Τοπίο στην ομίχλη με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα : Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Άση Μπήλιου: Η Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα Τοπίο στην ομίχλη. Προσοχή στις απάτες αλλά και τις αυταπάτες. Αυτή η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα στις 17/09/2022 λέει όχι στις υπογραφές και τις  δεσμεύσεις .Ποια ζώδια θα επηρεάσει; Μήπως είσαι ένα από αυτά;

Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα στις 17/09/2022: Τοπίο στην ομίχλη

O Ήλιος από την Παρθένο συναντά τον Ποσειδώνα στις 17/09/2022 σε όψη αντίθεσης, κάνοντας δύσκολο να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση μας από 16/09/2022 μέχρι 18/09/2022 κυρίως. Ενώ είναι όψη που συνήθως δίνει έμπνευση σε καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες, στα πρακτικά θέματα μάς κάνει κάπως αφηρημένους, ενώ γίνεται δύσκολο να διακρίνουμε το ψέμα από την αλήθεια. Κι επειδή την περίοδο της πανδημίας κι όλων των άλλων προβλημάτων που περνάμε με τα οικονομικά και την κρίση με την Τουρκία, βρίθουν οι θεωρίες συνωμοσίας, καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτά που διαβάζουμε και πιστεύουμε, τις πληροφορίες που συλλέγουμε ή διαδίδουμε με τη σειρά μας.

Άση Μπήλιου: Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Δείτε επίσης : Οκτώβριος 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια

Ο Ήλιος συμβολίζει την έκφραση της προσωπικότητας μας κι όταν έρχεται αντιμέτωπος με τον Ποσειδώνα, υπάρχει μια συγκρουσιακή τάση και προκύπτουν και εντάσεις. Πολλές φορές μπορεί να υπάρχουν συμβάντα στη θάλασσα ή με πλοία, χημικά κλπ..

Προσοχή στις απάτες και τις αυταπάτες

Είναι πολύ σημαντικό με αυτή την όψη να προστατεύουμε τον εαυτό μας, ιδιαίτερα, από τις υποσχέσεις και τα λόγια ατόμων που δεν γνωρίζουμε. Το μότο αυτών των ημερών είναι το «δεν πρέπει να εμπιστεύομαι τυφλά όποιον και ό,τι δεν γνωρίζω».

Άση Μπήλιου: Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Πολλές φορές με αυτή την όψη μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις, παραπλανήσεις, να αυξάνονται οι προσδοκίες μας στις σχέσεις και μπορεί να απογοητευθούμε. Οι απάτες μπορεί να είναι φυσικά και αυταπάτες, ιδιαίτερα αν φοράμε ροζ γυαλιά στις σχέσεις. Αν έχουμε χαμηλές άμυνες είναι πιο εύκολο να αρρωστήσουμε, γι’ αυτό δεν πρέπει να εκθέτουμε τον οργανισμό μας σε κακές ή επικίνδυνες συνθήκες. Επειδή μπορεί να είμαστε πιο συμπονετικοί, υπάρχει το ενδεχόμενο να μας πλησιάζουν άτομα που θέλουν να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία μας.

Αποφύγετε υπογραφές και δεσμεύσεις

Στις 17/09/2022 αποφύγετε να υπογράψετε μια σημαντική συμφωνία ή να αναλάβετε μια προσωπική δέσμευση, όποιο ζώδιο κι αν εκπροσωπείτε. Ευτυχώς η όψη δεν διαρκεί πολύ. Φυσικά δεν πρέπει να πάρουμε και πολύ σημαντικές αποφάσεις μια τέτοια ημέρα, κατά προτίμηση ούτε την προηγούμενη στις 16/09/2022 ούτε την επόμενη στις 18/09/2022.

Άση Μπήλιου: Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Δείτε επίσης : Άση Μπήλιου: Δείτε πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό

Αυτή η οδηγία αφορά όλα τα ζώδια. Υπάρχουν όμως 4 ζώδια συμφώνα με το asibiliou.gr, τα οποία πρέπει να την λάβουν ακόμη πιο σοβαρά υπόψη. Αναφέρομαι στους Διδύμους με γενέθλια 14, 15, 16 Ιουνίου, στους Παρθένους με γενέθλια 15, 16, 17 Σεπτεμβρίου, στους Τοξότες με γενέθλια 14, 15, 16 Δεκεμβρίου και στους Ιχθύς με γενέθλια 13, 14, 15 Μαρτίου.

Ακόμη, προσεκτικοί πρέπει να είναι όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 22ο μοίρες μέχρι τις 26ο μοίρες των μεταβλητών ζωδίων, ήτοι Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη και Ιχθύων.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

 

Close