Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις-2023-για-όλα-τα-ζώδια-

Ετήσιες προβλέψεις 2023; Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για το 2023 για όλα τα ζώδια. Πως θα είναι ο καινούργιος χρόνος και τί θα φέρει για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Μετράμε αντίστροφα για το 2023. Το 2022 ήταν μία χρονιά που μάλλον δεν είχε και μεγάλες διαφορές από το 2020 όσων αφορά τις αναποδιές. Ελπίζουμε λοιπόν με όλη μας την καρδιά το 2023 να είναι μία νέα αρχή για μία καλύτερη ζωή με λιγότερες δυσάρεστες ειδήσεις.

Φυσικά και θέλουμε το 2023 να είναι το τυχερό μας έτος. Να μας έρθουν όλα όπως επιθυμούμε στα επαγγελματικά, στα ερ@τικά, στις προσωπικές μας σχέσεις, στην οικογένεια αλλά και στις κοινωνικές εξελίξεις. Σήμερα λοιπόν θα μοιραστούμε μαζί σας τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2023.

Διαβάστε παρακάτω τις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια :

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023: Κριός

Το 2022 για εσάς ήταν ένας γλυκόπικρος χρόνος αφού από την μία ο Κρόνος σας έθετε συνεχώς νέες δοκιμασίες και εμπόδια, αλλά από την άλλη ο Δίας άνοιγε νέους ορίζοντες για εσάς. Στα ίδια μήκη κύματος θα κινηθείτε και το 2023.

Φαίνεται πως το 2023, τα οικονομικά σας θα ανέβουν ενώ με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα έρθετε ακόμη πιο κοντά. Η ερωτική σας ζωή θα αποκτήσει πολύ ενδιαφέρον, με τις κατακτήσεις να είναι πολλές.

Αν είστε ελεύθεροι, το 2023, πρόκειται να σας βρει και πολύ πιο συνειδητοποιημένους σχετικά με αυτό που θέλετε πραγματικά από το άλλο σας μισό. Από την άλλη την χρονιά που μας έρχεται είναι πολύ σημαντικό να ασχοληθείτε με την ουσιαστική ευτυχία σας.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου : Τι θα φέρει ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους

Πρέπει να επικεντρωθείτε στους στόχους σας, να υλοποιήσετε τα όνειρά σας και να μην φοβηθείτε να ζήσετε την ζωή που πραγματικά θέλετε. Το να ξεκινήσετε γυμναστήριο, διατροφολόγο ή ακόμη και κάποιες συνεδρίες με ψυχολόγο, θα σας κάνει πολύ καλό και θα είναι ένα λιθαράκι στην αυτοβελτίωση που έχετε ανάγκη.

Το πρώτο εξάμηνο το 2023, θα πρέπει να αποφεύγετε τις διαφωνίες στον επαγγελματικό τομέα, αφού κάθε νέα συμφωνία και πρόταση που θα πέσει στο τραπέζι, θα είναι για καλό. Συναισθηματικά, επικεντρωθείτε στην αυτοβελτίωση και στις ουσιαστικές σας ανάγκες και όλα θα πάνε καλά.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023: Ταύρος

Το 2023 θα είναι η χρονιά που θα εξελίξετε τον εσωτερικό αλλά και τον εξωτερικό σας κόσμο. Θα πρέπει να εστιάσετε στα δικά σας θέλω και φαίνεται πως το 2023, θα σας απασχολήσουν πολύ ζητήματα, που αφορούν το μέλλον σας.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις-2023-για-όλα-τα-ζώδια-

Για πρώτη φορά στην ζωή σας, θα έχετε την βαθιά ανάγκη να παραμερίσετε τις ανάγκες των άλλων και να εστιάσετε στις δικές σας. Μην φοβηθείτε να διεκδικήσετε από το άλλο σας μισό, την οικογένεια ή και τους φίλους σας, αυτά που έχετε ανάγκη, γιατί κάθε διεκδίκηση σε αυτόν τον τομέα θα σας βγει σε καλό.

Από την άλλη, στις αρχές του χρόνου, θα προκύψουν κάποια προβλήματα με τα επαγγελματικά σας, τα οποία θα σας στεναχωρήσουν, αλλά θα βρεθεί λύση και μάλιστα πολύ σύντομα. Μάλιστα από τον Μάιο, που ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σας, η κατάσταση θα βελτιωθεί αισθητά και θα δείτε αύξηση μισθού.

