Δείτε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Οκτώβριο του 2020! Ποια θα είναι τα πιο άτυχα ζώδια του μήνα;

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2020 . Ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα πιο άτυχα ζώδια του μήνα;

Ο Οκτώβρης έφτασε κι εμείς είμαστε έτοιμοι να τον αρπάξουμε από τα μαλλιά. Το Φθινόπωρο μπαίνει όλο και περισσότερο στην ζωή μας κι εμείς θα ξεκινήσουμε να απολαμβάνουμε όλο και περισσότερο τα πρώτα κρύα. Ο Οκτώβρης θέλουμε να είναι ένας μήνας καλός. Θα είναι όμως;

Σύμφωνα με τις μηνιαίες Αστρολογικές προβλέψεις, ο Οκτώβρης θα είναι ένας μήνας που για μερικά ζώδια θα λειτουργήσει πολύ θετικά και για μερικά άλλα πολύ αρνητικά. Αξίζει να θυμάστε όμως ότι στα τέλη του μήνα, όλοι θα έχουμε βγει αλώβητοι από τις συμφορές που θα μας βρουν και αυτό είναι πολύ θετικό.

Φαίνεται όμως πως για τον Οκτώβρη του 2020 τα πιο άτυχα ζώδια θα είναι ο Σκορπιός, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως αφού πραγματικά ο μήνας του Οκτωβρίου θα παίξει με τα νευρά τους και θα τους φέρει στα όριά τους. Διαβάστε παρακάτω:

αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2020 Κριός

Αγαπητέ Κριέ φαίνεται πως ο Οκτώβρης θα είναι ένας μήνας με πολλά σκαμπανεβάσματα που όμως στο τέλος, θα σου αφήσει μια γλυκιά γεύση. Σίγουρα ο Οκτώβρης θα σε κάνει να σκεφτείς πολύ σοβαρά τις επαγγελματικές σου επιλογές και θα προβληματιστείς όσων αφορά τα οικονομικά σου.

Όμως ο Οκτώβρης θα είναι και ο μήνας που θα σε ωθήσει να “αρπάξεις την ζωή από τα μαλλιά” στο εργασιακό σου μέλλον. Νέες ευκαιρίες στον επαγγελματικό σου τομέα θα παρουσιαστούν και ο προβληματισμός σου για το μέλλον σου θα φύγει, όταν δεις τα οικονομικά σου να ανεβαίνουν.

Στα μέσα του μήνα, θα υπάρξουν και πάλι κάποιες αναταραχές όσων αφορά τα επαγγελματικά σου, όμως εσύ θα έχεις προλάβει ήδη να βάλεις τα οικονομικά σου σε μια σειρά κι έτσι, δε θα “πέσεις από τα σύννεφα” απότομα.

Δείτε ακόμα Ποια είναι τα πιο ακίνδυνα ζώδια σύμφωνα με το FBI; Μπορεί να είναι & το δικό σου στην λίστα

Όσων αφορά τον ερwτικό σου τομέα, ο Οκτώβρης θα είναι ένας μήνας που θα σε βρει με πολύ ρομαντική διάθεση. Νέες σχέσεις θα υπάρξουν στο διάβα σου που όμως θα σε κάνουν να περάσεις από 40 κύματα. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, πρόσεξε μην οι επαγγελματικοί σου προβληματισμοί, παραμελήσουν το ταίρι σου.

Ο Οκτώβρης θα είναι ένας μήνας με εντάσεις κι εσύ θες να βγεις αλώβητος από αυτές. Οπότε έχε το ταίρι σου σαν σύμμαχο και μην τον αποξενώνεις από τους προβληματισμούς σου.

αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2020 Ταύρος

Όσων αφορά τα επαγγελματικά σου Ταύρε μας, η αλήθεια είναι πως ο Οκτώβρης δεν θα ασχοληθεί πολύ μαζί τους. Αν έχεις ήδη δουλειά, τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά. Αν είσαι άνεργος, ο Οκτώβρης δεν σου υπόσχεται εύρεση νέας εργασίας.

Σου υπόσχεται όμως ηθικό ακμαίο να αδράξεις την μέρα. Η καλή σου διάθεση θα ανοίξει αρκετές πόρτες και θα σε φέρει ολοένα και πιο κοντά στον στόχο σου. Γενικότερα, ο Οκτώβρης θα είναι ο μήνας που θα θες να ζήσεις όσα δεν έζησες σε όλους τους τομείς.

