογένεια σου κι έφυγες;»
- Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι: Η Ξένια διαλύεται εξαιτίας του Ηλία
- Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η Μαριέττα στο έλεος την αδίστακτης Ευανθίας παλεύει να γλιτώσει
Όλα τα spoilers για τη σειρά Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι