Τρία Μίλια Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: 66, 67, 68, 69, 70

Τρία Μίλια Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 66,67, 68, 69, 70. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον B’ κύκλο της αγαπημένης σειράς του star. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy cool.gr. 

Καλά σε κάθε επεισόδιο όλο και κάτι θα γίνεται;; Δεν θα ηρεμήσουμε καθόλου δηλαδή;

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 66 στις 12/12/ 2022

Επεισόδιο 66

Δευτέρα

Η Μάνια λέει στη Φωτεινή για το φιλί της με τον Μιχάλη και εκείνη εξαγριώνεται, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να καταλήξει σε χωρισμό. Ο Μιχάλης, έξαλλος, ζητάει από τη Μάνια να απομακρυνθεί από τη ζωή του. Ο Ευθύμης πηγαίνει στον Στέφανο, προκειμένου να εντοπίσει την εταιρεία στην οποία ανήκει το λογότυπο.  Ο Τίμος και ο Ευθύμης κανονίζουν τις λεπτομέρειες για τη συνάντηση τους με τον Φειδία. Η Κλειώ πιέζει τον Πέτρο να δεχτεί την πρόταση του νέου του προπονητή, αλλά εκείνος έχει κάποιους ενδοιασμούς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον της Ευτυχίας και του Κουράκου

Η Ελένη και ο Χάρης συνεχίζουν να κρατούν τη σχέση τους κρυφή, παρόλο που όλοι την έχουν αντιληφθεί.  Η Δέσποινα και η Λίζα διαπιστώνουν ότι η Ελένη είναι συνεχώς αφηρημένη και έχει το μυαλό της αλλού. Εκείνη, με αφορμή την υποτροφία της, οργανώνει μια βραδιά μόνο για γυναίκες, στο μαγαζί του Χάρη. Ο Στέφανος εκμεταλλεύεται την εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση της Φωτεινής και της προσφέρει παρηγοριά…

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 67 στις 13/12/ 2022

Επεισόδιο 67

Τρίτη

Ο Στέφανος συμπαραστέκεται στη Φωτεινή για το χωρισμό της από τον Μιχάλη. Ο Μιχάλης μετακομίζει πάλι στο πατρικό του σπίτι και ανακοινώνει στους γονείς του ότι χώρισε με τη Φωτεινή. Μια συζήτηση ανάμεσα στη Δέσποινα και τον Τίμο αποδεικνύει ότι διατηρούν ακόμα αισθήματα ο ένας για τον άλλο. Η Μάνια εξομολογείται στον Ευθύμη ότι αυτή και ο Μιχάλης φιλήθηκαν.

Η Φωτεινή νιώθει πολύ άσχημα και δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτό που συνέβη ανάμεσα στη Μάνια και τον Μιχάλη. Ο Στέφανος λέει στον αδελφό του ότι ο ίδιος επιθυμεί να τα ξαναβρούν με τη Φωτεινή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη τα τελειώνει όλα

Ο Χρόνης και η Βασιλική σχεδιάζουν να κάνουν τον Χάρη και την Ελένη να παραδεχθούν τη σχέση τους. Ο Νικόλας και η Κάτια έχουν μια δύσκολη συνάντηση. Η Λίζα προσπαθεί να προτρέψει τη Μάνια να διεκδικήσει τον Μιχάλη.

Η επιτυχημένη πορεία των σχεδίων που έθεσε σε εφαρμογή ο Στέφανος για να εκδικηθεί τον αδελφό του ανατρέπεται από ένα αινιγματικό τηλεφώνημα…

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 68 στις 14/12/ 2022

Επεισόδιο 68

Τετάρτη

Η Σύλβια φτάνει στο νησί για το επερχόμενο καλλιτεχνικό φεστιβάλ. Την ίδια στιγμή, μία μικρή ενόχληση που έχει ο Γεράσιμος στην καρδιά του, αποτρέπει τη Λένα από το να του μιλήσει για τη συνάντηση της Κάτιας με τον Νικόλα. Η Βασιλική και ο Χρόνης προσπαθούν να κάνουν την Ελένη και τον Χάρη να παραδεχτούν την κρυφή τους σχέση. Η Μάνια αρχίζει να εκτιμάει περισσότερο τον Νικόλα, ο οποίος σώζει το οινοποιείο από ένα μοιραίο λάθος.

