Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η τελευταία έκλειψή του 2022

Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η τελευταία έκλειψή του 2022- Θα έχουμε απρόβλεπτες καταστάσεις και κύκλοι θα κλείσουν

Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στις 08/11/2022 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και έρχεται με άγριες διαθέσεις και πολλές ανατροπές. Η συγκεκριμένη Σεληνιακή έκλειψη, που φυσικά είναι ταυτόχρονα και Πανσέληνος, μπορεί να αποτελεί την κορύφωση των καταστάσεων που ξεκίνησαν τον προηγούμενο μήνα με την Ηλιακή έκλειψη στις 25/10/2022 και ίσως τώρα δείτε κάποιους κύκλους να ολοκληρώνονται.

Απρόβλεπτες καταστάσεις και αποδιοργάνωση

Η έκλειψη πραγματοποιείται στις 16 μοίρες του άξονα Ταύρου-Σκορπιού και είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, τον πλανήτη των ανατροπών και των εκπλήξεων, και ίσως φέρει απρόσμενα γεγονότα, γι’ αυτό καλό είναι να παραμείνουμε ψύχραιμοι και εστιασμένοι στις ανάγκες μας και στις προτεραιότητες μας. Επίσης, σχηματίζει και αντίθεση με τον Ερμή και μπορεί να υπάρξουν ξαφνικά προβλήματα που αφορούν στις επικοινωνίες, την τεχνολογία ή και πολιτικές και κοινωνικές αστάθειες.

Η έκλειψη αυτή αν μη τι άλλο είναι απρόβλεπτη στις επιδράσεις της και ίσως έρθουμε αντιμέτωποι με εξελίξεις και αποκαλύψεις που θα μας σοκάρουν, με αλλαγές που θα μας ξεβολέψουν ή με το τέλος καταστάσεων ή σχέσεων, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για το πιο απίθανο σενάριο.

Άση Μπήλιου: Για αυτά τα τρια ζώδια ο Οκτώβριος θα είναι πάρτι

Δείτε ακόμη Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 7/11 έως 13/11/2022

Ο άξονας Ταύρου-Σκορπιού που πραγματοποιείται η έκλειψη είναι υλικό-οικονομικός και ίσως επηρεάσει την παγκόσμια οικονομία, τους φυσικούς πόρους και την ενέργεια, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να έχουμε ανατροπές στα οικονομικά μας, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να είμαστε συντηρητικοί αυτή την περίοδο στα έξοδα μας και γενικώς να μη διακινδυνεύσουμε τη σταθερότητα μας, αλλά και την υγεία μας. Η ημέρα που λαμβάνει χώρα η έκλειψη συμπίπτει με τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ και ίσως υπάρξουν ανατροπές, εκδηλώσεις βίας και αντίδρασης.

Όμως και η χώρα μας επηρεάζεται, καθώς η Ελλάδα είναι Υδροχόος και η έκλειψη είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, σύμφωνα με την asibiliou, τον πλανήτη του χάους, που είναι κυβερνήτης του Υδροχόου και ίσως υπάρξουν εξελίξεις τόσο σε κοινωνικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο. Επίσης, οι όψεις της έκλειψης δημιουργούν ένταση, απρόβλεπτα γεγονότα και έξαρση φυσικών, μετεωρολογικών και γεωφυσικών φαινομένων.

Συναισθηματική αστάθεια

Οι εκλείψεις έχουν πάντα έναν απρόβλεπτο χαρακτήρα, είτε αυτό που συμβαίνει είναι κάτι θετικό είτε είναι αρνητικό. Δεδομένου ότι η Σελήνη κυβερνά τα συναισθήματά μας, η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο απειλεί τη συναισθηματική μας ασφάλεια και ξαφνικά μπορεί να νιώθουμε άγχος, αμφιβολία ή μερικές φορές και φόβο. Σε αυτό συνηγορούν και οι όψεις της Αφροδίτης, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης της έκλειψης.

Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια η Αφροδίτη στον Ζυγό

 

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και σχηματίζει αντίθεση με την έκλειψη, έτσι τα θέματα της καρδιάς και των σχέσεων φαίνεται ότι μπορεί να μας δυσκολέψουν αρκετά, ενώ και οι επαγγελματικές σχέσεις μπορεί να ζοριστούν αυτές τις μέρες. Μάλιστα η Αφροδίτη, εκτός από την αντίθεση με την έκλειψη, την ίδια μέρα σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, δείχνοντας ότι τα θέματα των σχέσεων αλλά και των οικονομικών θα μας πιέσουν πολύ αυτό το διάστημα, όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε κοινωνικό.

Οι αντίθετες ενέργειες και η αναγέννηση

Οι Σεληνιακές εκλείψεις, όπως και η Πανσέληνος, δημιουργούνται όταν ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται απέναντι και αντιτίθενται οι ενέργειες των ζωδίων στα οποία βρίσκονται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και ο Ήλιος στον Σκορπιό. Ο Ταύρος έχει να κάνει με τη δομή, την αξιοπιστία, την ασφάλεια -οικονομική και συναισθηματική.

Ο Σκορπιός, από την άλλη πλευρά, έχει ως στόχο τη μεταμόρφωση και την αναγέννηση που πολλές φορές έρχονται μέσα από επώδυνες και τραυματικές εμπειρίες. Αυτή η αντίθεση λοιπόν μας καλεί να κοιτάξουμε στα βάθη της ψυχής μας, να αγκαλιάσουμε ό,τι βρίσκεται εκεί και να πάψουμε να συμβιβαζόμαστε στο όνομα της όποιας επιφανειακής ασφάλειας, αλλά να βρούμε την ουσία.

Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις που μπορεί να φέρει η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού δεν θα γίνουν όλες σε μια μέρα. Μπορεί κάποιες καταστάσεις, που ενδεχομένως να εκδηλωθούν με αυτό το φεγγάρι, να μας μπερδέψουν και να προσπαθούμε να τις κατανοήσουμε. Όταν όμως έρθει η συνειδητοποίηση, θα μας ταρακουνήσει και θα ξεκινήσει η συναισθηματική μας μεταμόρφωση.

Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να αναδείξει σε ποιους τομείς της ζωής μας αισθανόμαστε ανασφαλείς, τι μας κάνει να νιώθουμε αβεβαιότητα και αστάθεια και εξαιτίας αυτού να ξεκινήσουμε τις κινήσεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή μας.

Οι όψεις της Σεληνιακής έκλειψης

Η Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό και θα υπάρχουν εκπλήξεις ή ανατροπές εκεί που δεν το περιμένουμε. Ίσως κάποιες καταστάσεις μας αποδιοργανώσουν ή μπορεί να νιώσουμε έλλειψη εσωτερικής ισορροπίας και ασφάλειας. Επίσης, μπορεί να κερδίσουμε ή να χάσουμε ξαφνικά χρήματα ή αντικείμενα, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ο Ουρανός είναι και ο πλανήτης της αφύπνισης και της επανάστασης, γι’ αυτό μπορεί να θέλουμε να σπάσουμε τις αλυσίδες από ό,τι μας κρατά καθηλωμένους και να απελευθερωθούμε από τυχόν περιορισμούς που υπάρχουν στη ζωή μας.

Άση Μπήλιου: Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια τον Νοέμβριο 2022

Ίσως οι επιλογές μας σοκάρουν τους γύρω μας ή μπορεί να εκδηλώσουμε εκκεντρικές απόψεις και παράξενες συνήθειες. Ακόμη, μπορεί να εμφανιστούν από το πουθενά άτομα στη ζωή μας και να ταράξουν τη ρουτίνα μας. Γενικώς, θα είμαστε παρορμητικοί, κυκλοθυμικοί και με επαναστατική διάθεση.

Η Σεληνιακή έκλειψη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και η διάθεση μας θα είναι πιο βαριά. Μπορεί να νιώθουμε υπερβολικά καταβεβλημένοι, ευερέθιστοι ή απογοητευμένοι, ειδικά αν σκεφτόμαστε λάθη και άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος. Ενδεχομένως η θλίψη και οι αρνητικές σκέψεις να κάνουν κατάληψη στο μυαλό μας και να νιώθουμε ότι κανείς δεν μας καταλαβαίνει και δεν μας εκτιμά.

Δεν θα έχουμε όρεξη να κάνουμε συμβιβασμούς και ίσως η ψυχρή και απόμακρη συμπεριφορά μας να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και εντάσεις. Δεν είναι καλή περίοδος να λάβουμε σημαντικές αποφάσεις και να υπογράψουμε συμβόλαια και δεσμεύσεις.

Η Σεληνιακή έκλειψη σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή και ίσως να μην γλιτώσουμε τους καβγάδες, τα νεύρα, την κυκλοθυμία, αλλά και τα προβλήματα σε μέσα επικοινωνίας, τεχνολογίας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και στο μεταφορικό μας μέσο.

Οι οικογενειακές διαφωνίες, οι αντιπαραθέσεις μεταξύ συντρόφων, τα παρατράγουδα στην επικοινωνία και η σύγχυση στη σκέψη μας, θα δυσκολέψουν την καθημερινότητα μας, γι’ αυτό και δεν πρέπει να λάβουμε σοβαρές αποφάσεις ή να εμπλακούμε σε σημαντικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις και σε οτιδήποτε απαιτεί ξεκάθαρο μυαλό και αντικειμενική σκέψη.

Η Αφροδίτη, που κυβερνά την Πανσέληνο – Σεληνιακή έκλειψη, δυστυχώς δεν σχηματίζει θετικές όψεις, αφού είναι σε αντίθεση με τη Σελήνη και σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε το ανικανοποίητο και μπορεί να αμφισβητούμε συναισθήματα και σχέσεις και να επιδείξουμε εγωιστική συμπεριφορά. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μην τα παίρνουμε όλα προσωπικά, αλλά και να είμαστε προσεκτικοί με τις υπερβολές, τις καταχρήσεις και τα έξοδα.

