Απρίλιος 2022-ερωτικές-προβλέψεις-των-ζωδίων-

Απρίλιος 2022: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Όλες οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια τον Απρίλιο 2022.

Ο Απρίλιος του 2022 κοντοζυγώνει και θέλουμε να είναι ένας καλός μήνας γεμάτος ερωτισμό και νέα αισιόδοξα σχέδια με το άλλο μας μισό. Οι ερωτικές προβλέψεις όλων των ζωδίων για τον Απρίλιο 2022 θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε για τα κακώς κείμενα αλλά και τα καλώς κείμενα των ερωτικών μας, τον Απρίλιο.

Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν, θα δούμε αναλυτικά όλες τις ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Απρίλιο 2022. Θα βρούμε το άλλο μας μισό; Θα επικεντρωθούμε στα ερωτικά μας ή θα μας απασχολήσει κάτι άλλο; Θα έχουμε εντάσεις ή θα περάσουμε έναν εύκολο μήνα με το άλλο μας μισό; Διαβάστε παρακάτω:

Ερωτικές προβλέψεις τον Απρίλιο: Κριός

Κριέ μου τον Απρίλιο φαίνεται πως το φλερτ θα εκτοξευθεί. Βρίσκεσαι σε μία φάση που μπορεί να μην είσαι ακόμη σε θέση να κάνεις κάτι σοβαρό όσων αφορά τα ερωτικά σου, όμως θες να φλερτάρεις και θα το επιδιώξεις έντονα. Θα προχωρήσεις μάλιστα και σε κάποιες αλλαγές όσων αφορά το στιλ σου και την εξωτερική σου εμφάνιση.

Θα ανανεώσεις το στιλ σου, θα αγοράσεις νέα ρούχα και ίσως ξεκινήσεις διατροφή και γυμναστική. Έτσι αυτή η ανανεωμένη διάθεση θα αντανακλάται και στους άλλους και αυτό θα σε κάνει να μαγνητίζεις τα βλέμματα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση τα πράγματα θα εξελιχθούν αισίως με το άλλο σου μισό να είναι δίπλα σου σε κάθε σου ανάγκη και απόφαση.

Ερωτικές προβλέψεις τον Απρίλιο: Ταύρος

Αγαπημένε μου Ταύρε το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξεις τον Απρίλιο είναι να μην αφήσεις την δουλειά να σε πάρει από κάτω. Φαίνεται πως έχεις επικεντρωθεί στην δουλειά σου και παραμελείς τις ανάγκες του εαυτού σου και της σχέσης σου.

Αν είσαι ελεύθερος, τότε έχεις παραμελήσει το φλερτ και την εξωτερική σου εμφάνιση και αυτό σε έχει κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου. Αυτό θα συνεχιστεί και τον Απρίλιο αν δεν προσπαθήσεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο και σε σένα και όχι μόνο στην δουλειά.

Αν πάλι βρίσκεσαι σε σχέση το άλλο σου μισό αξίζει λίγη παραπάνω σημασία και προσοχή. Μπορεί να μην στο λέει όμως μέσα του το έχει αυτό το παράπονο. Αν θέλεις λοιπόν η σχέση σου να ανανεωθεί βάλε ένα μέτρο στην ζωή σου.

Ερωτικές προβλέψεις τον Απρίλιο: Δίδυμος

Φαίνεται πως τα πράγματα στην σχέση σου τον τελευταίο καιρό είναι περίεργα. Υπάρχει η καλή θέληση να βελτιώσετε τα πράγματα όμως αν δεν μετριάσεις τις υστερίες σου και το ελάττωμά σου να θέλεις να γίνονται όλα με τον δικό σου τρόπο τότε τα πράγματα δε θα δουν ιδιαίτερη βελτίωση.

Το ξέρουμε ότι σου είναι δύσκολο όμως πρέπει κάπως να βελτιώσεις τις κυκλοθυμίες σου έτσι ώστε το άλλο σου μισό να μπορεί να εκφράζεται πιο εύκολα και να μην σου κρύβει πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως οι δυσκολίες σε έχουν κάνει να θέλεις περισσότερη σημασία από φίλους παρά από ερωτικούς συντρόφους.

Οπότε τον Απρίλιο θα περάσεις χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους, αφήνοντας την ερωτική σου ζωή λίγο πίσω και παρόλες τις κατακτήσεις σου, δε θα βρεις αυτό που θα σου κάνει το πραγματικό κλικ. Εφόσον όμως εσύ περνάς καλά, εμείς αυτό το λέμε “καλό νέο”.

Ερωτικές προβλέψεις τον Απρίλιο: Καρκίνος

Αν θέλεις να δεις πραγματική εξέλιξη στην σχέση σου τότε πρέπει να ξεκινήσεις να λες αλήθειες. Δεν λέμε φυσικά ότι είσαι ψεύτης. Απλά ο φόβος σου για εντάσεις και ίντριγκες και ίσως η κούραση που νιώθεις για τις φορές που μίλησες αλλά δεν ακούστηκες σε έχουν οδηγήσει στον φαύλο κύκλο της δικαιολογίας.

