Απρίλιος 2022-τυχερές-και-άτυχες-μέρες-

Απρίλιος 2022:  Τυχερές και άτυχες μέρες του μήνα. ΄Άτυχες και  τυχερές μέρες για τον Απρίλιο 2022 σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις.

Ο Απρίλιος θέλουμε να είναι ένας τυχερός μήνας διότι ο Μάρτιος μας πέρασε από 40 κύματα και σίγουρα δεν ξεκίνησε και τόσο καλά η Άνοιξη για τα περισσότερα ζώδια, σύμφωνα με συζητήσεις που έχουμε κάνει. Ελπίζουμε τουλάχιστον εσείς που διαβάζετε αυτό το άρθρο να είχατε έναν καλύτερο Μάρτιο.

Όπως και να ‘χει οι τυχερές και οι άτυχες μέρες του Απριλίου 2022 είναι γεγονός και στο σημερινό μας άρθρο θα τις μοιραστούμε μαζί σας. Ποιες μέρες του Απριλίου θα είναι οι τυχερές και ποιες οι άτυχες; Τι πρέπει να προσέξουμε και ποιες μέρες θα ευνοηθούμε; Διαβάστε παρακάτω:

Απρίλιος 2022: Οι τυχερές μέρες του μήνα

2 Απριλίου 2022

Την συγκεκριμένη μέρα θα έχετε αυξημένες μετακινήσεις, πολλές συζητήσεις και νέες επαφές, ένα καλό προσωπικό “πλασάρισμα”, επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν και μία άνεση στην επικοινωνία. Αφορά κυρίως τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

4 Απριλίου 2022

Θα έχετε έντονη δραστηριοποίηση, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, θα κάνετε ενέργειες που θα έχετε μελετήσει πρωτίστως καλά και θα εστιάσετε στους στόχους σας. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

Απρίλιος 2022-τυχερές-και-άτυχες-μέρες-

Photo via: Pinterest

7 Απριλίου 2022

Θα έχετε έντονο το αίσθημα της οργάνωσης, θα τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας απασχολούσαν καιρό, θα ασχοληθείτε με πρακτικά και γραφειοκρατικά ζητήματα και θα αξιοποιήσετε ένα παλιό αντικείμενο αξίας. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Σταθερού σταυρού που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

8 Απριλίου 2022

Θα έχετε ταχύτητα, ζωντάνια, εξυπνάδα, αποφασιστικότητα, δράση, δυναμισμό, θα είστε αυθόρμητοι και ειλικρινείς και θα ασχοληθείτε με τεχνικές εργασίες και μαστορέματα.

Επίσης θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Σταθερού σταυρού που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

12 Απριλίου 2022

Εκείνη την μέρα θα χειριστείτε τις καταστάσεις με ωριμότητα. υπευθυνότητα, αξιοπιστία, με ρεαλισμό και θα τηρήσετε τα μέτρα της δεοντολογίας. Θα βρείτε την δικαίωση, θα προνοήσετε καταστάσεις και θα αναλάβετε τις ευθύνες σας. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Σταθερού σταυρού που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

17 Απριλίου 2022

Θα έχετε μία δημοφιλία, άνεση στην επικοινωνία, θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα εκφράζετε τα συναισθήματά σας με μεγαλύτερη ευκολία και θα ανταλλάξετε ερωτικά μηνύματα και λόγους αγάπης. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού σταυρού που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

18 Απριλίου 2022

Θα υπάρξουν απρόσμενες συναντήσεις, ξαφνικά ειδήσεις, μία εφευρετικότητα και εκλάμψεις, ευχάριστες εκπλήξεις, νέα ενδιαφέρονται και πρωτότυπες ιδέες.

Θα υπάρξουν και μερικά νεύρα αλλά και υστερία όμως θα αντιμετωπιστούν εύκολα. Αφορά κυρίως τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

Δείτε ακόμα Απρίλιος 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια

25 Απριλίου 2022

Θα υπάρξει μία εμψύχωση, μία αισιοδοξία. Θα είστε ονειροπόλοι και ρομαντικοί. Θα ενδιαφερθείτε για το μακιγιάζ και γενικότερα την εξωτερική σας εμφάνιση και θα έχετε έμπνευση σε πολλούς τομείς.

Νέα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα σας περιμένουν. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού σταυρού που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

27 Απριλίου 2022

Μία νέα καλή ιδέα, μία νέα συμφέρουσα αγορά, μία ευκολία στην διευθέτηση των ζητημάτων, μία τυχερή συνάντηση, ευχάριστες αποδράσεις, γέλια και χαρές περιμένουν τα ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού σταυρού που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

Απρίλιος 2022-τυχερές-και-άτυχες-μέρες-

Photo via: Pinterest

28 Απριλίου 2022

Θα υπάρξει βαθιά σκέψη για θέματα που σας απασχολούν, έρευνες για νέες αποφάσεις, εκμυστηρεύσεις, μία κρυφή πληροφορία που θα σας είναι πολύ χρήσιμη και μία παρατηρητικότητα. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού σταυρού που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

30 Απριλίου 2022

Νέες και τυχερές γνωριμίες, ανάπτυξη, νέες απολαύσεις, καλοπέραση, εύνοια, αισιοδοξία, κέφι, ενθουσιασμός και έντονη διασκέδαση. Δώρα, παροχές και κοινωνική επιτυχία. Αφορά κυρίως τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθείς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

Απρίλιος 2022: Οι άτυχες μέρες του μήνα

10 Απριλίου 2022

Θα υπάρξει μία υπονόμευση, συκοφαντίες, εντάσεις, μία εκδικητικότητα, άσχημες σκέψεις και αρνητικά σενάρια. Αφορά κυρίως τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

Δείτε ακόμα Λίτσα Πατέρα – Αστρολογικές προβλέψεις: Η 12η Απρίλιου φέρνει μεγάλες αλλαγές

24 Απριλίου 2022

Θα υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία, καθυστερήσεις, έλλειψη κατανόησης, ζημιές τεχνικούς εξοπλισμούς, πρακτικά και γραφειοκρατικά προβλήματα και μία γενικότερη μελαγχολική διάθεση. Αφορά κυρίως τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

Απρίλιος 2022-τυχερές-και-άτυχες-μέρες-

Photo via: Pinterest

Photo cover via: aprilrogers.artstation.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close