Αση Μπήλιου: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας από 27/05/2024 – 02/06/2024

Ποια θα είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας, 27/05/2024 ως 02/0602024 σύμφωνα με την γνωστή αστρολόγο Άση Μπήλιου.

Η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου είναι σχετικά πιο ήπια από πλευράς αστρολογικών όψεων, ενώ δεν έχουμε περαιτέρω αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό.

Ζώδια: Αυτές είναι οι πιο ευνοϊκές ημερομηνίες του Φεβρουαρίου και τα τυχερά ζώδια

Η εβδομάδα φιλοξενεί στις 28/05/2024 το εξάγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, οικονομικές συμφωνίες. Στις 29/05/2024 ο Άρης από τον Κριό σχηματίζει σύνοδο με τον Χείρωνα βγάζοντας στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες μας ή μπορεί να ξύνει και κάποιες πληγές που δεν έχουν επουλωθεί.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου θα έχουν μια πιο απαιτητική εβδομάδα με τρέξιμο, μεγαλύτερη πίεση στους ρυθμούς στην καθημερινότητα τους. Σιγά σιγά η Σελήνη αδειάζει και έχουμε ημισέληνο στις 30 Μαΐου 2024 στο ζώδιο των Ιχθύων (την άλλη εβδομάδα θα έχουμε Νέα Σελήνη) δίνοντας έμφαση στα όνειρα μας, στη διαίσθηση. Έτσι καλά θα κάνουμε αντί να βιαζόμαστε και να αγχωνόμαστε, να πάρουμε τον χρόνο μας και να εστιάσουμε στα συναισθήματα μας περισσότερο, στη φροντίδα του εαυτού μας και στα όνειρα και τα σχέδια μας για το μέλλον. Θέματα σπουδών, δουλειάς και υγείας θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα.

Η αλλαγή είναι το μόνο σταθερό πράγμα στη ζωή μας και η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 31/05/2024 έρχεται να μας το υπενθυμίσει. Έτσι μπορεί να έχουμε απρόβλεπτες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων αλλά και στα οικονομικά. Αυτή η όψη μπορεί να μας εμπνεύσει με πολλούς και διάφορους τρόπους αλλά και να μας εκπλήξει με εξελίξεις που δεν περιμέναμε.

Πειραματιστείτε με νέες ιδέες, με την τεχνολογία, σκεφτείτε εναλλακτικά σε επαγγελματικό επίπεδο και αφήστε αρκετό χώρο και για αυτοσχεδιασμό. Ο Ιούνιος κάνει είσοδο με μια πολύ δυνατή όψη που θα είναι ακριβείας την επόμενη Δευτέρα. Αναφέρομαι στο τρίγωνο Δία-Πλούτωνα που θα δώσει νέο αέρα σε οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία, τα media, την τεχνολογία.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 3 ζώδια που θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις την εβδομάδα 27/05/2024 – 02/06/2024

ΤΑΥΡΟΣ

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Άση Μπήλιου: Αφροδίτη στους Διδύμους  Πώς θα μας επηρεάσει όλα τα ζώδια

Η εβδομάδα ξεκινά με μια διάθεση για ουσιαστική επικοινωνία και κοινωνική επαφή, αλλά και την επιθυμία κατανόησης και υποστήριξης των σημαντικών σας σχέσεων. Στις 28/05 το εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Κρόνο αφορά κυρίως τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, φέρνοντας ευκαιρίες για πολύ δυνατές εξελίξεις στο μέτωπο της δουλειάς αλλά ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την όψη για να είστε πιο μεθοδικοί και πιο οργανωτικοί στη σχεδίαση των επαγγελματικών σας πλάνων. Σούπερ ημέρα και για να κάνετε μια κουβέντα για οικονομικά ζητήματα, αν θέλατε επί παραδείγματι να ζητήσετε αύξηση ή καλύτερες συνθήκες στη δουλειά ή κάποιο άτομο για να σας βοηθά να επιτύχετε τους στόχους σας.

Η Σελήνη σχηματίζει τη φάση της ημισελήνου στο μέσον της εβδομάδας, κάτι που σας βοηθά να προωθήσετε με αυτοπεποίθηση τα σχέδια σας, αλλά και να τα υπερασπιστείτε με δυνατά επιχειρήματα. Στη συγκεκριμένη φάση είναι δύσκολο να μπορέσει κάποιος να σας ξεγελάσει, καθώς τείνετε να αναλύετε κάθε μια από τις λέξεις που ακούτε.

Προτιμάτε λιγότερους αλλά αληθινούς φίλους που εκτιμούν το βάθος της σκέψης σας και είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί κι από τους ανθρώπους που εργάζεστε μαζί προσέχοντας τις λεπτομέρειες. Αν είστε σε φάση που αναζητάτε μια δουλειά, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να εντείνετε την έρευνα σας, να στείλετε βιογραφικά ή να περάσετε από κάποια συνέντευξη.