Σχεδόν ποτέ δεν είσαι ξεκάθαρος ως προς τις προθέσεις σου και αυτό θα συνεχιστεί και τον Απρίλιο. Θα πρέπει λοιπόν να θέσεις εκ νέου τα όριά σου στην σχέση, να ξεκινήσεις να μιλάς ντόμπρα χωρίς να φοβάσαι τι θα συμβεί μετά και μόνο έτσι θα ξεκινήσεις σιγά σιγά να νιώθεις ότι σε καταλαβαίνουν.

Αν πάλι είσαι ελεύθερος, τότε Καρκινάκι μου ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας σου. Έχεις ανανεωθεί, νιώθεις πιο ανεξάρτητο και αυτό θα σε βοηθήσει να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου και να φλερτάρεις. Μείνε μακριά από παράνομες ιστορίες διότι δε θα έχουν καλή κατάληξη.

Απρίλιος 2022-ερωτικές-προβλέψεις-των-ζωδίων-

Photo via: ewoman.gr

Ερωτικές προβλέψεις τον Απρίλιο: Λέων

Ο Απρίλιος θα είναι για σένα ένας μήνας γεμάτος ένταση αλλά και πάθος. Αν είσαι ελεύθερο θα έχεις την ανάγκη να βγεις και να πας περισσότερες εκδρομές. Φαίνεται πως όλη αυτή η κλεισούρα εξαιτίας της καραντίνας, της έλλειψης χρημάτων αλλά και διάθεσης τα τελευταία χρόνια σε έχουν κάνει animal party τώρα.

Κοίτα να το χαρείς γιατί όσο περισσότερο κυκλοφορείς τόσα περισσότερα νέα άτομα θα γνωρίσεις και ποτέ δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει μία νέα και πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αν βρίσκεσαι σε σχέση ξεκινά να ακούς πιο προσεκτικά αυτά που σου λέει το άλλο σου μισό γιατί πολλές φορές οι καυγάδες σας προκύπτουν από έλλειψη συνεννόησης.

Ερωτικές προβλέψεις τον Απρίλιο: Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό έχεις μεγάλη ανάγκη να βγεις από την ρουτίνα σου και το άλλο σου μισό δεν φαίνεται να το καταλαβαίνει ιδιαίτερα αυτό. Τον Απρίλιο θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και θα ξεκινήσεις να διεκδικείς με δυναμισμό αυτά που πιστεύεις ότι σου αξίζουν.

Αυτό θα σου βγει σε καλό, διότι θα θέσεις νέα όρια στην σχέση σου και θα ανανεώσεις την διάθεσή σου. Τον Απρίλιο επίσης θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι ανάγκη να πηγαίνεις συνεχώς χέρι – χέρι με το άλλο σου μισό. Αν είσαι ελεύθερο τότε τον Απρίλιο θα έχεις την πανομοιότυπη συμπεριφορά του Παρθένου.

Δείτε ακόμα Λίτσα Πατέρα – Αστρολογικές προβλέψεις: Η 12η Απρίλιου φέρνει μεγάλες αλλαγές

Θα είσαι ντροπαλό και κλειστό ζώδιο, που από την μία θέλει να γνωρίσει κόσμο, από την άλλη φοβάται και να μην εκτεθεί. Αυτή η ντροπαλότητα όμως είναι άκρως γοητευτική και τον Απρίλιο κάτι αναπάντεχο θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις. Εκμεταλλεύσου το!

Απρίλιος 2022-ερωτικές-προβλέψεις-των-ζωδίων-

Photo via: loveletters.gr

Ερωτικές προβλέψεις τον Απρίλιο: Ζυγός

Τον Απρίλιο θα κάτσεις να σκεφτείς τα λάθη που έχουν οδηγήσει την σχέση σου σε μία ρουτίνα. Θα προσπαθήσεις να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και στα δικά σου θέλω και θα έχεις έντονη την ανάγκη να μην υπάρχει τόσος έλεγχος μέσα από το σπίτι.

Η σχέση σου εξελίσσεται σχετικά ομαλά. Αυτό που θα χαλάσει το κλίμα θα είναι η τάση σου να μην εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου όταν πρέπει αλλά όταν εσύ νιώσεις έτοιμος να το κάνεις και η συνήθειά σου να μην ακούς με προσοχή αυτά που έχει να σου πει το άλλο σου μισό.

Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως αυτόν τον μήνα θα προσπαθήσεις να κλείσεις οικονομικές τρύπες που επείγουν, οπότε η ερωτική σου ζωή θα έρθει να αντικατασταθεί με την επαγγελματική. Πάντα θα έχεις τις κατακτήσεις σου, αφού αυτό το μυστήριο που εκπέμπεις είναι άκρως γοητευτικό, όμως εσύ δε θα δώσεις την απαραίτητη προσοχή.

Ερωτικές προβλέψεις τον Απρίλιο: Σκορπιός

Αν είσαι ελεύθερος τον Απρίλιο το φλερτ θα αγγίξει κόκκινο. Ξέρουμε το φλογερό ταπεραμέντο σου και την ανάγκη σου να γνωρίζεις συνεχώς νέο κόσμο. Αν θέλεις όμως εκτός από φλερτ να ξεκινήσουμε να μιλάμε και για κάτι πιο σοβαρό, τότε θα πρέπει να ρίξεις λίγο τα στάνταρ σου.