Η Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στις 16° 1′ του Ταύρου και επηρεάζει έντονα τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που είναι γεννημένοι από τη 14η έως τη 18η μοίρα των ζωδίων αυτών, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στις συγκεκριμένες μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σας έχει βάλει στο μάτι η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 8/11 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και επειδή είναι σε σύνοδο με τον πλανήτη του απροόπτου, τον Ουρανό, μπορεί να έχετε ξαφνικά και απρόσμενα μια αλλαγή στο εισόδημα σας. Για παράδειγμα, μπορεί να τελειώνει μια δουλειά, μια συνεργασία ή να προκύψει κάποιο έκτακτο έξοδο που να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Μπορεί όμως να υπάρξει και μία αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα που να επηρεάσει όμως και το εισόδημά σας ή μια απώλεια, δηλαδή να χάσετε το πορτοφόλι σας ή μια κάρτα και να πιεστείτε πολύ.

Γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί, να προφυλάσσετε τα οικονομικά σας και τα υπάρχοντα σας, να μην παίρνετε ρίσκα και βιαστικές αποφάσεις αυτή την περίοδο και βέβαια να αποφύγετε και τις παρορμητικές αγορές, ιδιαίτερα αν γίνονται υπό το καθεστώς συναισθηματικής φόρτισης και όχι επειδή χρειάζεστε κάτι. Ίσως η οικονομική αβεβαιότητα που θα νιώσετε να κλονίσει την αυτοεκτίμησή σας, αλλά να θυμάστε ότι ο τραπεζικός σας λογαριασμός δεν καθορίζει την προσωπική σας αξία.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Με αργά και σταθερά βήματα θα επιτύχετε τις λύσεις που χρειάζεστε. Ακόμη, βρείτε τρόπους να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε λίγο και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά για να το πετύχετε αυτό. Η Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να φέρει ένταση και στις σχέσεις σας. Μην αντιδράτε σπασμωδικά και μην ξεσπάτε τα νευρά στους άλλους.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 14 μέχρι τις 18 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη στις 8/11 γράφει το όνομα σας και αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο ίσως συμβούν κάποιες καταστάσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής σας για τα επόμενα χρόνια. Ίσως υπάρξει και κάποια κορύφωση των καταστάσεων που ξεκίνησαν μέσα στον Οκτώβριο με την Ηλιακή έκλειψη και τώρα να ζητούν λύσεις. Επειδή αυτό το φεγγάρι είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, μπορεί να υπάρξουν ανατροπές ή αλλαγές, που όσο κι αν τις φοβάστε αυτές είναι που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να αφορούν σε σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές, αλλά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον εαυτό σας, τον τρόπο που σκέφτεστε και το τι δείχνετε στους γύρω σας.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Ίσως μια σχέση ή συνεργασία να έχει φτάσει σε ένα σημείο καμπής και πρέπει να παρθούν αποφάσεις για την εξέλιξη της, ή μπορεί κάποιες απρόσμενες εξελίξεις ή αποκαλύψεις να σας φέρουν προ τετελεσμένων και να αλλάξετε πορεία ξαφνικά. Ό,τι και αν γίνει πρέπει να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και όχι με θυμό και να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τον έλεγχο και τη λογική σας. Δεν είναι απίθανο αυτές τις μέρες κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, ενδεχομένως μια γυναίκα, ή κι από το προσωπικό σας περιβάλλον, μια φίλη ας πούμε ή στενή συγγενής, να σας ανακοινώσει ένα σημαντικό νέο που αφορά εκείνη, αλλά εμμέσως επηρεάζει κι εσάς και να αγχωθείτε, να πιεστείτε ή να νιώσετε μεγαλύτερη ανησυχία και ένταση.

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, που κυβερνά και την έκλειψη, σχηματίζει απαιτητικές όψεις και μπορεί να πιεστείτε τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο ή να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες. Φυσικά και θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και συνετοί αυτές τις μέρες με τα οικονομικά σας, να μην κάνετε σπατάλες, να μην παίρνετε αλόγιστα ρίσκα, αλλά και με τα θέματα της υγείας. Επειδή μπορεί να νιώσετε χαμηλή αυτοπεποίθηση ή να μπερδευτείτε με τις εξελίξεις, απευθυνθείτε σε άτομα που σας αγαπούν και σας στηρίζουν, δεν χρειάζεται να περνάτε τις δύσκολες στιγμές μόνοι!

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 14 μέχρι τις 18 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο σας επηρεάζει η έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 8/11 και ίσως να μην έχετε διάθεση για πολλά κοινωνικά πάρε δώσε και να κλειστείτε στον εαυτό σας. Επειδή αυτό το φεγγάρι τονίζει αρκετά και τα θέματα υγείας, είτε της δική σας είτε ενός αγαπημένου σας ατόμου, καλό είναι να μην φορτώσετε το πρόγραμμα σας με υποχρεώσεις και ευθύνες.

