Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2020: Θα έρθουν τα πάνω κάτω

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2020:: Θα έρθουν τα πάνω σύμφωνα με τα άστρα, σχεδόν σε όλα τα ζώδια. Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις

Ερωτικές  αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου: Θα έρθουν τα πάνω κάτω φίλες και φίλοι. Ο ερwτας μπορεί να είναι ένα όμορφο συναίσθημα, όμως δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που αυτόν τον καιρό βασανίζονται εξαιτίας του. Ακόμη κι αν όλα πάνε καλά στον ερωτικό σου τομέα όμως, είναι λογικό να θες να μάθεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον.

Με θέλει στην πραγματικότητα ή παίζει μαζί μου; Θα τον/την κατακτήσω επιτέλους; Η σχέση μας θα συνεχίσει να πηγαίνει τόσο καλά, ή τον Οκτώβριο…θα μου ψήσει το ψάρι στα χείλη; Είναι μερικές απορίες που όλοι οι ερwτευμένοι έχουν! Και φαίνεται πως αυτές τις απορίες, μπορεί να μας τις καλύψει η Αστρολογία.

Στο σημερινό άρθρο λοιπόν θα δούμε τις ερωτικές προβλέψεις για τον Οκτώβριο του 2020, με βάση το ζώδιό μας. Σφίξτε τα δόντια, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και διαβάστε παρακάτω:

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2020: : Κριός

Αγαπημένε μου Κριέ ο Οκτώβρης δεν φαίνεται πως θα είναι ο μήνας σου, όσων αφορά τα ερwτικά σου. Ίσως το πρώτο 10ημερο να “παίξει” σ3ξ με τον πρώην, το οποίο θα σου ανεβάσει την διάθεση και θα είναι πολλά υποσχόμενο. Η ζήλια και η κτητικότητα σου όμως, θα χαλάσει την ατμόσφαιρα.

Δείτε ακόμα Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2020- Ποια θα είναι τα πιο άτυχα ζώδια του μήνα;

Σίγουρα αυτόν τον μήνα η εμφάνισή σου θα είναι ακαταμάχητη και η ρομαντική σου διάθεση θα υπερισχύσει. Θα έχεις ευκαιρίες για νέες σχέσεις και ρομαντισμό, όμως φαίνεται πως θα σου βγουν ξινές.

Οι δικές σου υπερβολές σε μερικά ζητήματα, λάθος επιλογές ανθρώπων και κακά πισωγυρίσματα, θα σε οδηγήσουν στην απογοήτευση και μπορεί και στον χωρισμό.

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2020:: Ταύρος

Μπορεί η καθημερινότητα σου, να σε πληγώνει διαρκώς τον Οκτώβρη του 2020, όμως τα ερwτικα σου, φαίνεται πως θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις μπόλικες κατακτήσεις και σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες αν είσαι αδέσμευτος. Οι άνθρωποι, θα σου δείξουν πολύ προσοχή και τρυφερότητα.

Είναι πολύ πιθανό, απωθημένα και ερwτες από τα παλιά να κάνουν την εμφάνισή τους και να σου ανεβάσουν ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση. Πρέπει όμως να προσέξεις πως θα χειριστείς την κατάσταση.

Δεν πρέπει να ξεσπάς συχνά με νεύρα και γενικότερα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου στα σκαμπανεβάσματα που μπορεί να συναντήσεις με τις ερwτικές σου επιλογές.  Αν δεν είσαι ψύχραιμο Ταυράκι μας, μπορεί και να χαλάσεις κάτι πολλά υποσχόμενο.

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2020:: Δίδυμος

Ο Οκτώβριος σίγουρα θα έχει για σένα μπόλικο φλερτ και κατακτήσεις. Φαίνεται όμως πως η καθημερινότητα σου, θα σε επηρεάσει τόσο που σε μερικές περιπτώσεις μπορεί και να μην σε αφήνει να χαρείς τις συναισθηματικές σου επιτυχίες.

Το σ3ξ θα είναι και αυτό σε…μεγάλο βαθμό στην καθημερινότητα σου. Παρόλα αυτά εσύ θα νιώθεις ότι κάτι δεν σε γεμίζει και δεν θα μπορείς να ξέρεις τι είναι ακριβώς αυτό που σε απασχολεί. Μερικές απογοητεύσεις από το άλλο σου μισό σε περιμένουν, λάθος πισωγυρίσματα και νεύρα.

Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Ένας μήνας είναι…θα περάσει! Μην επιτρέψεις στην καθημερινότητα σου, να επηρεάσει τον συναισθηματικό σου τομέα.

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2020::  Καρκίνος

Ο Οκτώβρης θα είναι ένας μήνας που οι άνθρωποι δεν θα φοβηθούν να σου δείξουν τον θαυμασμό τους. Θα έχεις πολλές κατακτήσεις οι οποίες θα έρθουν να σου ανεβάσουν την διάθεση αφού οι επαγγελματικές δυσκολίες αρχίζουν και καταβάλουν.

