Το Τατουάζ - Επόμενα επεισόδια: Ο Αλέξανδρος φυλακή και η Τατιάνα ξανά έγκυος

Όλοι ανησυχούν για τον Αλέξανδρο, αλλά περισσότερο η Άννα που τον επισκέπτεται στο κρατητήριο. Εκείνος της ομολογεί πώς έχει μπλέξει πολύ άσχημα…
Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ στον Alpha.

Ο Θεοχάρης γυρίζει στο Λονδίνο, αλλά η συμπεριφορά του απέναντι στη Βέρα είναι ψυχρή. Ο Θεοχάρης αποφασίζει να διερευνήσει τον εκβιασμό της Μαργκώ προς την Άννα και τηλεφωνεί στην κόρη του για να μάθει με τι την «κρατάει» η Μαργκώ. Η Άννα, που δεν τολμά να του πει για το πικρό παρελθόν, τα μπαλώνει. Ειδοποιεί όμως την Αμαλία, που αναλαμβάνει να βάλει τη Μαργκώ στη θέση της. Εν τω μεταξύ μια νέα ληστεία βάζει τον Αλέξανδρο εν αγνοία του στο κάδρο των υπόπτων.

Το Τατουάζ – Επόμενα επεισόδια: Ο Ορφέας κακοποιεί τη Μάρθα και ο Σωκράτης ξανασκοτώνει

Η Τατιάνα ανακοινώνει στον Τόνυ πως είναι έγκυος στο παιδί τους, κάτι που προκαλεί συναισθήματα χαράς, συγκίνησης αλλά και φόβου στο ζευγάρι. Ο ληστής που έχει συλληφθεί καταθέτει πως η συμμορία των κακοποιών συνεργαζόταν με κάποιον μέσα από την εταιρεία του Αλέξανδρου. Οι εξελίξεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά «τρέχουν» και οδηγούν στη σύλληψη του άνδρα. Η Άννα μαθαίνοντας τα νέα καταρρέει. Η Τατιάνα ανακρίνει τον Αλέξανδρο και δεν δείχνει καμία επιείκεια μαζί του.

Η Αθηνά λέει, εν βρασμώ, στον Σέκερη κάτι που δεν θα του έλεγε ποτέ! Όλοι ανησυχούν για τον Αλέξανδρο, αλλά περισσότερο η Άννα που τον επισκέπτεται στο κρατητήριο. Εκείνος της ομολογεί πώς έχει μπλέξει πολύ άσχημα: της εξηγεί πως αν δεν βρεθούν στοιχεία, δεν θα γλιτώσει την προφυλάκιση.

Δείτε ακομη Το Τατουάζ φτάνει στο τέλος του!Δείτε πρώτοι τα τελευταία πλάνα της σειράς (Vid)

Ο Αλέξανδρος μπαίνει στη φυλακή
Η Τατιάνα κάνει δεύτερες σκέψεις για το ταξίδι με τον Τόνυ, μια και η ιδέα να απαρνηθεί για πάντα την Ελλάδα δεν της αρέσει. Η Όλγα ξεκαθαρίζει στον Στέφανο πως δεν πρόκειται να προχωρήσει με τον γάμο αν η Αννα και ο Αλέξανδρος δεν είναι παρόντες. Ο Αλέξανδρος είναι πια βέβαιος ότι αυτός που τον έμπλεξε είναι ο υπάλληλός του, ο Αχιλλέας Πολιτάκης, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει, μέχρι που θυμάται κάποιο στοιχείο που μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο. Την ίδια στιγμή ο Ορφέας έχει βάλει στο μάτι μια ακόμα «άπιστη» γυναίκα και την παρακολουθεί καταστρώνοντας το δολοφονικό του σχέδιο.

Η ανάμνηση του ρολογιού στο χέρι του Αχιλλέα αναπτερώνει το ηθικό του Αλέξανδρου, που πιστεύει πως αν βρεθεί, θα καταφέρει να απαλλαγεί από τις κατηγορίες και να αποδείξει την αθωότητά του. Στο Λονδίνο η Βέρα ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα, αλλά το κλίμα ανάμεσα σε εκείνη και τον Θεοχάρη παραμένει ψυχρό. Ο Ορφέας κλείνει τους λογαριασμούς με το επόμενό του θύμα και μετά εξαφανίζεται. Λίγο αργότερα τηλεφωνεί στην Τατιάνα και την απειλεί!

Δείτε ακόμη Μαζί και πολύ ερωτευμένοι πρωταγωνιστές του Τατουάζ! (φωτογραφίες)

[Όπως δημοσιεύτηκε στο TV Έθνος που κυκλοφόρησε με το Έθνος της Κυριακής 19/5.]

Δείτε επισης Το Τατουάζ  Επόμενα επεισόδια: Ο Ορφέας δολοφονεί τη Χριστίνα, αφού κυκλοφορεί το βιβλίο

 

Close