Προσπαθήστε να βρείτε τρόπο να ξεκουραστείτε, να βρείτε τη γαλήνη σας μέσα από χαλαρωτικές δραστηριότητες και να μην προκαλείτε την τύχη σας ούτε τους άλλους γύρω σας. Βέβαια, η έκλειψη έχει έναν απρόβλεπτο χαρακτήρα, καθώς είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, και μπορεί να προκύψει μια ξαφνική εξέλιξη ή αποκάλυψη σε μια κατάσταση, ή σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική. Μπορεί κάποιες οικονομικές διαφορές ανάμεσα σε σας και στους συνεργάτες σας να πυροδοτήσει εντάσεις, ή να μάθετε κάτι που να σας βγάλει από τα ρούχα σας.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Ή μπορεί να σας αποκαλύπτεται τώρα ένα αρκετά σημαντικό μυστικό που σχετίζεται με τον ερωτικό σας σύντροφο και να σας ανοίγει τα μάτια για κάποιες καταστάσεις που αγνοούσατε. Ακόμη, ενδεχομένως να μην μπορέσετε να αποφύγετε εντάσεις ή και κάποιο παρασκήνιο στον χώρο της δουλειάς, αλλά εσείς προσπαθήστε να μείνετε μακριά από κουτσομπολιά και έριδες και μην αφήνετε να σας παρασύρουν οι άλλοι. Επειδή όλοι θα είναι συναισθηματικά φορτισμένοι μπορεί μια κουβέντα να ανάψει τα αίματα, οπότε εσείς προσπαθήστε να κρατήσετε το επίπεδο και να μην ρίξετε λάδι στη φωτιά.

Επίσης, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια φόβοι και καταπιεσμένα συναισθήματα, αντί όμως να ξύνετε πληγές προτιμήστε να βρείτε τη γαλήνη σας μακριά από τοξικές καταστάσεις και άτομα που σας προκαλούν εκνευρισμό και προβλήματα. Εκμεταλλευτείτε αυτή την έκλειψη για να ξεφορτωθείτε από τη ζωή σας άτομα, συνήθειες και καταστάσεις που σας δημιουργούν εμπόδια.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 14 μέχρι τις 18 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στις 8/11 σχηματίζεται μεν σε ένα φιλικό σας ζώδιο, αλλά οι απαιτητικές της όψεις, ειδικά η σύνοδος με τον Ουρανό, μπορεί να σας ταράξουν και να φέρνουν αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή. Καταρχάς, ίσως να έχετε μεγαλύτερη ένταση, άγχος, εκνευρισμό και μια αδιόρατη μελαγχολία, χωρίς απαραίτητα να συντρέχει κάποιος σημαντικός λόγος, και επειδή η διάθεση σας θα έχει έντονα σκαμπανεβάσματα θα τους έχετε όλους μια στο καρφί και μια στο πέταλο.

Η έκλειψη θα σας βάλει στη διαδικασία να επαναξιολογήσετε τις φιλικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας και να αποφασίσετε με ποιους θα πορευτείτε και με ποιους θα κρατήσετε τις αποστάσεις. Το ίδιο θα συμβεί και με τις ομάδες στις οποίες είστε μέλη, καθώς αν δεν λαμβάνετε πλέον ικανοποίηση και χαρά θα θελήσετε να απομακρυνθείτε και να βρείτε αλλού την απόλαυση που αναζητάτε.

Αν όμως συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει ταύτιση απόψεων και ουσιαστική σύνδεση με τους φίλους σας, τότε θα περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί τους και θα δεθείτε ακόμα περισσότερο. Μπορεί όμως και να βιώσετε μια απώλεια. Μπορεί, για παράδειγμα, να χρειαστεί να αποχωριστείτε έναν φίλο που αποφασίζει να μετακομίσει και να στενοχωρηθείτε. Καλώς ή κακώς αυτό το φεγγάρι θα σας κάνει πιο συναισθηματικούς και αδιαπραγμάτευτους και θα θέλετε οι σχέσεις σας να είναι ξεκάθαρες.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Ο Δίας περνάει στους Ιχθύς και φέρνει τα δώρα του στα 12 ζώδια

Εάν λοιπόν νιώθετε ότι εσείς υποστηρίζετε τους άλλους, ότι είστε πάντα εκεί γι’ αυτούς, αλλά η αγάπη και η κατανόηση δεν είναι δεδομένες και από την άλλη πλευρά, τότε αυτή η έκλειψη θα σας βάλει στη διαδικασία να πάρετε αποφάσεις. Επειδή η έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου είναι πιθανό να έχετε κι ένα απρόσμενο νέο για μια οικονομική δοσοληψία και ίσως παρουσιαστούν κάποια θέματα σε σχέση με κάποιο ακίνητο.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 14 μέχρι τις 18 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

ΛΕΩΝ

Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς, που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 8/11, επηρεάζει τον τομέα καριέρας – οικογένειας και μπορεί να φέρει αλλαγές και ανατροπές. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι για κακό…, αφού μέσα από τις αλλαγές θα οδηγηθείτε σε νέα μονοπάτια που θα σας βοηθήσουν να λάμψετε. Επειδή σε αυτή την έκλειψη εμπλέκεται άμεσα ο πλανήτης των εκπλήξεων, των ανατροπών και επανάστασης, ο Ουρανός, μπορεί οι αλλαγές να προκύψουν από το πουθενά και μια εξωτερική συνθήκη να σας αναγκάσει να αλλάξετε περιβάλλον.