Δείτε ακόμα Ζώδια: Πείτε μας την ημερομηνία γέννησης σας και θα σας πούμε τι θα σας φέρει ο Νοέμβριος του 2022

Σαν γενική συμβουλή το 2023 θα πρέπει να πάρετε την εξής. Πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να μην αφήνετε συναισθηματικά ξεσπάσματα να χαλούν φιλίες, έρωτες και καλές οικογενειακές σχέσεις που τόσα χρόνια παλέψατε να κερδίσετε. Ψυχραιμία, συγκέντρωση στους στόχους και αισιόδοξη ματιά, θα σας βοηθήσουν να λύσετε κάθε πρόβλημα.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023: Δίδυμος

Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, ο Δίας και ο Άρης θα στέκονται χορηγοί σα για να πετύχετε στα εγχειρήματά σας. Ο Κρόνος θα σας δώσει μια αίσθηση νηφαλιότητας στις πράξεις σας, ενώ η Αφροδίτη θα φέρνει αρμονία στις σχέσεις σας.

Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να είστε ευέλικτοι σε συναλλαγές με συνεργάτες, καθώς τα επίπεδα ενέργειας δείχνουν πως φέτος θα είναι χαμηλά φέτος. Επομένως, θα πρέπει να καταφύγετε σε πιο ήπιες προσπάθειες επίτευξης των στόχων σας και να αρκεστείτε σε ταξίδια που θα σχετίζονται με το επάγγελμα σας.

Το 2023 θα πρέπει να διεκδικήσετε την ευτυχία που τόσα χρόνια είχατε χάσει. Πρέπει να μείνετε μακριά από σχέσεις εξουσίας και τοξικότητας και με δυναμικότητα, να διεκδικήσετε μία καλύτερη ζωή για εσάς τόσο επαγγελματικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Σκορπιό τα 12 ζώδια;

Την χρονιά που έρχεται οι ιδέες για το μέλλον σας θα είναι πολλές και είναι η πρώτη χρονιά και για εσάς, μετά από πολλά χρόνια, που θα επικεντρωθείτε σε δικά σας όνειρα, νέους στόχους και στις πραγματικές σας ανάγκες. Βέβαια κάθε στόχος που έχετε δεν θα είναι αναγκαστικά και υλοποιήσιμος, όμως αυτό δεν πρέπει να σας κρατήσει πίσω.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023: Καρκίνος

Το 2023 φαίνεται πως η ζωή σας θα μπει σιγά σιγά σε μία σειρά και αυτό είναι κάτι πολύ αισιόδοξο. Όσων αφορά τα επαγγελματικά σας θα υπάρξει μία σταθερότητα, οπότε η νέα χρονιά σας επιτρέπει να κάνετε ανοίγματα και νέα πλάνα.

Θα πρέπει όμως να αξιοποιήσετε κάθε επαγγελματική ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί, αφού ό,τι συμβεί στον επαγγελματικό τομέα θα είναι για καλό. Το 2023 για εσάς είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό, για σχέσεις που αφορούν την αφοσίωση.

Είναι μία χρονιά ιδιαίτερα εποικοδομητική, στο να προχωρήσετε την ζωή σας αν έχετε βγει από έναν χωρισμό και να δεσμευτείτε σε μία σχέση που θα έχει τα κατάλληλα κριτήρια για εσάς. Και στην οικογένεια όμως τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά, με εσάς να διαχωρίζετε την θέση σας από αυτά που δεν σας αφορούν.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Σκορπιό φέρνει φουρτούνες αλλά και μοιραία πάθη

Με λίγα λόγια το 2023 θα είναι μία χρονιά χωρίς πολλές εντάσεις, με πολλές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς για μία πιο άνετη ζωή και με μία γλυκιά ρουτίνα και ηρεμία που έχετε ανάγκη να ζήσετε. Μην παίρνετε σαν δικά σας προβλήματα, εκείνα τα προβλήματα που δεν σας αφορούν και τόσο, γιατί αυτή θα είναι και η μόνη παγίδα του νέου έτους.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023: Λέων

Το 2023 φαίνεται πως για εσάς θα είναι το έτος των προκλίσεων. Στην ερωτική σας ζωή μέχρι και τον Απρίλιο θα υπάρξουν μερικές αναταράξεις, που όμως τον Απρίλιο θα λυθούν και όλα θα μπουν σε μία σειρά. Από τον Απρίλιο και μετά θα ζήσετε μία ηρεμία και μία σταθερότητα τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην επαγγελματική.