Δεν αποκλείεται αυτόν τον μήνα να κάνεις μια νέα γνωριμία ή να λάβεις ένα μήνυμα από το παρελθόν που θα σου ανεβάσει ακόμη περισσότερο την διάθεση και την αυτοπεποίθηση. Προσπάθησε μόνο, να μην αφήσεις την δουλειά να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή, σε περίπτωση που έχεις σχέση.

Είναι πολύ λογικό, να απογοητευτείς αυτόν τον μήνα από το άλλο σου μισό. Όμως παράλληλα θα σου δείχνει την αγάπη του με τον δικό του τρόπο και μπορεί η σχέση σας να περάσει μερικά σκαμπανεβάσματα, όμως στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Αν είσαι ελεύθερος/ ελεύθερη να είσαι σίγουρος/σίγουρη ότι ο μήνας του Οκτωβρίου υπόσχεται παθιασμένους ερwτες, ερwτικες εξομολογήσεις και δυνατά συναισθήματα!

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2020:: Λέων

Βρε Λιονταράκι, μπορεί ο πρώην να επιστρέφει, αλλά να ξέρεις ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει και θα σε τσαντίσει/νευριάσει ακόμα πιο πολύ τώρα! Αν είσαι σε σχέση, κόψε γκρίνια και νεύρα, διότι η οριστική ρήξη είναι πολύ κοντά. Γενικά, κράτα χαμηλά τους τόνους και τα στάνταρ σου και υπομονή έναν ολόκληρο Οκτώβρη…

Από το δεύτερο δεκαήμερο τα οικονομικά και επαγγελματικά, επιτέλους λύνονται και μπορείς άφοβα να ασχοληθείς με τα ερwτικά σου! Αισθησιακές στιγμές, μηνύματα από το παρελθόν και σταθερότητα, είναι τα δώρα του Οκτώβρη!

Το τρίτο δεκαήμερο όλα ήρεμα στα ερwτικά σου και επιτέλους νιώθεις βεβαιότητα και σιγουριά! Ωστόσο, προσοχή! Πολλές οι γκάφες σου σε ερwτικές συζητήσεις και συναντήσεις, γεγονός που μπορεί να τα ανατρέψει όλα! Για όσους θέλουν επανασύνδεση ή συγκατοίκηση, είναι ο κατάλληλος μήνας!

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2020::  Παρθένος

Ο μήνας σου, είναι εδώ! Γοητεία, ερwτική εύνοια, αισθηματική χαρά, ερwτικές επιστροφές, ξαφνικές εξομολογήσεις και όλα σούπερ με λίγα λόγια! Όλα αυτά βέβαια, μόνο αν δεν μιλάς, χωρίς να σκέφτεσαι… Πολλές οι επικοινωνιακές σου ανοησιούλες…

Στα θετικά του μήνα, είναι σαφώς οι ερwτικές επιστροφές, οι αισθησιακές στιγμές, η ομορφιά, η σταθερότητα και η ερwτική τύχη! Στα αρνητικά, είναι κυρίως η τάση σου να παραμυθιάζεσαι και να έχεις περισσότερες προσδοκίες απ’ όσες θα έπρεπε! Προσοχή μην απογοητευτείς λοιπόν, ενώ γενικά είσαι τυχερός!

EρWτική εύνοια, ομορφιά, μοιραίες παθιασμένες σχέσεις (ενίοτε καταστροφικές και επίπονες), καλό σ3ξ και χαρές μέσα από συναισθηματικές επικοινωνίες! Όλα αυτά βέβαια, μαζί με μεγάλα οικονομικά προβλήματα, που θα σε ταλαιπωρούν καθ’ όλη την διάρκεια του Οκτώβρη!

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2020:   Ζυγός

Πολλά τα οικονομικά προβλήματα και ευτυχώς μία παράνομη, παρασκηνιακή ή απωθημένη αγάπη, σου δίνει ξαφνική χαρά μέσα στο μήνα! Το νου σου μόνο στις παράλληλες σχέσεις αν είσαι δεσμευμένος, διότι θα «μας πάρει και θα μας σηκώσει»!

Τύχη ερwτική (αλλά και γενική), χαρά από απωθημένο έρwτα και επιστροφή από το παρελθόν! Άσε λοιπόν τις ρήξεις και τους καυγάδες, διότι πραγματικά το παρακάνεις σε ξεσπάσματα και απαιτήσεις και θα το μετανιώσεις!

Δύσκολα τα πράγματα αυτόν το μήνα… Κόντρες, χωρισμοί, λάθη, μοιραίες σχέσεις που πονούν, αρνητικές συνέπειες! To σ3ξ πάντως θα είναι πολύ καλό! Ευχαριστήσου αυτό τουλάχιστον.

