Άση Μπήλιου: Τυχερές και άτυχες μέρες για όλα τα ζώδια τον Οκτώβριο 2022

Άση Μπήλιου: Σημειώστε τις  τυχερές και τις άτυχες μέρες του Οκτωβρίου για το 2022, για όλα τα ζώδια. Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Πότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και σε επιπόλαιες δράσεις και αποφάσεις;

Τυχερές και άτυχες μέρες του Οκτωβρίου 2022

Ο Οκτώβριος δίνει το πράσινο φως σχεδόν από το ξεκίνημα του σε ό,τι θέλουμε να εγκαινιάσουμε στη ζωή μας και ήμασταν σε στάση αναμονής λόγω του ανάδρομου Ερμή τον Σεπτέμβριο.

Στις 02/10/2022 ο Ερμής μπαίνει σε στάση για να γυρίσει ορθόδρομος και τα θέματα της επικοινωνίας θα εξομαλυνθούν σιγά σιγά. Η συμπόρευση του Ήλιου με την Αφροδίτη στον Ζυγό μέχρι τις 23/10/2022 και η μεταξύ τους σύνοδος στις 22/10/2022 δίνουν έμφαση στον έρωτα, στις σχέσεις, στις συνεργασίες, στον γάμο.

Στις 09/10/2022 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού στρέφει την προσοχή μας στις προσωπικές μας επιδιώξεις και φιλοδοξίες, αλλά θα πρέπει να διατηρήσουμε και τις ευαίσθητες ισορροπίες με τους άλλους στη ζωή μας. Φυσικά η «σταρ» του μήνα δεν είναι άλλη από την Ηλιακή έκλειψη στις 25/10/2022 στο ζώδιο του Σκορπιού.

Η έκλειψη αυτή θα σχηματίσει σύνοδο με την Αφροδίτη, παραπέμποντας σε σημαντικές αλλαγές σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά αλλά και τις ερωτικές σχέσεις. Στο τέλος Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 28/10/2022 ο Δίας επιστρέφει στους Ιχθύς ακόμη μια φορά, μέχρι την τελική του έξοδο από αυτό το ζώδιο στις 20/12/2022.

Ενώ ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στους Διδύμους στις 30/10/2022 και μέχρι τις 12/01/2023, απαιτώντας να είμαστε λιγότερο παρορμητικοί στη δράση μας, πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέμε, γράφουμε, δημοσιεύουμε.

Δείτε ακόμη Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 3/10 έως 9/10/2022

Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια η Αφροδίτη στον Ζυγό

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Πότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και σε επιπόλαιες δράσεις και αποφάσεις; Σημειώστε τις θετικές και τις αρνητικές μέρες του Οκτωβρίου για το 2022, για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας σύμφωνα με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr

Για την καλύτερη ενημέρωση σας, σας παραθέτω εκτός των ζωδίων που οι όψεις θα επηρεάσουν περισσότερο και τις μοίρες που είναι πιο ευαίσθητες σε αυτές τις όψεις.

Όταν δεν αναφέρομαι σε κάποια ημέρα του μήνα σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κυρίαρχη όψη.

1 Οκτωβρίου:

Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σχηματίζει αντίθεση με τον Δία στον Κριό. Πρόκειται για μια διέλευση που παραπέμπει σε καλοπέραση, διάθεση για κοινωνικότητα, εξόδους, εκδρομές, διασκέδαση, αλλά και υπερβολές ιδιαίτερα σε ό,τι έχει σχέση με γευστικούς πειρασμούς, αλκοόλ, κάπνισμα, κλπ. Βοηθητική όψη για νέες γνωριμίες. Οι τυχεροί αποδέκτες της επιρροής είναι τα ζώδια του αέρα: Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών, ή πιο συγκεκριμένα όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στις 3 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

2 Οκτωβρίου:

Ο Ερμής μπαίνει σε στάση για να γυρίσει ορθόδρομος στην Παρθένο. Μετά από 3 εβδομάδες με διάφορα ευτράπελα στην καθημερινότητα μας, προβλήματα στην επικοινωνία, αναβολές, καθυστερήσεις, ακυρώσεις, ασυνεννοησία, επιτέλους ο Ερμής ξαναβρίσκει τον «ίσιο» δρόμο του και μας απαλλάσσει από τα συνήθη προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Θα χρειαστεί μερικές μέρες για να ανακτήσει την ταχύτητα του και να μας διευκολύνει περισσότερο, αλλά και πάλι θα αρχίσουμε άμεσα να νιώθουμε ότι ξεμπλοκάραμε.