Ο Ερμής παραμένει στο ζώδιο σας μέχρι τις 03/06 και ευνοεί τις συζητήσεις, τις επαφές, την πνευματική εργασία, την έρευνα, τα θέματα σπουδών. Μάλιστα με τη σύνοδο Ερμή-Ουρανού την Παρασκευή ενδέχεται να θέλετε να κάνετε και μια αλλαγή στην εικόνα σας. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε απρόβλεπτες εξελίξεις είτε στην προσωπική σας ζωή είτε ακόμη και στα επαγγελματικά με καινούρια πρόσωπα να μπαίνουν στο κάδρο! Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα είστε πιο φιλόδοξοι, ενώ η απόλυτη προτεραιότητα σας θα είναι η σταθερότητα σε επαγγελματικά και οικονομικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Άση Μπήλιου: Πώς θα ευνοήσει τα 12 ζώδια η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στον Ταύρο

Μολονότι η παρουσία των πλανητών στους Διδύμους σας βάζει ήδη σε μια ανησυχία σε σχέση με το μέλλον των επαγγελματικών και της καριέρας σας και σας κάνει σαφώς πιο φιλόδοξους, η παρουσία του Ερμή που εξακολουθεί να παραμένει στον φιλικό σας Ταύρο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 28/05 σας καλεί να δείτε πιο σοβαρά τα θέματα της δέσμευσης σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο.

Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορείτε να επωφεληθείτε από συζητήσεις για τα μελλοντικά σας σχέδια είτε αφορούν σπουδές είτε επαγγελματικά. Ο Άρης από τον Κριό στις 29/05 συναντά τον Χείρωνα και επηρεάζει τους γεννημένους αρχές τρίτου δεκαημέρου φέρνοντας ίσως κάποια ένταση σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά ή κάποια ανησυχία για ζητήματα υγείας που όμως θα είναι κάτι παροδικό.

Στην πορεία της εβδομάδας η φάση της ημισελήνου στους Ιχθύς σας βρίσκει ενεργοποιημένους σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο και δίνει έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Οι μέρες σας είναι σίγουρα γεμάτες από επαφές με φίλους, αλλά και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Παρασκευή όμως είναι φτιαγμένη στα μέτρα σας και με πολύ θετικές προδιαγραφές. Ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον τομέα των ταξιδιών, της περιπέτειας και των μελλοντικών σας σχεδίων σπουδών ή δουλειάς.

Ευκαιρίες μπορεί να παρουσιάζονται ξαφνικά κι από εκεί που δεν το περιμένετε για να πάτε ένα ταξίδι, να πάρετε απόφαση να κάνετε ένα σεμινάριο ή να συζητήσετε μια επαγγελματική πρόταση. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας και γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να κάνετε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει ανεξάρτητα από τη μακροβιότητα σας. Με αυτή την όψη δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε να καταφέρετε, γι’ αυτό αξιοποιήστε την προς κάθε κατεύθυνση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Ζώδια:  Πως θα επιβίωναν τα 12 ζώδια στο Survivor

Στις 28/05 το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο ευνοεί τις σοβαρές συζητήσεις και συμφωνίες. Εξαιρετική όψη και για βαθιές συζητήσεις με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας και πολύ βοηθητική αν θέλετε να οργανώσετε καλύτερα τα πλάνα σας στη λεπτομέρεια τους.

Επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Αν έχετε να υπογράψετε ή να διαπραγματευτείτε όρους συμφωνιών και συμβολαίων θα βοηθηθείτε ιδιαίτερα. Η σύνοδος του Άρη από τον Κριό με τον Χείρωνα στις 29/05 ξεθάβει πληγές του παρελθόντος και μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σας. Ενδεχομένως κάποιο τραύμα που έχει τις ρίζες του στην παιδική σας ηλικία και δεν έχει θεραπευτεί ξαναέρχεται στην επιφάνεια προκειμένου να βρείτε τρόπους να το διαχειριστείτε και όχι να κάνετε πως δεν υπάρχει. Η εβδομάδα στη συνεχίζεται δυναμικά με την ημισέληνο στους Ιχθύς, αλλά και με πιθανές εντάσεις τις οποίες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με διπλωματία.

Το πρόγραμμα της εβδομάδας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, προσπαθώντας να φέρετε ισορροπία ανάμεσα στις καθημερινές υποχρεώσεις και τον χρόνο που χρειάζονται οι άλλοι να τους αφιερώσετε. Αν υπάρχουν πράγματα τα οποία σκέφτεστε αλλά τόσο καιρό καταπιέζετε τον εαυτό σας και δεν τα εκστομίζετε είτε στον σύντροφό σας, είτε στους συνεργάτες ή τους φίλους σας, καλά θα κάνετε να πάρετε την απόφαση να τα συζητήσετε.

Η ειλικρίνεια δεν σας απομακρύνει από τους άλλους αν την εκφράσετε με τακτ. Αν πάλι σας βγει η συμπονετική σας πλευρά ή σας κυριεύσουν οι ανασφάλειες και δεν μιλήσετε, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να στενοχωρήσετε και πάλι τον εαυτό σας. Η Παρασκευή έρχεται με τη σύνοδο του Ερμή με τον Ουρανό και οι πειρασμοί θα αφθονούν.

Καταρχάς για σας είναι μια όψη καλοπέρασης, σύμφωνα με το asibiliou.gr  αφού θα ψάχνετε την ικανοποίηση παντού από αυτό που θα φάτε, μέχρι το μέρος που θα πάτε να διασκεδάσετε ή τον τόπο που θα επισκεφτείτε αν κάνετε μια εκδρομή για το γουηκέντ. Από την άλλη, αυτή η όψη φέρνει έναν αέρα πειραματισμού και στην ερωτική σας ζωή. Δεν είναι απίθανος ένας κεραυνοβόλος έρωτας αλλά και μια ξαφνική απόσταση από το ταίρι σας.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close