Ερωτικές  αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου: Σκορπιός

Ο μήνας του Οκτωβρίου σίγουρα θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για νέους ερwτες και μεγάλα πάθη. Φαίνεται όμως πως εσύ δεν θα είσαι σε θέση να τα βιώσεις όπως θα έπρεπε, αφού οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και οι οικονομικές σου δυσκολίες, θα σε καταβάλουν.

Μη φοβηθείς να φλερτάρεις όμως θα πρέπει να μείνεις μακριά από παράνομες ιστορίες και μυστικά. Φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα είσαι επιρρεπής σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Δεν θα έπρεπε όμως, Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να μην αφήνεις την δουλειά να μπαίνει ανάμεσα σε σένα και το άλλο σου μισό.

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2020:: Τοξότης

Μπορεί να έχεις πολλές κατακτήσεις τον Οκτώβρη όμως καμία από αυτή την κατάκτηση δεν θα αξίζει περισσότερο, από μερικά βράδια πάθους. Αυτό στο λέμε, διότι φαίνεται πως ο Οκτώβρης θα σε απογοητεύσει πολύ. Συνεχώς θα γνωρίζεις ανθρώπους που θα σε κάνουν να ελπίζεις σε κάτι και μετά θα στο παίρνουν πίσω.

Παλιοί έρwτες από το παρελθόν θα σου χτυπήσουν την πόρτα κι ενώ θα πιστέψεις στα λόγια τους, φαίνεται πως δε θα το αξίζουν. Γι’ αυτό η συμβουλή μας είναι να περάσεις καλά, να δώσεις βάση στον εαυτό σου και να μείνεις προσγειωμένος. Ο Οκτώβρης για σένα δεν είναι ο μήνας της σχέσης. Είναι ο μήνας του παθιασμένου σ3ξ. Απόλαυσέ το.

Ερωτικές  αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου:  Αιγόκερως

Τύχη ερωτική γενικά, αλλά και ερωτικές/φιλικές επανασυνδέσεις από την μια και από την άλλη καυγάδες, γκρίνια, αισθηματικά προβλήματα, ανατροπές και συνέπειες λόγω δικών σου λαθών!

Μπορεί τα επαγγελματικά σου να πάνε χάλια όμως τα ερwτικά σου φαίνεται πως βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα. Στα τέλη του μήνα όμως μπορεί τα  νεύρα σου να οδηγήσουν σε χωρισμούς και έντονους τσακωμούς. Οπότε, προσοχή!

Ερωτικές  αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου:  Υδροχόος

Σίγουρα τον Οκτώβρη θα ευχαριστηθείς το σ3ξ. Παρόλα αυτά φαίνεται πως μια γκαντεμιά θα σε ακολουθεί αυτόν τον μήνα. Ρήξεις και λάθος πισωγυρίσματα θα σε οδηγήσουν μοιραία στην απογοήτευση. Προσπάθησε να ζήσεις την στιγμή και να μην παραμυθιάζεσαι.

Σίγουρα το σ3ξ θα είναι καλό, οπότε προσπάθησε αυτόν τον μήνα να μην χάνεις τους δεσμούς επικοινωνίας μέσα από τις δικές σου επικοινωνιακές γκάφες. Τα νεύρα σου μπορεί να σε κάνουν απότομο/η και αυτός θα είναι ο κύριος λόγος που θα έχεις συχνά συγκρούσεις με το άλλο σου μισό.

Ερωτικές  αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου: Ιχθείς

Νέα σχέση, επισημοποίηση ή ακόμα και επανασύνδεση είναι μέσα στο πρόγραμμα του Οκτώβρη! Με λίγα λόγια, όλα κομπλέ με τα ερωτικά σου, παρόλο που το πορτοφολάκι αδειάζει…

Συντροφικότητα, ρομαντισμός, μηνύματα από τον πρώην, τέλειο σεξ, ευχάριστες ερωτικές συζητήσεις και συναντήσεις και όλα καλά! Όλα καλά μέχρι να αρχίσεις πάλι να παραμυθιάζεις τον εαυτό σου, γεγονός που αργά ή γρήγορα, θα σε οδηγήσει στην απογοήτευση (ξανά)!

Μπορεί τα οικονομικά σου να σε τσακίζουν αυτόν τον μήνα, μπορεί τα σεξουαλικά σου να στερούνται πάθους, ωστόσο η Αφροδίτη θα σου δώσει αρκετή βοήθεια, ώστε να βάλεις γερές βάσεις στα αισθηματικά σου ζητήματα! Νέα σχέση ή βελτίωση της ήδη υπάρχουσας, είναι πολύ πιθανά σενάρια!

Photo cover via: home-in.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Close