7 Οκτωβρίου:

Σχηματίζεται το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που διευκολύνει την αναλυτική σκέψη, την οργάνωση των πραγμάτων στην καθημερινότητα μας, τις εκμυστηρεύσεις, το να φτάνουμε στο βάθος καταστάσεων που είναι μυστικές και να ανακαλύπτουμε πληροφορίες που μας αποκρύπτονταν στο παρελθόν. Ευνοεί Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 26 μοίρες.

8 Οκτωβρίου:

Ο Πλούτωνας μπαίνει σε στάση για να γυρίσει ορθός στον Αιγόκερω, διευκολύνοντας τις αλλαγές στη ζωή μας. Θα επηρεάσει με εξελίξεις Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 26 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Αυτά είναι τα 3 τυχερά ζώδια του Οκτωβρίου 2022

Άση Μπήλιου: Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

9 Οκτωβρίου:

Σχηματίζεται η Πανσέληνος του Οκτωβρίου λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα στον άξονα Κριού-Ζυγού. Πρόκειται για μια Πανσέληνο που μας καλεί να βρούμε την ισορροπία σε σχέσεις και συνεργασίες, χωρίς να χάνουμε όμως τον εαυτό μας και την αυτοέκφραση μας μέσα σε αυτές. Θα επηρεάσει με εξελίξεις Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 16 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

11 Οκτωβρίου:

Ο Ερμής προχωρά στον Ζυγό, στο ζώδιο που ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του τον Σεπτέμβριο. Έτσι πολλά από τα θέματα του προηγούμενου μήνα μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο προκειμένου να βρούμε λύσεις και να τα αφήσουμε πίσω μας.

12 Οκτωβρίου:

Σχηματίζεται το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Πρόκειται για μια όψη σταθεροποίησης και επιβράβευσης για παλιότερες προσπάθειες μας. Μπορεί να αναλάβουμε μεγαλύτερες ευθύνες, να πάρουμε προαγωγή, να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση στη δράση μας. Επηρεάζει θετικά τα ζώδια του αέρα: Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στη 18η μοίρα.

Την ίδια μέρα ο Ερμής από τον Ζυγό σχηματίζει αντίθεση με τον Δία στον Κριό. Πρόκειται για την τρίτη και τελευταία όψη που σχηματίζεται μέσα στο τελευταίο δίμηνο, η οποία χρειάζεται αρκετή προσοχή, καθώς η υπερβολή, οι υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια θα δίνουν και θα παίρνουν. Μπορεί η πρόθεση μιας υπόσχεσης να είναι όντως ειλικρινής, στην πορεία όμως είναι αβέβαιο αν θα υλοποιηθεί.

Ας προσέξουμε λοιπόν τι υποσχόμαστε πάνω στον ενθουσιασμό μας, για να μη φανούμε ασυνεπείς αργότερα. Καθώς ο κύκλος αυτής της όψης κλείνει μπορεί να αναθεωρήσουμε τη δράση μας του προηγούμενου διαστήματος και να κατασταλάξουμε. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι οι παρορμητικοί Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο, ή όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στην 1η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Την ίδια μέρα ο Άρης από τους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που φέρνει χαμηλά ενεργειακά επίπεδα, αίσθημα κόπωσης, απογοήτευση, σύγχυση ή ακόμη και ενοχικά συναισθήματα για πράξεις ή παραλείψεις του παρελθόντος. Το πιο σημαντικό με αυτή την όψη είναι να μην αφήσουμε τα αρνητικά συναισθήματα να μας επηρεάσουν και να μην επιτρέψουμε σε φανταστικές φοβίες και άγχη να μας καθηλώσουν.