Αύξηση μισθού και ένα συναίσθημα σταθερότητας σας περιμένουν στα επαγγελματικά σας ενώ αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μείνετε μακριά από ψεύτικους φίλους που δεν χαίρονται πραγματικά με την επιτυχία σας.

Με την οικογένειά σας, θα υπάρξουν κάποιες κρίσεις, που εσείς θα πρέπει να μείνετε αμέτοχοι σε αυτές. Σίγουρα θα πρέπει να σταθείτε στο πλευρό των δικών σας ανθρώπων, όμως τα προβλήματά τους δεν πρέπει να τα κάνετε δικά σας.

Δείτε ακόμα Ανάδρομος Δίας στους Ιχθύς: Αυτά τα 4 ζώδια θα πάρουν τα δώρα του Δία

Επίσης το 2023, θα είναι μία χρονιά που θα στοχεύσετε στην αυτοβελτίωση σας. Κάποιες συνεδρίες με ψυχολόγο, ένα χόμπι, υλοποίηση στόχων που εδώ και μερικά χρόνια είχατε αφήσει στην άκρη, θα σας γεμίσουν με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για το μέλλον.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023: Παρθένος

Στην αρχή του 2023 θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα, ενώ το οικογενειακό σας περιβάλλον θα αρχίσει να σας είναι ευχάριστο μετά τον Απρίλιο. Σίγουρα θα βαριέστε να ασκηθείτε και να παραμείνετε σε φόρμα, ωστόσο, είναι σημαντικό να παραμείνετε υγιείς και να ενισχύσετε τον οργανισμό σας.

Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητές που έχετε στη διάθεσή σας για να επιτύχετε τους στόχους σας. Αρχίστε να κινείστε βλέποντας τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και το σύμπαν θα γίνει σύμμαχός σας. Ξεφορτωθείτε κάθε αρνητικό που υπάρχει στη ζωή σας και μπορεί να σας εμποδίσει να γίνετε καλύτεροι.

Φέτος θα υπάρχει βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωή σας, οπότε να είστε ευχαριστημένοι με την πρόοδο που θα υπάρχει. Όλα θα πηγαίνουν προς το καλύτερο, εφόσον είστε πρόθυμοι να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αναπτυχθεί.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Δείτε πως θα επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Να είστε ευγενικοί και συμπονετικοί με τους ανθρώπους γύρω σας. Από αυτούς θα πάρετε σημαντικά μαθήματα ζωής και θα αποκομίσετε εμπειρίες. Προχωρήστε μπροστά και αφήστε πίσω το παρελθόν, γιατί τίποτα σπουδαίο δεν θα συμβεί αν παραμείνετε εκεί.

Ο Απρίλιος θα είναι αρκετά θετικός και γόνιμος μήνας για συνεργασίες και συναντήσεις επαγγελματικού επιπέδου, σε αντίθεση με τον Αύγουστο που θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί σε ότι υπογράψετε.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023: Ζυγός

Η νέα χρονιά θα είναι πολύ τυχερή, αφού οι πόρτες προς την επιτυχία θα είναι ορθάνοιχτες, ενώ ευκαιρίες για πρόοδο και επέκταση θα μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή. Συνεχίστε να είστε δημοφιλείς στο φιλικό σας κύκλο και επιλέξτε σοφά πριν εμπλακείτε σε οποιαδήποτε νέα σχέση.

Από το Μάρτιο και μετά θα χρειαστεί να βάλετε όλη σας την ενέργεια σε σχέδια και στόχους και θα μπορείτε να το κάνετε πιο εύκολα αφήνοντας φίλους να σας στηρίξουν και να υποστηρίξουν.

Στιγμές που μπορεί να σας πιάνει μια αίσθηση αρνητικότητας, η κοινωνικοποίηση θα κρίνεται απαραίτητη. Τον Απρίλιο θα μειωθούν οι πιέσεις που θα νιώθετε, οι συνεργασίες σας θα βελτιωθούν και θα λαμβάνετε υποστήριξη.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου : Η πρόβλεψη της για τις 8 Νοεμβρίου που θα σε παγώσει

Θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και θα συνάψετε συμμαχίες ιδιαίτερα τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο. Προσπαθήστε να γίνετε πιο ανεξάρτητοι και να δημιουργήσετε διαρκείς και ουσιαστικές σχέσεις με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.

