Ζώδια: Πείτε μας την ημερομηνία γέννησης σας και θα σας πούμε τι θα σας φέρει ο μηνάς Νοέμβριος

Ζώδια: Πείτε μας την ημερομηνία γέννησης σας και θα σας πούμε τι θα σας φέρει ο μηνάς Νοέμβριος. Η μέρα που γεννηθήκατε θα σας δείξει πως θα σας πάει ο Νοέμβριος του 2022.

Η μέρα του μήνα που γεννήθηκες δείχνει ξεκάθαρα πώς θα κυλήσει ο μήνας σου. Αν θέλεις να μάθεις, τι να περιμένεις από τον Νοέμβριο, τότε δεν έχεις παρά να δεις σε ποιον Αριθμό ανήκεις και να διαβάσεις την πρόβλεψή σου!

Αν γεννήθηκες την 1η, 10η, 19η ή 28η μέρα οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 1 (του Ήλιου)

Όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σου, αυτόν τον μήνα. Εσύ θέλεις να μοιραστείς, να εκφραστείς, να μιλήσεις και άλλοι θέλουν να σε ακούσουν! Η “φωνή” σου μετράει. Το κοινό σου περιμένει να εμπνευστεί από εσένα. Είτε αυτό αναφέρεται σε μια παρουσίαση για εργασία, σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο που ετοιμάζεις, στον λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή απλώς κουβέντα με τους φίλους σου, είστε σε θέση να επηρεάσεις. Χωρίς πίεση όμως!

Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια η Αφροδίτη στον Ζυγό

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Σκορπιό τα 12 ζώδια;

Η δημιουργικότητά σου ενισχύεται επίσης και μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους! Όταν βρεθείς αντιμέτωπος με ένα δίλημμα, επίλεξε τον δρόμο που δεν ξέρεις καλά ή μια καινούργια μέθοδο.Μην αφήσεις τον φόβο του αγνώστου να σε αποτρέψει. Αυτή η προσέγγιση πιθανότατα θα απαιτήσει να αξιοποιήσεις τους εσωτερικούς σου πόρους αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης. Ας είναι!

Αν γεννήθηκες την 2η, 11η, 20η ή 29η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 2 (της Σελήνης)

Οικογένεια, ευθύνη, δομή, ρουτίνα, όλα αυτά θα είναι το επίκεντρό σου τον Νοέμβριο. Ωστόσο, ακόμα κι αν αισθάνεσαι ότι κάνεις αγγαρεία, να παραμείνεις συνεπής και αφοσιωμένος. Κάποιοι άνθρωποι θα σε χρειαστούν και θα πρέπει να είσαι εκεί! Αν κάποια πράγματα βρίσκονται στο στάδιο του προγραμματισμού, εδώ και αρκετό καιρό, αυτός είναι ο μήνας σου για να βάλεις μπροστά ή να ολοκληρώσεις ό,τι είναι ημιτελές!

Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια η Αφροδίτη στον Ζυγό

Δείτε ακόμη Ανάδρομος Δίας στους Ιχθύς: Αυτά τα 4 ζώδια θα πάρουν τα δώρα του Δία

Κι όσο πιο αποτελεσματικός είσαι, τόσες περισσότερες ευκαιρίες θα προσελκύσεις, για να μην αναφέρουμε τα άτομα που θα έρθουν κοντά σου. Διάλεξε σοφά και κάνε σωστή διαχείριση χρόνου! Μπορεί να μπεις στον πειρασμό να πεις “ναι σε όλα” όσα σου προτείνουν, ωστόσο δεν είσαι υπεράνθρωπος, αν και κάποια στιγμή ενδεχομένως να νιώσεις έτσι!

Αν γεννήθηκες την 3η, 12η, 21η ή 30η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 3 (του Δία)

Ένας άνεμος αλλαγής πνέει για σένα τον Νοέμβριο και η τάση σου για ελευθερία, ποικιλία και περιπέτεια είναι πολύ μεγάλη. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα τα παρατήσεις όλα σύξυλα και θα εξαφανιστείς. Πιθανότατα να έχει να κάνει με εσωτερική αναζήτηση και προσωπική ανακάλυψη. Μπορεί να νιώθεις ότι κάποια πράγματα στη ζωή σου έχουν φθαρεί.

Άση Μπήλιου: Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Δείτε ακόμη Νοέμβριος 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ίσως διαπιστώσεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι πλέον για κάποια που μαγνήτισαν την προσοχή σου, πριν από ένα μήνα. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό! Ξαναδές θέματα στη δουλειά, τη σχέση σου, τους λογαριασμούς social media που ακολουθείς, τα βιβλία στο κομοδίνο σου, τις καθημερινές συνήθειες που έχεις, οτιδήποτε με το οποίο αισθάνεσαι λίγο κολλημένος. Εντόπισε και ξερίζωσε ό,τι σε εμποδίζει. Μην παρασυρθείς όμως και σαμποτάρεις τις καλές σχέσεις που έχεις. Αντίθετα, αναγνώρισε ότι η ανάγκη σου για ανεξαρτησία και αυτονομία πιθανόν να είναι προσωρινή.

Αν γεννήθηκες την 4η, 13η, 22η ή 31η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 4 (του Ουρανού)

Τον Νοέμβριο καλείσαι να εστιάσεις την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένειά σου. Είναι το σπίτι σου το καταφύγιό σου; Οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεσαι τη ζωή σου είναι στοργικοί και γενναιόδωροι; Οτιδήποτε είναι εκτός ισορροπίας και δεν σε εξυπηρετεί πιθανότατα να εμφανιστεί απρόσμενα, ζητώντας σου λύσεις. Και παρομοίως, θα κληθείς να βοηθήσεις άλλους ανθρώπους να διορθώσουν δικά τους λάθη.

Άση Μπήλιου: Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Δείτε ακόμη Νοέμβρης του 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Αυτό μπορεί να είναι εύκολο ή πολύ δύσκολο. Από την άλλη, σύμφωνα με το astrology, είναι ένας καλός μήνας για να ασχοληθείτε με βελτιώσεις στο σπίτι ή τη διακόσμησή του κα να επικεντρωθείς σε λεπτομέρειες. Ενώ αυτή η τελειομανία θα μπορούσε να σε κρατήσει πίσω σε ορισμένους τομείς (με το να είσαι ευερέθιστος ή να μιλάς άσχημα για τον εαυτό σου), τώρα θα τη χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close