Δείτε ακόμη Οκτώβριος 2022: Οι Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Σεπτέμβριος: Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022 για όλα τα ζώδια

Αξιοποιήστε την όψη αυτή σε δημιουργικό επίπεδο σε ασχολίες που χρειάζονται έμπνευση και φαντασία. Αποφύγετε να επιβαρύνετε με πολλές ασχολίες την ημέρα. Επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, ή όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στις 23 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

14 Οκτωβρίου:

Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο. Πρόκειται για μια ιδανική όψη για δεσμεύσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Όλη η γκάμα των σχέσεων μας προσωπικές κι επαγγελματικές μπορεί να επωφεληθούν μακροπρόθεσμα από αυτή την όψη. Νέες γνωριμίες ή σχέσεις μπορεί να κρατήσουν στον χρόνο.

Εξαιρετική όψη αν θέλετε να ξεκινήσετε επίσης διατροφή ή να αποκτήσετε πιο υγιεινές συνήθειες. Θα επηρεάσει θετικότερα τα ζώδια του αέρα: Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο, ή όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στις 18 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

17, 18 Οκτωβρίου:

Μερικά λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 17ης Οκτωβρίου, καθώς ξημερώνει 18/10, σχηματίζεται το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Άρη στους Διδύμους που επηρεάζει και τις δυο μέρες. Πρόκειται για μια θετική όψη που ενισχύει την αυτοπεποίθηση, τις φιλοδοξίες, τη δράση μας, τις σωματικές δραστηριότητες και την άσκηση, την αποφασιστικότητα. Επηρεάζει θετικότερα τα ζώδια του αέρα: Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 24 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

18, 19 Οκτωβρίου:

Τα ξημερώματα της 19ης Οκτωβρίου ολοκληρώνεται το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Άρη στους Διδύμους που επηρεάζει και τις δυο μέρες, μια εξαιρετική όψη για ερωτικές σχέσεις, συναρπαστικές γνωριμίες, διασκέδαση, δημιουργικές δουλειές, καλές οικονομικές συμφωνίες. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του αέρα: Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 24 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

19 Οκτωβρίου:

Ζώδια: Η Σελήνη στο σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει

Ο Ήλιος από τον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια αρκετά απαιτητική όψη που αυξάνει την ανάγκη μας για έλεγχο, ενώ μπορεί να οδηγήσει σε εγωιστικές αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις με άτομα εξουσίας. Δεν είναι απίθανο να υπάρχει μια κρίση ή μια έντονη κατάσταση σε μια σχέση.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 26 μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Δεν είναι μια καλή μέρα για ρίσκο και πρέπει να αποφεύγουμε χειριστικά άτομα.

20 Οκτωβρίου:

Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που επηρεάζει κυρίως τις ερωτικές σχέσεις και μπορεί να δείξει παιχνίδια δύναμης και εξουσίας. Μπορεί να υπάρχει υφέρπουσα ένταση ή χειριστικές συμπεριφορές, εκδήλωση ζήλιας, κτητικότητας και αρνητικών συναισθημάτων. Φυσικά στη ρίζα όλων αυτών των εκδηλώσεων βρίσκεται η ανασφάλεια ή ο φόβος ότι το άλλο άτομο στη σχέση δεν μας αγαπά ή δεν μας εκτιμά. Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 26 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

22 Οκτωβρίου:

Σχηματίζεται η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στην τελευταία μοίρα του Ζυγού. Πρόκειται για μια θετική όψη που φέρνει αγάπη, αρμονία, ομορφιά, ενώ μας προτρέπει να αφοσιωνόμαστε στις ερωτικές και φιλικές μας σχέσεις. Συνδεόμαστε πιο εύκολα με τους άλλους, εστιαζόμαστε στην αναζήτηση χαράς και ικανοποίησης, ενώ είναι καλός οιωνός για νέες γνωριμίες, αλλά και για οικονομικές συμφωνίες. Επηρεάζει θετικά κυρίως τα ζώδια του αέρα: Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 29 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

23 Οκτωβρίου:

Σχηματίζεται το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που βοηθά να είμαστε πιο οργανωμένοι, να τακτοποιούμε με άνεση τις υποθέσεις μας, ενώ βοηθά και σε επαγγελματικό επίπεδο σε συμφωνίες και συνεργασίες.

