Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την Μυρτάλη μπαίνει φυλακή.

Τώρα Μυρτάλη άντε να ξεμπλέξεις…

Ένα βήμα πριν από τη φυλακή θα βρεθεί η Μυρτάλη, στην γη της ελιάς. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από τις απανωτές λανθασμένες επιλογές της. Η απόφασή της να βασανίσει τον Αλέξη και να του δείξει το σκληρό της πρόσωπο, δε θα της βγει σε καλό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κρατάει όμηρο και βασανίζει τον Αλέξη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Μαργαρίτα σε κρίσιμη κατάσταση

Ο νεαρός θα χάσει το μυαλό του κλειδωμένος μέσα στο σπίτι. Η Μυρτάλη του αναφέρει διαρκώς πως θέλει να τον εκδικηθεί για το κακό που της έκανε παλιά, και να τον κάνει να αισθανθεί όπως ένιωσε και η ίδια ως θύμα απαγωγής, μέσα σε ένα σπίτι. Με ένα όπλο, τον απειλεί να κουνιέται, να κάθεται, να είναι ο δούλος της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά βλέπει τον Μιχάλη με άλλο μάτι

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης γίνεται ο ψυχολόγος του Χρήστου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη σχεδιάζει την δολοφονία του Αλέξη

Ο Αλέξης δεν έχει μαζί τα φάρμακά του, με αποτέλεσμα η κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου. Η Μυρτάλη αρνείται να τον βοηθήσει, απολαμβάνοντας τη κάθε στιγμή της απαγωγής του… Βέβαια, χωρίς να έχει προβλέψει τις συνέπειες.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος αποκτά νέο εχθρό

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα πιάνει στα πράσα Ιουλία και Στάθη

Τα τελευταία Spoilers θέλουν τον Κουράκο και την Δήμητρα να εντοπίζουν τον Αλέξη σε τραγική κατάσταση. Ο νεαρός έχει πια καταρρεύσει μόνος του στο σπίτι και η Μαργαρίτα έχει χτυπήσει συναγερμό σε όλη τη Μάνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος στα δικαστήρια

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης χαλάει τα σχέδια της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου

Όλοι θα καταλάβουν πως πίσω από αυτά τα βασανιστήρια κρύβεται η Μυρτάλη Βρεττάκου. Το ερώτημα, όμως, είναι το εξής: Θα μπει η Μυρτάλη στη φυλακή για το κακό που έκανε, ή θα γλιτώσει, στην γη της ελιάς;

Τα συναισθήματα του Αλέξη δεν έχουν σβήσει. Ο ίδιος θα προσπαθήσει να την καλύψει στην αστυνομία. Άλλωστε, σύμφωνα με το youfly, κι εκείνη το ίδιο είχε κάνει τότε με την απαγωγή της.. Η Μαργαρίτα κοιτάζει την καταστροφή να έρχεται, ανήμπορη να αντιδράσει.

Close