Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 08/08/2022 – 14/08/2022

Άση Μπήλιου: Δείτε τις ερωτικές σας προβλέψεις τις εβδομάδας απο τις 08/8/ έως 14/8/2022.

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 08/08/2022 – 14/08/2022

Η δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου εξακολουθεί να κινείται στα άκρα, αφού τα αστρολογικά γεγονότα θα είναι έντονα και θα φέρουν αλλαγές και ανακατατάξεις μέσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 09/08/2022, μια όψη η οποία φέρνει στην επιφάνεια σκοτεινά συναισθήματα όπως είναι η ζήλια, η κτητικότητα και η καχυποψία.

Θα νιώσουμε έντονη την επιθυμία να πάρουμε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια μας ή ακόμα και να εξουσιάσουμε τον άλλον, ενώ αν μια νέα σχέση ξεκινήσει τώρα θα έχει ένταση και πάθος, αλλά ταυτόχρονα θα πυροδοτήσει ακραίες συμπεριφορές. Στις 11/08/2022 το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει ανησυχία, νευρικότητα και απότομα ξεσπάσματα.

Άση Μπήλιου: Tυχερές και άτυχες μέρες του Ιούλιου 2022 για όλα τα ζώδια

Δείτε ακόμη Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια 8/8 έως 14/8/2022

Θα νιώσουμε την ανάγκη να σπάσουμε δεσμά και θα διεκδικήσουμε περισσότερη ελευθερία μέσα στις σχέσεις μας, κάτι που μπορεί να μας φέρει σε σύγκρουση με το ταίρι μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε ανάγκη από αλλαγές και δεν θα δεχτούμε εύκολα να συμβιβαστούμε ή να περιοριστούμε.

Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 05/09/2022. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα είμαστε πιο δοτικοί και γενναιόδωροι στις σχέσεις μας και θα νιώσουμε την επιθυμία να διασκεδάσουμε, να φλερτάρουμε ή να βρεθούμε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του-ης αγαπημένου-ης μας.

Άση Μπήλιου: Tυχερές και άτυχες μέρες του Ιούλιου 2022 για όλα τα ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου φέρνει μεγάλη ένταση σε αυτά τα ζώδια

Προσοχή ωστόσο σε υπερβολές, δράματα, αλλά και εγωιστικές συμπεριφορές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Στις 12/08/2022 πραγματοποιείται η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, ένα φεγγάρι το οποίο στρέφει την προσοχή μας στις φιλίες και τις κοινωνικές μας επαφές, τονίζει την ανάγκη μας για ανεξαρτησία και φέρνει στην επιφάνεια σημαντικές συνειδητοποιήσεις και αποκαλύψεις για τις σχέσεις μας.

Το δύσκολο τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να φέρει χωρισμούς ή αποστασιοποίηση για κάποιους και γενικώς μια ανάγκη να αποδεσμευτούμε από μια κατάσταση που μας καταπιέζει. Από την άλλη πλευρά, η σύνοδος που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο φέρνει στον δρόμο μας εμπόδια και δυσκολίες, επομένως θα πρέπει να δείξουμε υπομονή και να μην πάρουμε επιπόλαιες αποφάσεις.

Άση Μπήλιου: Tυχερές και άτυχες μέρες του Ιούλιου 2022 για όλα τα ζώδια

 

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Πώς θα επηρεάσει ο Ερμής στην Παρθένο τα δώδεκα ζώδια;

Στις 14/08/2022 που θα κορυφωθεί η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου θα δημιουργήσει ένα βαρύ κλίμα και μπορεί να νιώσουμε μελαγχολία και να έχουμε πεσμένη διάθεση και ενέργεια. Μέσα στις σχέσεις μπορεί να υπάρξει ψυχρότητα ή να έρθετε αντιμέτωποι με υψηλές απαιτήσεις και σκληρή κριτική από το άλλο άτομο, κάτι που θα φέρει αποστασιοποίηση και θα σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Από την άλλη, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται την ίδια ημέρα είναι μια δυναμική όψη η οποία μας χαρίζει αποφασιστικότητα, θάρρος και αμεσότητα και μας ωθεί να πάρουμε πρωτοβουλίες και να αναλάβουμε δράση.

Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά

Δείτε ακόμη Κώστας Λεφάκης: Για αυτά τα ζώδια δεν ξεκινά καλά ο μήνας

Οι σχέσεις τώρα χαρακτηρίζονται από έντονο πάθος και σεξουαλική διάθεση, σύμφωνα με την asibiliou, ενώ αν ξεκινήσει τώρα ένα νέο ειδύλλιο θα σας φέρει σε επαφή με έντονα συναισθήματα και θα παίξει μεταμορφωτικό ρόλο στη ζωή σας.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close