Ή και εσείς οι ίδιοι να τις προκαλέσετε ξαφνικά, αφού ίσως συνειδητοποιήσετε ότι θέλετε να αλλάξετε και να διεκδικήσετε κάτι άλλο στη ζωή σας, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας μπορεί να μεταμορφωθείτε και να αναγεννηθείτε κάτω από αυτή την επιρροή. Για παράδειγμα, μπορεί ένα άτομο από τη δουλειά, ένας προϊστάμενος, ένας συνάδελφος να φεύγει κι εσείς να παίρνετε τη θέση του, ή μπορεί να ανοίγει κάποια θέση σε άλλη πόλη ή χώρα και να αποφασίσετε να κάνετε μια νέα αρχή μακριά.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Πολλά τα σενάρια των αλλαγών και κάποια από αυτά μπορεί να γίνουν πραγματικότητα μέσα στο επόμενο εξάμηνο, δηλαδή μέχρι τις επόμενες εκλείψεις. Επειδή αυτή η έκλειψη επηρεάζει και τη φήμη σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην μπείτε στον πειρασμό να πείτε ψέματα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα προσόντα σας στη δουλειά, διότι μπορεί να αποκαλυφθούν και να εκτεθείτε. Από την άλλη, είναι πιθανόν οι αλλαγές να αφορούν στον χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας.

Να προκύπτει, για παράδειγμα, η ανάγκη μιας μετακόμισης ή ένα θέμα που αφορά τα μέλη της οικογένειας σας και να πρέπει να το λύσετε. Βέβαια, το τετράγωνο του Κρόνου με την Πανσέληνο – Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί και έτοιμοι να θέσετε τα όρια σας.

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 14 μέχρι τις 18 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 8/11, που είναι σε σύνοδο με τον πλανήτη του ξαφνικού, τον Ουρανό, μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις και αλλαγές στα πλάνα σας. Η έκλειψη επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο και εσείς μπορεί να έχετε εξελίξεις ή ανατροπές σε θέματα νομικής φύσης, επικοινωνίας, ή σε θέματα σπουδών και επαγγελματικών. Μπορεί, για παράδειγμα, να κλείνει οριστικά μια υπόθεση σας για την οποία υπήρχε δικαστική διαμάχη ή να πάρει μία απρόσμενη τροπή που δεν είχατε υπολογίσει.

Ίσως να παίρνετε πτυχίο ή να αποφασίζετε να διακόψετε κάποιες σπουδές που είχατε ξεκινήσει αν νιώθετε ότι πιέζεστε πολύ. Από την άλλη, μπορεί να υπάρξουν απαιτητικές καταστάσεις στην επαγγελματική σας ζωή, ξαφνικές ειδήσεις να ανατρέπουν το πρόγραμμα σας, που για εσάς είναι πολύ σημαντικό, και αυτό να σας προκαλεί μεγαλύτερο εκνευρισμό. Η διάθεση σας δεν θα είναι ανεβασμένη, θα νιώθετε πίεση και περιορισμό στα σχέδια και τα πλάνα σας και ίσως χρειαστεί να τα αλλάξετε. Επίσης, μπορεί να γίνετε και πιο άκαμπτοι στις απόψεις σας και να θέλετε να επιβάλλετε τη γνώμη σας στους άλλους.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Ο Δίας περνάει στους Ιχθύς και φέρνει τα δώρα του στα 12 ζώδια

Αυτό το φεγγάρι μπορεί να σας φέρει και προ των ευθυνών σας αν στο παρελθόν είχατε πει κάποιο ψέμα σχετικά με τις ικανότητες σας, τις σπουδές σας ή την εξειδίκευσής σας. Αν λοιπόν προσπαθήσατε να ξεγελάσατε κάποιον, τώρα μπορεί να φανεί η έλλειψη γνώσης σας, να αποκαλυφθεί το ένοχο μυστικό σας και να εκτεθείτε. Όμως αντί να παριστάνετε κάτι που δεν είστε, προσπαθήστε να λάβετε αυτές τις γνώσεις και όχι να υποκρίνεστε.

Η έκλειψη εξάλλου σας ζητά να ακολουθήσετε τις φιλοδοξίες σας και να πείτε ναι σε ό,τι αφορά την επέκταση των πνευματικών οριζόντων σας και μάλιστα μπορεί σας ανοίξει την όρεξη για να ταξιδέψετε ή να έρθετε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό. Απλώς να είστε προσεκτικοί, διότι θα υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία. Επίσης, προσοχή σε θέματα υγείας και προϋπάρχουσες ασθένειες.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 14 μέχρι τις 18 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 8/11, ενώ δεν είναι απειλητική για το ζώδιο σας, μπορεί να φέρει κάποια προβλήματα σε χρήματα και αισθήματα. Επειδή είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, τον πλανήτη του απρόβλεπτου, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και για κανέναν λόγο να μην κάνετε σπατάλες και να μην πάρετε ρίσκο. Και όταν λέμε οικονομικά δεν εννοούμαι μόνο τον μισθό σας, αλλά τα χρήματα που διαχειρίζεστε με τους άλλους, δηλαδή με την οικογένεια σας, τον σύντροφό σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι, ή με συνεταίρους.