Τον Απρίλιο είτε βρίσκεσαι σε σχέση είτε όχι θα κυριαρχήσει η ανάγκη σου να βελτιώσεις τον εαυτό σου τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Αυτό φυσικά δε θα περάσει απαρατήρητο από τους άλλους. Η λάμψη που θα εκπέμπεις θα σαγηνεύσει αρκετούς και αρκετές στο πέρασμά σου.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου αυτόν τον μήνα. Θα συμβούν μερικά απρόοπτα στο οικογενειακό περιβάλλον που θα σε φέρουν στα όριά σου όμως είναι κρίμα να την πληρώσει το άλλο σου μισό. Θα είναι σύμμαχος σε αυτό, οπότε μην του συμπεριφέρεσαι σαν να είστε αντίπαλοι.

Ερωτικές προβλέψεις τον Απρίλιο: Τοξότης

Πολλές οι αλλαγές τον Απρίλιο για εσένα Τοξότη μου αυτόν τον μήνα, που θα σε κάνουν να σκεφτείς πολύ σοβαρά την ζωή σου από εδώ και πέρα. Δεν είναι καθόλου απίθανο να γίνεις ακόμη και ερωτικός μετανάστης για το άλλο σου μισό και γενικότερα νιώθεις ότι πρέπει να ξεκινήσεις να ρισκάρεις γι’ αυτόν ή αυτήν που σου έκλεψε την καρδιά.

Δείτε ακόμα Απρίλιος 2022 : Αυτά είναι τα ζώδια που θα έχουν τέλειο Απρίλιο

Αν είσαι ελεύθερος τότε τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ αισιόδοξα για σένα αυτόν τον μήνα. Μία νέα και πολλά υποσχόμενη γνωριμία σε περιμένει στην γωνία και πρέπει να της δώσεις μία ευκαιρία. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά θες με γνώμονα την καρδιά και όχι την λογική.

Ερωτικές προβλέψεις τον Απρίλιο: Αιγόκερως

Ο Απρίλιος θα είναι ένας ιδιαίτερος μήνας για σένα. Θα υπάρξει μία επιστροφή από το παρελθόν που δε θα σου περάσει απαρατήρητη. Μάλιστα η επανασύνδεση φαίνεται πως θα γίνει αρκετά εύκολα. Πρόσεχε όμως γιατί το ξαναζεσταμένο φαγητό τις περισσότερες φορές δεν τρώγεται.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση τότε είναι πολύ πιθανό τον Απρίλιο να περάσετε στο επόμενο βήμα. Δεν λέμε αναγκαστικά ότι θα παντρευτείς όμως θα υπάρξει μία συγκατοίκηση, ένας αρραβώνας, ο ερχομός ενός παιδιού και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να εξελίξει την σχέση σου.

Απρίλιος 2022-ερωτικές-προβλέψεις-των-ζωδίων-

Photo via: enallaktikidrasi.com

Ερωτικές προβλέψεις τον Απρίλιο: Υδροχόος

Για σένα ο Απρίλιος θα είναι ένας μήνας που αν βρίσκεσαι σε σχέση θα πρέπει να ξεκινήσεις να βλέπεις πιο ώριμα τα πράγματα και να πεις όχι στην κτητικότητα. Γενικότερα θα πρέπει να ξεκινήσεις σιγά σιγά να οριοθετείς τα θέλω σου και να μην καταπιέζεις το άλλο σου μισό που φαίνεται να βρίσκεται στα όριά του.

Αν πάλι είσαι ελεύθερος προβλήματα που θα εμφανιστούν στον τομέα των φίλων θα αποτραβήξουν την προσοχή σου από τα ερωτικά. Παρόλα αυτά θα κερδίσεις σίγουρα στην επικοινωνία και ο θαυμασμός που θα εισπράξεις θα είναι αρκετός για να σου ανανεώσει την διάθεση.

Ερωτικές προβλέψεις τον Απρίλιο: Ιχθείς

Αν είσαι σε σχέση τότε ο ρομαντισμός και ο αισθησιασμός θα πρωταγωνιστήσουν αυτόν τον μήνα στην ζωή σου. Έχεις ανάγκη να έρθεις ακόμη πιο κοντά με το άλλο σου μισό και φαίνεται πως θα επιστρατεύσεις όλα τα μέσα για να κάνεις την σχέση σου να μοιάζει σαν βγαλμένη από ταινία. Αυτό δε θα περάσει…απαρατήρητο.

Αν είσαι ελεύθερος τότε σίγουρα ο Απρίλιος θα είναι ένας μήνας πολλά υποσχόμενος αφού ακόμη και ένας ανεκπλήρωτος έρωτας θα σε πλησιάσει. Προσοχή όμως γιατί δεν θέλουμε να εξιδανικεύσεις ανθρώπους αυτόν τον μήνα.

Photo cover via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close