Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης βρίσκει το νέο του θύμα

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Θέμης βρίσκει το νέο του θύμα.

Αμάν ρε Θέμη και εσύ…

Η Κύρα δεν έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον πρώην άντρα της κόρης της κι οι σχέσεις τους εξαρχής ήταν τεταμένες. Ωστόσο, ο Θέμης δεν άργησε να καταλάβει ότι η Κύρα συνεργάζεται με τον Βίκο, τον χειρότερο εχθρό του.

Ο Βίκος παρακολουθεί στενά την οικογένεια του Θέμη, ενώ τα παιδιά της Αγγελικής μαθαίνουν με ποιον απατά η μητέρα τους τον πατέρα τους. Ο Πέτρος γίνεται έξω φρενών και ξεσπά.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η ανατροπή που θα γίνει και θα αλλάξει τον Θέμη

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το παρελθόν της Τασούλας θα βγει στην φόρα

Την ίδια στιγμή, ο Θέμης αντιδρά κι επιτίθεται στην Κύρα μέσα στο ίδιο της το σπίτι, όπως θα δούμε απόψε στο «Μαύρο Ρόδο». «Δε θα έχεις το τέλος του Βίκου, θα έχεις πολύ χειρότερο», της λέει κι η Κύρα μένει με ανοιχτό το στόμα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ξαναξυπνά ο φόβος της Ελισάβετ

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Τo αρχεία που σοκάρει τον Σαράντο για τον Στέλιο Διακοσάββα

Ο Βίκος κάνει έκπληξη στην Αγγελική. Ο Πέτρος και ο Φραγκίσκος έρχονται σε οριστική ρήξη. Ο Σαράντος πείθει τελικά τον Μπόγρη και, ένα νέο στοιχείο σε σχέση με το παρελθόν του Στέλιου Διακοσάββα, έρχεται στο φως. Ο Πέτρος για ακόμα μια φορά εισβάλλει στο μοναστήρι δημιουργώντας προβλήματα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σταυρίνος και Γιάννα θα είναι μαζί

Μαύρο-Ρόδο-Κύρα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντια εξομολογείται στην Ελισάβετ το μεγάλο μυστικό της

Η Κασσιανή κάνει τα αδύνατα, δυνατά και βρίσκει συμμάχους για να υποστηρίξει το σχέδιο του Μπόγρη και να σταθεί απέναντι στην Ηγουμένη. Η Πολυξένη αναστατώνεται όταν μαθαίνει ότι ο Λευτέρης θέλει να την ακολουθήσει στο ταξίδι της στην Αθήνα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης ανακαλύπτει τα μυστικά της Πολυξένης και τις Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Άγριο ξύλο Πέτρου και Βίκου για την Αγγελική

Για ακόμα μία φορά θα καταφέρει να τον πείσει να μην την ακολουθήσει. Η Γιάννα με τον Σταυρίνο αποφασίζουν να βρεθούν κρυφά μετά από χρόνια στο γνωστό σημείο. Όμως, αυτή τους η συνάντηση, δεν θα μείνει μεταξύ τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close