Με κάποιο τρόπο αυτό το φεγγάρι σας καλεί να δείτε εξονυχιστικά θέματα που αφορούν δάνεια, κάρτες, διατροφές, ασφάλειες, κληρονομικά, οφειλές και χρέη του παρελθόντος και να προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη. Μπορεί όμως να έχετε και ανατροπές ή αλλαγές σε οικονομικά δεδομένα, όπως για παράδειγμα μια οφειλή που γίνεται εντελώς ξαφνικά απαιτητή, ένα δάνειο που δεν εγκρίνεται για κάποιους λόγους, ένα συμβόλαιο οικονομικό που σπάει ή ένα απρόβλεπτο έξοδο που σας βγάζει εκτός προϋπολογισμού.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Η έκλειψη μπορεί να σας ανταμείψει για τη σκληρή δουλειά σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πώς το λέτε για να μην έχετε παρατράγουδα στον χώρο εργασίας. Η Σεληνιακή έκλειψη όμως σας ωθεί να κάνετε βουτιά και στα βαθύτερα συναισθήματα σας και ίσως κάποιες ανασφάλειες και φόβοι βγουν στην επιφάνεια και να σας κάνουν να θέλετε να πάρετε απαντήσεις και διαβεβαιώσεις για κάποια σχέση. Το ζητούμενο σας θα είναι η συναισθηματική ασφάλεια, αλλά ίσως το κάνετε με πιο πιεστικό τρόπο, κτητικότητα και ζήλια και αυτό θα φέρει εντάσεις και αντιδράσεις.

Προσέξτε λοιπόν να μην γίνετε ασφυκτικοί και μην τραβήξετε το σχοινί, διότι μπορεί να σπάσει. Επίσης μπορεί με την Πανσέληνο – Σεληνιακή έκλειψη να έρθουν στο φως μυστικά και παρασκηνιακές κινήσεις που αφορούν είτε σε μια επαγγελματική συνεργασία είτε σε μια ερωτική σχέση. Γενικά, η έκλειψη αυτή μπορεί να λειτουργήσει αποκαλυπτικά, καθώς θα σας επιτρέπει να κοιτάζετε κάτω από την επιφάνεια των στενών σχέσεων, των δεσμεύσεων, των επενδύσεων και των επαγγελματικών σας συμφωνιών και θα βλέπετε καθαρά ποιες είναι σωστές και συμφέρουσες και ποιες πρέπει να εγκαταλείψετε, αφού πλέον δεν λειτουργούν για εσάς.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 14 μέχρι τις 18 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν έχετε προλάβει να συνέλθετε από την προηγουμένη έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο σας στις 25 Οκτωβρίου και έρχεται άλλη μια, αυτή τη φορά απέναντί σας, που σας προτρέπει να κάνετε τις συνειδητοποιήσεις και τις αλλαγές που χρειάζεστε ώστε να εξελιχθείτε. Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 8/11 μέσα στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών, θα σας ταρακουνήσει και θα σας ξεβολέψει, καθώς βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό, τον πλανήτη του απρόβλεπτου, και μπορεί να γίνετε ένας μικρός επαναστάτης.

Αν λοιπόν είστε σε μια προσωπική σχέση ή επαγγελματική συνεργασία που δεν πληροί τις προδιαγραφές σας, θα θέσετε τα δεδομένα σας και θα ζητήσετε να αλλάξουν κάποια πράγματα και να μπει η σχέση σε νέες βάσεις. Ανάλογα με τις αντιδράσεις της άλλης πλευράς θα προκύψουν και οι δικές σας κινήσεις. Αν δείτε ότι υπάρχει κατανόηση σε αυτά που ζητάτε, τότε θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να την κάνετε να λειτουργήσει. Αν όμως υπάρξουν αντιστάσεις και διαφωνίες, τότε θα τραβήξετε μια κόκκινη γραμμή και θα έρθετε σε οριστική ρήξη, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Με την έκλειψη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα μυστικά σας, ή αν έχετε εμπλακεί σε μια παράνομη σχέση υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθεί.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Ζώδια: Πείτε μας την ημερομηνία γέννησης σας και θα σας πούμε τι θα σας φέρει ο Νοέμβριος του 2022

Οπότε προσπαθήστε να μη δώσετε δικαιώματα και λαβές για σχόλια που μπορεί να σας βλάψουν. Οι απαιτητικές όψεις που σχηματίζει η έκλειψη μπορεί να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα στην καθημερινότητα σας και στις σχέσεις σας. Μπορεί να προκύψει κάτι ξαφνικά ιδιαίτερα ενοχλητικό και να μην μπορείτε να τιθασεύσετε το νευρικό σας σύστημα.

Μπορεί να ανακαλύψετε ότι ένα άτομο που εμπιστεύεστε, για παράδειγμα στη δουλειά, δεν δείχνει την ίδια αφοσίωση που δείχνετε εσείς ή μπορεί και να νιώθετε προδομένοι σε μια σχέση. Προσπαθήστε να καλμάρετε πριν κάνετε την οποιαδήποτε συζήτηση, αν δεν θέλετε να οδηγηθείτε σε ρήξεις. Φυσικά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας και την καλή σας φυσική κατάσταση.

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 14 μέχρι τις 18 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τον τομέα της υγείας και της φυσικής κατάστασης και τον τομέα της καθημερινότητας στη δουλειά επηρεάζει η έκλειψη στις 8/11 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Σε ό,τι αφορά τον τομέα της εργασίας θα υπάρχει αναστάτωση, απρόβλεπτες εξελίξεις και ίσως υπάρξει ένταση με κάποιους συναδέλφους, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σας φορτώσουν με περισσότερες αρμοδιότητες και ευθύνες και εσείς μπορεί να εκνευρίζεστε πολύ και να αντιδράτε.