Με αυτόν τον τρόπο, θα βρίσκετε πάντα καθοδήγηση και βοήθεια όταν θα έρχεστε αντιμέτωποι με προκλήσεις. Παραμείνετε πιστοί στα «θέλω» σας και ζήστε με τους δικούς σας όρους αρκεί να μη βλάπτουν κανέναν γύρω σας. Βάλτε την ειλικρίνεια σε πρώτη θέση, γιορτάστε τα επιτεύγματά σας σε κάθε βήμα και βάλτε γερές βάσεις για το μέλλον σας.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις-2023-για-όλα-τα-ζώδια-

Χρησιμοποιήστε τις δημιουργικές σας δεξιότητες για να αποκτήσετε μεγαλύτερη φήμη και με την επιτυχία σας θα βοηθήσετε στην ανύψωση της καριέρας σας. Ο Ιούλιος και ο Οκτώβριος, θα φέρουν μεγάλες θετικές αλλαγές οπότε δεν πρέπει να αφήνετε τίποτα στην τύχη.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023: Σκορπιός

Το 2023 θα είναι μία γλυκόπικρη χρονιά για εσάς. Από την μία μέσα στο έτος θα γνωρίσετε την επαγγελματική επιτυχία και μάλιστα από το δεύτερο εξάμηνο του νέου έτους, θα βλέπετε το εισόδημά σας να ανεβαίνει διαρκώς και την επαγγελματική σας επιτυχία να είναι δεδομένη.

Αυτό θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση. Επίσης μέσα στο 2023 μία νέα αρχή σας περιμένει με το άλλο σας μισό και αυτό θα διώξει από μέσα σας αρνητικά συναισθήματα του παρελθόντος. Αυτό που πρόκειται να σας χαλάσει κάπως την καλή διάθεση, είναι η αρνητική στάση ορισμένων μελών της οικογένειας σχετικά με τις νέες σας αποφάσεις.

Αυτό θα διορθωθεί μέχρι τον Μάρτιο, που τελικά θα τους πείσετε, πως ότι έγινε, έγινε για καλό. Μπορεί το 2023 θα είναι μία καλή χρονιά για εσάς αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλοι οι μήνες θα είναι το ίδιο καλοί. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις προκλήσεις και να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις, διότι τώρα θα αποδείξετε τι αξίζετε!

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023: Τοξότης

Το 2023 να είστε έτοιμοι να δεχθείτε διακυμάνσεις στην καριέρα σας, ενώ θα χρειαστεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και πρόσθετα καθήκοντα. Σε οικονομικό επίπεδο θα διανύσετε κερδοφόρες περιόδους και θα έχετε την ευχέρεια να κάνετε σημαντικές επενδύσεις.

Τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα είναι φέτος το στήριγμά σας σε ότι αποφασίσετε να κάνετε, αφού θα παραμένουν αφοσιωμένοι σε εσάς και το μόνο που θα ζητούν για αντάλλαγμα είναι αγάπη.

Από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε νέες ερωτικές σχέσεις. Απλά και χαλαρά πράγματα θα ωφελήσουν την υγεία σας.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Η ορθή πορεία του Κρόνου στον Υδροχόο και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Παραμείνετε δυνατοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση ακόμα και όταν αντιμετωπίζετε προκλήσεις, αφού και αυτές είναι μέρος της ζωής που δεν μπορείτε να αποφύγετε και αντί να ενδώσετε σε αυτές πρέπει να βρείτε τρόπους να τις ξεπεράσετε.

Με τις ικανότητες που διαθέτετε, δεν υπάρχει τίποτα που να θέλετε και δεν μπορείτε να πετύχετε. Μην τα παρατάτε ποτέ, ακόμα κι αν φαίνεται να μην υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ.

Παραμείνετε αισιόδοξοι και θα ευδοκιμήσετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας, ενώ θα γίνεται έμπνευση για πολλούς. Θα είστε το πρόσωπο που οι άλλοι θα βλέπουν και θα μπορούν να βασιστούν για να οδηγηθούν στον σωστό δρόμο

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023: Αιγόκερως

Ξεκινήστε να χτίζετε γερές βάσεις για το μέλλον σας. Δεν υπάρχει πλέον χρόνος να χάσετε σε περιττά πράγματα. Εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς και ξεκινήστε να το επιδιώκετε, αλλά να θυμάστε να μην είστε παρορμητικοί στην προσέγγισή σας.