Ο Τίμος λαμβάνει μήνυμα από τον Φειδία, για να συναντηθούν, ενώ με τον Ευθύμη αποφασίζουν να χρησιμοποιήσει το δικό του όνομα, για να του συστηθεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη μπαίνει φυλακή

Η Φωτεινή με τον Μιχάλη είναι καταρρακωμένοι από το χωρισμό τους. Συνεχίζουν, όμως, να πληγώνουν ο ένας τον άλλο και δεν κάνουν καμία κίνηση για επανασύνδεση.

Η Λίζα μοιάζει να απολαμβάνει το πόσο ταραγμένος είναι ο Στέφανος από τον άγνωστο που τον εκβιάζει, ενώ υψώνει το ανάστημά της απέναντί του, καθώς φαίνεται ότι έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση των
μυστικών της σχεδίων.

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 69 στις 15/12/ 2022

Επεισόδιο 69

Πέμπτη

Η Σύλβια γνωρίζεται με τον Τίμο και μεταξύ τους αναπτύσσεται μια συμπάθεια. Η Δέσποινα ζητάει από τη Λίζα να ρωτήσει την Ελένη πώς αισθάνεται για τον Μιχάλη. Η Μάνια ανακοινώνει στον Νικόλα ότι τον προσλαμβάνει κανονικά στον αμπελώνα. Ο Τίμος ζητάει επιτακτικά από τη Δέσποινα να του δώσει τα χρήματα που χρειάζεται. Ο Μιχάλης πηγαίνει στο μπαρ του Χάρη κι εκεί συναντάει την Ελένη. Η συνάντηση
τους προκαλεί ταραχή στον Χάρη. Η ατμόσφαιρα γίνεται ακόμη πιο αμήχανη, όταν μπαίνουν και ο Ευθύμης με τη Φωτεινή.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης βρίσκει το νέο του θύμα

Την επόμενη μέρα, ο Στέφανος επισκέπτεται τη Φωτεινή και την αποθαρρύνει να τα ξαναβρεί με τον Μιχάλη. Ο Πέτρος λαμβάνει ένα συστημένο γράμμα από το εξωτερικό και ταράζεται. Η Κάτια ζητάει τη βοήθεια της Λίζας για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα του φεστιβάλ και εκείνη βρίσκει την ευκαιρία να την εμπλέξει στα σχέδιά της…

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 70 στις 16/12/ 2022

Επεισόδιο 70

Παρασκευή 

Ο Μιχάλης και η Φωτεινή, μετά τον χωρισμό τους, προσπαθούν να συνυπάρξουν επαγγελματικά στην κλινική, αλλά ο τρόπος λειτουργίας, που επιλέγει η Φωτεινή δυσαρεστεί τον Μιχάλη. Ο Νικόλας θυμίζει στην Κάτια κάτι που τους συνέβη στο παρελθόν και εκείνη ταράζεται πολύ.

Η ημέρα που ο Τίμος και ο Ευθύμης θα συναντήσουν τον Φειδία έχει φθάσει. Η Ελένη λέει στη Λίζα πως έχει ξεπεράσει εντελώς τον Μιχάλη. Η Δέσποινα αναρωτιέται αν υπάρχει κάποιος άλλος στη ζωή της κόρης της.

Δείτε ακόμη Τρία Μίλια Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65

Ο Πέτρος λαμβάνει ένα γράμμα από τη μητέρα του και εκπλήσσεται από το περιεχόμενό του. Η Μάνια προσπαθεί να πλησιάσει τον Μιχάλη, ο οποίος, στην αρχή, αντιστέκεται, αλλά τελικά υποχωρεί.

Ο Στέφανος φθάνει στην αποθήκη, όπου θα συναντήσει το Μάτι, αλλά η συνάντηση δεν είναι όπως την φανταζόταν. Η Κάτια, που βρίσκεται για άλλο λόγο εκεί, ακούει άθελά της τη συζήτησή τους και μαθαίνει τη σοκαριστική αλήθεια…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τα Τρία Μίλια με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνεται καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close