Με αυτό το φεγγάρι δεν είναι καθόλου απίθανο να δείτε κάποιον συνεργάτη να φεύγει από κοντά σας ή να έχετε αλλαγές στον τρόπο και τον χώρο της δουλειάς. Ακόμη, μπορεί το θέμα να είναι οικονομικό, να πρέπει δηλαδή να γίνουν περικοπές στην εταιρεία που εργάζεστε και να έχετε άγχος και αγωνία για τα οικονομικά σας. Μπορεί φυσικά να μην είστε ικανοποιημένοι από τα χρήματα που παίρνετε και να επαναστατείτε, ή να μην είστε εσείς ευχαριστημένοι από κάποιον συνεργάτη σας και να τον απομακρύνετε με συνοπτικές διαδικασίες.

Ένταση όμως μπορεί να αντιμετωπίσετε και σε φιλικές σχέσεις. Γενικά, κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις θα ανατρέπουν τη ρουτίνα σας και θα σας βγάζουν από το πρόγραμμα σας, δημιουργώντας σας τεράστιο άγχος και πίεση και θα νιώθετε εξουθενωμένοι, αφού θα προκύπτουν συνεχώς καταστάσεις για τις οποίες θα πρέπει να τρέχετε. Όμως πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας και αν παραμελείτε τον εαυτό σας και ιδιαίτερα τη διατροφή σας, ίσως μ’ αυτή την έκλειψη να έχετε πρόβλημα.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Γι’ αυτό θα ήταν καλό να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και να πάρετε απόφαση να βάλετε τα πράγματα στον σωστό δρόμο και να αποκτήσετε μια καθημερινότητα πιο ξεκούραστη, που να σας επιτρέπει να ασχολείστε και με πράγματα που σας ευχαριστούν και όχι μόνο με τις υποχρεώσεις σας που σας εξαντλούν σωματικά και ψυχολογικά και εννοείται με την παραμικρή ενόχληση θα πηγαίνετε στον γιατρό. Επίσης η έκλειψη μπορεί να δημιουργήσει και έντονο παρασκήνιο στη δουλειά και είτε κάποιοι να μιλούν πίσω από την πλάτη σας είτε εσείς να κανονίζετε μυστικές συζητήσεις και επαφές. Όμως, να είστε προσεκτικοί, διότι αυτό το φεγγάρι είναι αποκαλυπτικό και μπορεί να βγουν όλα στη φόρα.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 14 μέχρι τις 18 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στις 8/11 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού επηρεάζει σημαντικά τον τομέα του έρωτα, των φίλων, των παιδιών, αλλά και του χρήματος. Και παρότι πραγματοποιείται σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, η σύνοδος με τον πλανήτη του απροόπτου, τον Ουρανό, αυξάνει τις πιθανότητες να υπάρξει μια ρήξη ή κάποια ένταση σε μια σχέση, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να φέρει νέες και κεραυνοβόλες ερωτικές γνωριμίες ή μια διάθεση να τα γκρεμίσετε όλα στη σχέση σας και να δημιουργήσετε χώρο για να μπει κάτι νέο και φρέσκο στη ζωή σας.

Μπορεί λοιπόν ξαφνικά να συνειδητοποιείτε ότι μια κατάσταση έχει λήξει και να έρθει ένας χωρισμός που να μην είναι «βελούδινος», αλλά όσο και αν σας πονάει τώρα ένα τέτοιο σενάριο, στο μέλλον θα καταλάβετε ότι έτσι έπρεπε να γίνει. Γενικά, μπορεί να μην είναι εύκολο για εσάς τους σκληρά εργαζόμενους Αιγόκερούς να βάλετε τη δουλειά σε δεύτερη μοίρα, αλλά με αυτό το φεγγάρι ίσως κάνετε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις και το άγχος, αφού θα έχετε ανάγκη να διασκεδάσετε και να κάνετε ό,τι σας φέρνει χαρά.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Θα είστε πιο εκδηλωτικοί με το συναίσθημα σας, θα αφεθείτε λίγο και θα έχετε έντονη την επιθυμία για απολαύσεις, διασκεδάσεις και να βρείτε την αγάπη. Αν είστε γονείς είναι πολύ πιθανό να μάθετε τώρα κάτι για τα παιδιά σας ή να συμβεί κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή τους. Με αυτό το φεγγάρι καλό είναι να αφιερώσετε χρόνο σε εσάς, να βρείτε το παιδί που κρύβετε μέσα σας και να επιτρέψτε στον εαυτό σας μια περιποίηση ή μια πολυτέλεια, διότι το αξίζετε. Μπορεί τώρα να υπάρξει μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη ή κάποια ασυνήθιστη ίντριγκα για ένα ειδύλλιο και να σας σοκάρει.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 14 μέχρι τις 18 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 8/11 πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και ίσως αλλάξουν κάποια δεδομένα που θα φέρουν απρόβλεπτες εξελίξεις είτε σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και στο σπίτι είτε σε θέματα της δουλειάς. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να προκύψει μια χωροταξική αλλαγή και να χρειαστεί να μετακομίσετε ή να αλλάξετε χώρο εργασίας. Ίσως, από την άλλη, με την αντίθεση της έκλειψης με τον κυβερνήτη σας Ουρανό και το τετράγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιο σας, να σας βγουν ξαφνικά καταπιεσμένα συναισθήματα και θυμός για πράγματα που θα θέλατε να έχουν γίνει στο σπίτι ή τη δουλειά, και να αποφασίσετε να δώσετε τέλος σε μια σχέση -προσωπική ή επαγγελματική- αν νιώθετε ότι καταπιέζεστε ή δεν σέβονται την άποψη σας.