Η νέα χρονιά προβλέπει ότι μπορείτε να επιτύχετε επιχειρηματικά και να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα σας, εφόσον αποφασίσετε να εργαστείτε εντατικά και με θετική στάση. Η διατήρηση κοινωνικών σχέσεων με συνεργάτες και άτομα κύρους κρίνεται απαραίτητη.

Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος θα φέρουν σημαντικά κέρδη, οπότε θα πρέπει να εστιάσετε στον οικονομικό τομέα περισσότερο. Θα υπάρξει ένας συνολικός μετασχηματισμός, όπου θα μπορείτε να αλλάξετε από το στυλ σας, μέχρι σημαντικά πράγματα.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Παντρεύεστε το 2023; Δείτε τις τυχερές ημερομηνίες του χρόνου

Επιβάλλετε να βάλετε όρια μεταξύ δουλειάς και διασκέδασης, χωρίς να παραμελήσετε κανέναν τομέα από τους δύο. Ο Ιούλιος και ο Σεπτέμβριος θα είναι δύο σημαντικοί μήνες για να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία, ενώ οι οικονομικές σας ανησυχίες θα μειωθούν σημαντικά.

Η ερωτική και συναισθηματική σας ζωή το 2023 θα είναι αρμονική, ενώ το ίδιο κλίμα θα επικρατεί στον οικογενειακό σας περιβάλλον. Διατηρήστε σωστές επαφές για να έρθετε πιο κοντά στις φιλοδοξίες σας. Παραμείνετε θετικοί και απολαύστε τη ζωή με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και την οικογένειά σας.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023: Υδροχόος

Φαίνεται πως το 2023 θα είναι η χρονιά της αυτοβελτίωσης και της αποταμίευσης για τους Υδροχόους. Η επαγγελματική σας καριέρα θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, όμως δεν πρέπει να ενθουσιάζεστε με τα αυξημένα εισόδημά σας, κάνοντας αλόγιστες σπατάλες.

Επικεντρωθείτε στην αποταμίευση και όλα θα πάνε καλά και για τα επόμενα έτη. Όσων αφορά την προσωπική σας ζωή φαίνεται πως το 2023 θα δώσετε παραπάνω σημασία, στην βελτίωση του χαρακτήρα σας. Έχετε διαπιστώσει πως μερικά πράγματα στην συμπεριφορά σας, δεν σας αρέσουν και θα θελήσετε να τα βελτιώσετε.

Η οικογένεια θα είναι στήριγμα για εσάς σε αυτήν την νέα φάση, δείχνοντάς σας ότι σας αγαπούν όπως κι αν είστε! Νέες ερωτικές προκλήσεις θα προκύψουν, που μπορεί να σας κάνουν λίγο την ζωή δύσκολη, όμως θα σας βγάλουν και από την ρουτίνα, κάνοντας σας να ζήσετε έναν κινηματογραφικό έρωτα.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023: Ιχθύς

Το 2023 θα είναι για εσάς μία χρονιά που θα πρέπει να δείξετε πυγμή και αποφασιστικότητα. Τα οικονομικά σας θα ανέβουν, όμως με την οικογένεια θα υπάρξουν μερικές συγκρούσεις σχετικά με το μέλλον και τις αποφάσεις που παίρνετε.

Δεν πρέπει να επηρεαστείτε όμως από τις απόψεις των άλλων. Δεν θα είναι εύκολο, όμως πρέπει να κυνηγήσετε τους δικούς σας στόχους που το 2023, φαίνεται πως μπορεί να μην καταφέρετε να υλοποιήσετε στο έπακρο, όμως θα θέσετε τις σωστές βάσεις για να το καταφέρετε στο μέλλον.

Τέλος θα πρέπει να δείξετε λίγη παραπάνω σοβαρότητα και συνέπεια τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική ζωή. Γνωρίζουμε ότι είστε ένα ονειροπόλο ζώδιο, που για πάντα μένει παιδί, όμως το 2023 σας καλεί να…ενηλικιωθείτε!

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις-2023-για-όλα-τα-ζώδια-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close