Την ίδια μέρα ο Κρόνος γίνεται στάσιμος για να γυρίσει ορθόδρομος στον Υδροχόο. Μας δίνει το πράσινο φως για να σχεδιάσουμε το παρακάτω της ζωής μας σε πιο σταθερές βάσεις.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό. Την ακολουθεί ο Ήλιος λίγες ώρες αργότερα. Μπαίνουμε στην περίοδο γενεθλίων του Σκορπιού που φέτος φιλοξενεί και τις δυο εκλείψεις της φθινοπωρινής περιόδου.

Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου σήμερα: Πως επηρεάζει τα ζώδια

25 Οκτωβρίου:

Σχηματίζεται η πρώτη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου. Πρόκειται για μια έκλειψη Ηλίου σε σύνοδο με την Αφροδίτη που φέρνει σε πρώτο πλάνο τα θέματα της ερωτικής μας ζωής, αλλά και τα οικονομικά. Φέρνει αλλαγές στα ζώδια της σταθερής ομάδας, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο, ή σε όσους έχουν πλανήτες ή και ωροσκόπο κοντά στην 1η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

26 Οκτωβρίου:

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, χαρίζοντας μας περισσότερη ενέργεια και δύναμη σε νοητικό επίπεδο. Είναι η κατάλληλη όψη αν έχετε μελέτη, αν θέλετε να προωθήσετε τις σπουδές σας, να είστε πιο αποφασιστικοί, και να έχετε αυτοπεποίθηση και πειστικότητα. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του αέρα: Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 25 μοίρες.

27 Οκτωβρίου:

Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη βοηθητική αν θέλουμε να κάνουμε βαθιά έρευνα σε κάποιο θέμα. Όμως χρειάζεται προσοχή στην αρνητική σκέψη, στις θεωρίες συνωμοσίας που μπορεί να αφθονούν και αν δεν εξετάσουμε τα πράγματα προσεκτικά να πιστέψουμε κάτι που δεν βασίζεται σε καμία λογική.

Ας αντιτάξουμε απέναντι στην αρνητική σκέψη και τις εμμονές ένα ανοιχτό κι ευέλικτο μυαλό. Επηρεάζει αρνητικά τα ζώδια της παρορμητικής ομάδας: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 26 μοίρες.

28 Οκτωβρίου:

Άση Μπήλιου: Τυχερές και άτυχες μέρες για όλα τα ζώδια τον Οκτώβριο 2022

Ο Δίας επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιο της παραδοσιακής του διακυβέρνησης, τους Ιχθύς, μέχρι τις 20/12 που θα είναι και η τελική του έξοδος από αυτό το ζώδιο. Θα ευνοήσει Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, δίνοντας ευκαιρίες να ανοίξουν τους ορίζοντες τους πνευματικούς, γεωγραφικούς, επαγγελματικούς.

29 Οκτωβρίου:

Ο Ερμής προχωρά στον Σκορπιό, μια θέση αρκετά δυναμική για τον πλανήτη της πληροφορίας, της επικοινωνίας, του εμπορίου και των δοσοληψιών μας. Μολονότι τα νερά του Σκορπιού είναι κάπως σκοτεινά, ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο δείχνει ένα διεισδυτικό μυαλό που έχει δύναμη και αντιλαμβάνεται και τις πιο κρυμμένες αλήθειες.

30 Οκτωβρίου:

Ο Άρης γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενική πορεία στους Διδύμους, που θα κρατήσει μέχρι τις 12/01/23. Όταν ο πλανήτης της δράσης, της υψηλής ενέργειας, του ρίσκου, της δύναμης, της αποφασιστικότητας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία αποδυναμώνεται η επιρροή του και δεν είναι τόσο βοηθητικός. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν από την ανάδρομη πορεία του είναι οι Δίδυμοι, η Παρθένος, ο Τοξότης και οι Ιχθύες, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

 

Close