Ίσως νιώσετε ότι οι συνθήκες ή κάποιοι άνθρωποι μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδια σας και να προσπαθήσετε να απομακρυνθείτε από αυτούς για να μπορέσετε απρόσκοπτοι να ακολουθήσετε τους στόχους σας. Από την άλλη, επειδή αυτό το φεγγάρι έχει να κάνει και με το παρελθόν και τις ρίζες σας, ίσως ανοίξουν κάποιες πληγές από τα παιδικά σας χρόνια, ή μπορεί να με κάποιον τρόπο να συνειδητοποιήσετε πόση μεγάλη αξία έχουν οι δικοί σας άνθρωποι και πόσο τους έχετε παραμελήσει και να ψάχνετε τρόπους να τους ανταποδώσετε την αγάπη τους.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Ίσως να θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί με τον σύντροφο, τα παιδιά σας, τους συγγενείς και καλούς φίλους και να αισθανθείτε και πάλι ασφάλεια και γεμάτοι εσωτερικά. Για κάποιους όμως αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει προβλήματα σε ό,τι αφορά ένα ακίνητο, το σπίτι που μένετε, ή να προκύψει ένα έκτακτο έξοδο που αφορά στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί για παράδειγμα να χαλάσει κάποια ηλεκτρική συσκευή στο σπίτι, να πρέπει άμεσα να την αντικαταστήσετε και να πιεστείτε οικονομικά.

Ακόμη, μπορεί ένα θέμα που αφορά είτε κάποια γυναίκα στο οικογενειακό περιβάλλον ή μια συνεργάτιδα στη δουλειά να σας απασχολήσει περισσότερο ή να επηρεάσει τη δική σας ζωή. Φυσικά, όπως όλα τα σταθερά ζώδια έτσι κι εσείς θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 14 μέχρι τις 18 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έντονα κοινωνικούς και επικοινωνιακούς θα σας βρει αυτή η Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 8/11 και επηρεάζει τον 3ο Ηλιακό σας οίκο, που αφορά στην επικοινωνία και στην πνευματική σας αντίληψη. Θα έχετε όρεξη για βόλτες και ταξίδια, να δείτε φίλους, αδέλφια, ξαδέλφια και γνωστούς και το τηλέφωνο σας δεν θα σταματάει να χτυπάει, ενώ μπορεί να παρουσιαστούν και ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Ωστόσο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο τι λέτε και σε ποιους το λέτε, διότι μπορεί να υπάρχουν εντάσεις και παρεξηγήσεις που θα σας χαλάσουν τη διάθεση και ιδιαίτερα με αδέλφια, φίλους, γείτονες, συνεργάτες και άτομα που έρχεστε σε καθημερινή επαφή.

Η σύνοδος της έκλειψης με τον πλανήτη των εκπλήξεων, τον Ουρανό, ίσως φέρει αποκαλύψεις κάποιων καταστάσεων που αγνοούσατε και να απογοητευτείτε πολύ, αλλά καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί και με τα δικά σας μυστικά σας αυτές τις μέρες, γιατί μπορεί να αποκαλυφθεί κάτι που να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Μπορεί όμως να προκύψουν έκτακτα οικονομικά ζητήματα σε μια σχέση ή συνεργασία που θα σας προβληματίσουν έντονα. Επειδή με αυτή την έκλειψη όλα είναι πιθανά και επειδή οι άλλοι θα είναι στα κόκκινα, να έχετε τα μάτια σας και τα αυτιά σας ανοιχτά, να μην εμπιστεύεστε ό,τι ακούτε και να είστε πιο υποψιασμένοι αν χρειαστεί να δεσμευτείτε ή να υπογράψετε έγγραφα.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Η έκλειψη θα κάνει πιο έντονη τη διαίσθηση σας, οπότε εμπιστευθείτε την, αλλά σταματήσετε να κάνετε αρνητικές σκέψεις ή να αφήνετε να σας επηρεάζουν άτομα που προσπαθούν να ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή τους σε βάρος της δικής σας. Δείξτε προσοχή στις μετακινήσεις σας, στο μεταφορικό σας μέσο και στις συναλλαγές.

Και επειδή μπορεί ο λόγος σας να είναι ιδιαίτερα εριστικός ή οι απόψεις πολύ πρωτοποριακές και μη αποδεκτές από το ευρύ κοινό, να σκέφτεστε δύο και τρεις φορές πριν δημοσιεύσετε κάτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διότι μπορεί να ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων και να βρείτε τον μπελά σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 14 μέχρι τις 18 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close