Κώστας Λεφάκης: Για αυτά τα ζώδια δεν ξεκινά καλά ο μήνας

Κώστας Λεφάκης: Δείτε για ποια απο τα δώδεκα ζώδια δεν θα ξεκινήσει καλά ο μήνας του Αυγούστου.

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε το πρωί της Δευτέρας 1/8 ο Κώστας Λεφάκης, ενώ το ίδιο έκανε νωρίτερα και η Λίτσα Πατέρα μέσα από τα social media.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για σήμερα 1/8

Κριός

Η αμέλειά των άλλων στα πρακτικά θέματα μπορεί να σας εκνευρίσει και να κάνετε παρατηρήσεις τις οποίες δεν αντέχουν, με αποτέλεσμα να συνεχίζονται οι διαφωνίες.

Ζώδια: Εάν έχεις γεννηθεί μια απο αυτές της ημέρες του μήνα τότε έχεις την τύχη με το μέρος σου

Δείτε ακόμη Ζώδια: Αυτές είναι οι πιο πιστικιές γυναίκες του ζωδιακού

Ταύρος

Ο νέος μήνας φαντάζει αρκετά ερωτικός για εσάς. Όσοι μπορείτε να κάνετε ένα μικρό ταξίδι, θα σας ήταν πολύ ωφέλιμο.

Δίδυμοι

Η επικοινωνία ήταν πάντα ένα ζήτημα στο οποίο έχετε ισχύ. Ο σύντροφός σας αυτήν την περίοδο όμως θεωρεί ότι δεν ανταποκρίνεστε θετικά στις ανάγκες και στις προδιαγραφές του.

Καρκίνος

Μια σχέση που μπορεί να εξελιχθεί σε βάθος χρόνου, χρειάζεται υποστήριξη και υπομονή. Φροντίστε ώστε ο καθένας στο περιβάλλον σας να διατηρήσει το ρόλο του..

Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά

Δείτε ακόμη Κώστας Λεφάκης: Αυτά θα φέρει ο Αύγουστος για τα δώδεκα ζώδια τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού

Λέων

Υπάρχουν αρκετές αιτίες σύγκρουσης, τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείτε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Οικονομικά, αντίθετα με ότι πιστεύετε, οι συγκρούσεις βελτιώνουν κάποια τρέχοντα ζητήματα.

Παρθένος

Ένας τυπικός μήνας, για ανθρώπους που αποφεύγουν τις εξάρσεις και τις διαφωνίες. Πάντως δεν θα αποφύγετε εκπλήξεις από τον σύντροφό σας τον οποίο δεν πρέπει να τον θεωρείτε και τόσο προβλέψιμο.

Ζυγός

Μια μέρα που θα σας ταλαιπωρήσουν οι άλλοι. Καλύτερα να αρκεστείτε σε αυτά που έχετε για αυτόν τον μήνα και βλέπουμε!

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Τα 4 ζώδια που ο στόχος τους θα είναι η πρωτιά και η νίκη

Δείτε ακόμη Άση Μπίλιου: Δείτε τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν τα ζώδια τον Αύγουστο του 2022

Σκορπιός

Οι αντιθέσεις δημιουργούν σημαντικές εξαρτήσεις. Ο μήνας είναι ποικίλος και θα αλλάξει αρκετές φορές το πρόγραμμα. Αν είστε σε διακοπές επωφεληθείτε από το χρόνο ξεκούρασης που διαθέτετε.

Τοξότης

Είστε πολύ πιεσμένοι από υποθέσεις τρίτων και ανάγκες δικών σας ανθρώπων. Τακτοποιήστε τα θέματά σας πριν φύγετε για διακοπές.

Αιγόκερως

Ένας θετικός και ανθεκτικός συνδυασμός ανθρώπων και εργασιών. Το θέμα είναι να αποφασίσετε και να μην κωλυσιεργείτε με αυτά που θέλετε να κάνετε.

Ζώδια

Δείτε ακόμη Ζώδια: Δείτε ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια του Αυγούστου

Υδροχόος

Σε μια σημαντική σχέση διατηρήστε ο καθένας την αυτονομία του. Η εποχή δεν ενδείκνυται για αντιζηλίες και αντιπαραθέσεις, καθώς κάποιες ισορροπίες είναι πολύ κρίσιμο να διατηρηθούν.

Ιχθύες

Αποφύγετε να θίξετε σημαντικά ζητήματα αυτόν τον μήνα. Ασχοληθείτε με τις δικές σας τρέχουσες υποθέσεις και μην ασκείτε πιέσεις. Ένας δικός σας άνθρωπος επιβεβαιώνει τα αισθήματά του απέναντί σας.

Αυτά τα 3 ζώδια μπορούν να σας πείσουν εύκολα για τα πάντα

Δίδυμοι

Οι άρχοντες της επικοινωνίας δεν θα μπορούσαν παρά να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Σκεφτείτε πως οι Δίδυμοι είναι εκείνο το 5 ετών ανιψάκι σας, το οποίο δεν δέχεται το «όχι» ως απάντηση.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Δείτε ακόμη Άση Μπίλιου: Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα τα δώδεκα ζώδια;

Για κάθε άρνηση που δέχονται, έχουν δεκάδες αντεπιχειρήματα. Στο τέλος, θα καταφέρουν με την επιμονή και το λέγειν τους να κερδίσουν κάθε συζήτηση και να κάνουν αυτό που θέλουν.

Παρθένος

Σε αντίθεση με τους Διδύμους ή τους Ζυγούς (είναι το τρίτο ζώδιο της λίστας), οι Παρθένοι βάζουν μπροστά από όλα τη λογική. Αν θέλετε να ζητήσετε αύξηση στη δουλειά, πάρτε τη συμβουλή τους για το τι πρέπει να πείτε. Αναρωτιέστε αν θα έπρεπε να μετακομίσετε;

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Δείτε ακόμη Άση Μπίλιου: Ανάδρομος Δίας στον Κριό και πως θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια

Η Παρθένος φίλη σας έχει ήδη έτοιμη τη λίστα με τα υπέρ και τα κατά αυτής της κίνησης. Αντί να σας κολακεύουν ή να σας ρίχνουν στο φιλότιμο, οι Παρθένοι θα προσπαθήσουν να σας πείσουν για τα πάντα με χειροπιαστά επιχειρήματα και παραδείγματα. Και θα το καταφέρουν!

Ζυγός

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να πουλήσει πάγο στον Βόρειο Πόλο και να βγάλει μεγάλο κέρδος, αυτός θα άνηκε στο ζώδιο του Ζυγού. Οι Ζυγοί ξέρουν τι πρέπει να πουν και πότε, για να περάσει το δικό τους.

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Τα 4 ζώδια που ο στόχος τους θα είναι η πρωτιά και η νίκη

Δείτε ακόμη Αύγουστος 2022: Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η ανάγκη τους για ισορροπία και δικαιοσύνη ηρεμεί ακόμα και τους πιο αντιδραστικούς και γκρινιάρηδες. Είναι δύσκολο να τους κρατήσει κάποιος μούτρα για πολύ, αφού με τη γοητεία και τη φιλική προσωπικότητά τους, σύμφωνα με το youweekly, μπορούν να μας πείσουν για τα πάντα.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close