Τα ζώδια που θα έχουν έναν τέλειο Απρίλιο

Απρίλιος 2022 – Αστρολογικές προβλέψεις: Πλησιάζουμε αίσιος στον Απρίλιο και αυτά θα είναι τα ζώδια που περάσουν υπέροχα

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Απρίλιο, που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα ικανοποιήσει από πολλές απόψεις. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα!

-Ζώδια-

Δείτε ακόμη  Απρίλιος 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια

Τα ζώδια που θα χαμογελάσουν πλατιά τον Απρίλιο είναι τα εξής:

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποια στιγμή, να το ξέρεις, θα σε ματιάσουν, εσένα, αφού φιγουράρεις εδώ και αρκετό καιρό στην πρώτη θέση, αυτών που θα περάσουν υπέροχα και για να λέμε και την αλήθεια, ούτε τον Απρίλιο θα κακοπεράσεις, τουλάχιστον εσύ που ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, καθώς μόλις τις πρώτες μέρες θα υποδεχτείς την Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Ε, αυτό είναι αρκετό για να καταλάβεις τι εννοούμε.

Ιχθύς

Δείτε ακόμη  Άση Μπήλιου: Πώς επηρεάζει τα ζώδια ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μέχρι τον Νοέμβρη του 2024

Γλύκα, χάρη, ρομαντισμός, μαγνητισμός θα σε συνοδεύουν όπου κι αν βρεθείς κι οι προσωπικές σου σχέσεις θα είναι ωραιότερες από ποτέ. Χατίρι δε θα σου χαλάνε, ό,τι ζητήσεις θα το πάρεις και μια χαρά. Θα ενεργοποιηθείς κι αργότερα, στις 15 του μήνα, με τον Άρη να περνά κι αυτός πάνω σου, οπότε με το δικό σου απαράμιλλο στιλ και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, θα καταφέρνεις όποιο στόχο έχεις θέσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Απρίλιος ξεκινά με τις καλύτερες συνθήκες για σένα του α’ δεκαημέρου (γιατί οι άλλοι θα έχουν τα θέματά τους) και μάλιστα μετά τις 5 θα αρχίσεις να ανασαίνεις οικονομικά, κάτι πολύ σημαντικό και για την ψυχολογία σου, αφού τα έκτακτα έξοδα θα σταματήσουν να σε εκπλήσσουν δυσάρεστα και δε θα δημιουργούνται συνέχεια τρύπες που πρέπει να καλύψεις. Ό,τι έδωσες, έδωσες, τώρα θα αρχίσεις να εισπράττεις, μη σου πούμε ότι θα βρεις και τρόπο να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Υδροχόος

Δείτε ακόμη  Αυτά τα ζώδια θα χωρίσουν το 2022

Στα ερωτικά σου, επίσης, έρχονται στιγμές ηρεμίας είτε γιατί οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες και δε θα χρειαστεί να ανησυχείς για την έκβασή τους είτε γιατί θα βρίσκεσαι σε μια οικειοθελή νιρβάνα κι όλα θα τα βλέπεις ρόδινα. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες πάντως θα έχεις αρκετές, όπως επίσης και για ιδιαίτερες στιγμές με το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ

Κι εσύ μια από τα ίδια, με τον απέναντί σου, καθότι με την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό σου οίκο και λεφτάκια θα πάρεις και ερωτισμό άφθονο θα έχεις και θα ελκύεις το αντίθετο φύλο. Κάποιος πλανήτης να σου χαλάσει τη χαρά δε θα υπάρχει, οπότε προετοιμάσου για έναν αξέχαστο μήνα (πάντα αναφερόμαστε για σένα του α’ δεκαημέρου) με αρκετές ευκαιρίες για να ανακάμψεις οικονομικά και σεξουαλικά.

Λέων

Δείτε ακόμη  Άση Μπίλιου: Ετήσιες προβλέψεις 2022 για όλα τα ζώδια

Ερεύνησε τις πιθανότητες για να κάνεις κάποιο ευνοϊκό διακανονισμό ή ρύθμιση, αν χρωστάς, για να σου φύγει ένας βραχνάς κι άφησε τα συναισθήματά σου να μιλήσουν, στην επιλογή ενός προσώπου, που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σου προσφέρει όσα επιθυμείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Απρίλιος ενδεχομένως να είναι ο πιο ωραίος μήνας για σένα, αφού και εμπνεύσεις και δημιουργικότητα θα έχεις και οι κατακτήσεις σου θα είναι αρκετές και ίσως να έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις την οικογένειά σου κατά ένα μέλος. Η Αφροδίτη και μετά ο Άρης θα περάσουν στον 5ο οίκο σου, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα δημιουργίας ενός ερωτικού ειδυλλίου θα έχει ρομαντισμό και πάθος, το οποίο θα σου προκαλέσει έντονες συγκινήσεις.

Σκορπιός

Δείτε ακόμη  Τα 4 πιο άτυχα ζώδια για το 2022

Το τι προκαλείς στα πλήθη το γνωρίζεις έτσι κι αλλιώς, αλλά αν το έχεις ξεχάσει, τώρα θα το ξαναθυμηθείς. Από την άλλη, στην υπάρχουσα σχέση σου θα υπάρχουν άπειρες στιγμές που θα περνάτε αγαπημένοι με το ταίρι σου, αφού ο έρωτάς σας θα φουντώσει… Σύμφωνα με το astrology.gr, λίγο με τις ζήλιες και τους ελέγχους πρόσεχε κι όλα καλά θα πάνε.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close