Θα έχεις ανάγκη ταξίδια και να ξεφύγεις από την ρουτίνα ενώ ο μήνας θα ξεκινήσει με μια έκρηξη αυτοπεποίθησης από μεριά σου. Στα μέσα του Οκτώβρη, θα προβληματιστείς και ίσως να κατηγορήσεις τον εαυτό σου για μερικά ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Θα βγεις αλώβητος όμως από όλο αυτό.

Στον ερwτικο σου τομέα τον Οκτώβρη θα αποφασίσεις να ακολουθήσεις την καρδιά και όχι το μυαλό. Αν είσαι ελεύθερος ο Οκτώβρης θα είναι ο μήνας του απόλυτου φλερτ. Θα έχεις άκρως ερwτική διάθεση και οι ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν.

Αν είσαι δεσμευμένος μια γλυκιά περίοδος σε περιμένει. Θα είσαι σε θέση να παραδεχτείς λάθη του παρελθόντος και να ξεκινήσετε μαζί μια νέα αρχή. Τυχόν κρίσεις που πέρασες λοιπόν, θα λάβει τέλος.

αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2020 Δίδυμοι

Διδυμάκι μου φαίνεται πως ο Οκτώβρης δεν θα είναι ο μήνας σου. Αυτόν τον μήνα θα έρθεις πολλές φορές σε ρήξη με ανθρώπους είτε του φιλικού, είτε του ερwτικού ή του οικογενειακού περιβάλλοντος. Αυτές οι ρίξεις, θα σε γυρίσουν πίσω σε παλιές πικρίες που έζησες με τα συγκεκριμένα άτομα.

Παρόλα αυτά, ο μήνας του Οκτωβρίου θα είναι αυτός που θα σου δείξει ποιοι πραγματικά νοιάζονται. Οι άνθρωποι του στενού σου κύκλου θα είναι εκεί στα δύσκολα κι εσύ καλά θα κάνεις να ακούσεις τις συμβουλές που έχουν να σου δώσουν. Αυτές οι συμβουλές είναι που θα σε βγάλουν από το συναισθηματικό αδιέξοδο που μπορεί να νιώσεις.

Στα τέλη του μήνα ύστερα από την στήριξη των δικών σας ανθρώπων το γέλιο θα ξανά έρθει στην ζωή σας. Θα αποφασίσετε να γίνεται πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί και θα προσπαθήσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές στην ζωή και την συμπεριφορά σας που θα έχουν αποτέλεσμα.

αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2020 Καρκίνος

Καρκινάκι μας η αλήθεια είναι πως κι εσύ θα περάσεις δύσκολο Οκτώβρη όσων αφορά τα ερwτικά σου. Από την μία ο επαγγελματικός τομέας θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός αφού νέες ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν. Οι αποφάσεις σου όμως, είναι πολύ πιθανό να μην αρέσουν στο ταίρι σου και αυτό θα προκαλέσει εντάσεις.

Σε συνδυασμό με τις δικές και τις δικές του ιδιοτροπίες, αυτές οι εντάσεις θα κλιμακωθούν. Οι αρχές του Οκτώβρη θα σε βρουν να προσπαθείς να βρεις λύση στο πρόβλημα που αφορά το άλλο σου μισό, αλλά τίποτα από αυτά δεν θα πετυχαίνει.

Από τις 16 Οκτωβρίου και μετά φαίνεται πως η διάθεσή σου ανεβαίνει. Η επιμονή και η αισιοδοξία σας θα καταφέρει τελικά να αποδώσει καρπούς και αυτό το θετικό συναίσθημα δεν θα επιλύσει μόνο τα ερwτικα σας αλλά και προβλήματα που μπορεί να είχατε με το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Μέχρι τα τέλη του Οκτώβρη λοιπόν η ισορροπία θα έχει επανέλθει στην ζωή σας σε όλους τους τομείς. Εσείς απλά διατηρήστε την ψυχραιμία σας μέχρι τότε και ακούστε προσεκτικά τις συμβουλές των δικών σας ανθρώπων.

αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2020 Λέων

Ο Οκτώβρης θα είναι ο μήνας που θα σας κυριεύσει η ανυπομονησία. Πράγματα που θέλατε να κάνετε στο παρελθόν, αλλά όλο τα αμελούσατε, ήρθε ο καιρός να τα θέσετε σε εφαρμογή. Παρόλα αυτά, ο Οκτώβρης θα βγάλει στην επιφάνεια κάποια κενά που έχετε όσων αφορά την μόρφωσή σας.

Αυτό θα ξεκινήσει μια κρίση ανασφάλειας. Μέχρι τα τέλη Οκτώβρη, θα κατηγορείται τον εαυτό σας για λάθος επιλογές που αφορούν τόσο τον επαγγελματικό, τον μορφωτικό αλλά και τον ερwτικό τομέα. Παρόλα αυτά, στα τέλη του μήνα, οι άνθρωποι θα σας δείξουν το ακριβώς αντίθετο.

Θα αναγνωριστούν οι κόποι σας όσων αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα κι εσείς θα ξεκινήσετε να πιστεύετε ότι δεν ευθύνεστε για όλα εσείς. Σίγουρα ο Οκτώβρης θα σας κάνει να αμφιβάλλετε αρκετά για το ποιος είστε. Παρόλα αυτά, μην ξεχνάτε τα κατορθώματα σας και μην  αφήσετε τις ανασφάλειές σας, να σας φέρουν πίσω.

αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2020 Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι ο Οκτώβρης θα σας βρει γεμάτους όρεξη να πιάσετε την ζωή από τα μαλλιά. Φαίνεται όμως πως εκτός αυτού, θα είναι ο μήνας, όπου οι ηθικές σας αξίες και αρετές θα δοκιμαστούν. Συγκεκριμένα, ο πειρασμός θα σας χτυπήσει την πόρτα κι εσείς θα νιώσετε πως είναι σχεδόν αδύνατο να του αντισταθείτε.

Θα έχετε τόσο μεγάλη ανάγκη να κάνετε αυτό που σας λέει η καρδιά σας, που θα ξεχάσετε ηθικές αξίες και τρόπους συμπεριφοράς. Από τις 10 Οκτώβρη και μετά όμως φαίνεται πως θα ξεκινήσετε να βρίσκετε και πάλι τον εαυτό σας, κάνοντας κατανοητό σε εσάς ότι είστε καλύτεροι από αυτό.

Επιπλέον θα αποφασίσετε να γεμίσετε την μέρα σας όσο το δυνατόν περισσότερο και αυτό σίγουρα θα έχει θετικά αποτελέσματα. Θα καταφέρετε με αυτόν τον τρόπο να βρείτε την αρμονία στην καθημερινότητα σας και η αδρεναλίνη θα είναι διαρκώς στα ύψη.

αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2020 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ ο Οκτώβρης σίγουρα δεν θα είναι ο μήνας σου. Πράγματα που θα σου κάνουν άνθρωποι του οικογενειακού, του φιλικού ή του ερwτικού περιβάλλοντος, θα σε κάνουν να έρθεις σε πολλές ρήξεις μαζί τους. Οι εντάσεις δεν θα έχουν σταματημό.

Εσύ θα προσπαθήσεις να βρεις γρήγορα λύση στο πρόβλημα έτσι ώστε να έρθουν και πάλι όλα σε μια φυσιολογική ροή. Παρόλα αυτά οι κόποι σου δεν θα βρουν αντίκρισμα. Ο Οκτώβρης λοιπόν θα έχει πολλές εντάσεις και απογοητεύσεις μέχρι τις 16 του μήνα.

Από τις 16 και μετά, μια Μεγάλη Σελήνη θα σας βοηθήσει να σφίξετε τα δόντια και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Θα σας διδάξει επίσης το χάρισμα της συγχώρεσης. Θα αναλογιστείτε τα δικά σας λάθη και θα είστε σε θέση να συγχωρέσετε τα λάθη των άλλων.

Η αλήθεια είναι πως προς τα τέλη του μήνα η αυτοπεποίθηση σαε θα ανέβει πολύ και αυτό θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτειτε την στιγμή και να σηκωθείτε πάλι στα πόδια σας. Οι φουρτούνες λοιπόν μπορεί να είναι έντονες, όμως δεν θα κρατήσουν για πολύ.

αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2020 Σκορπιός

Αγαπημένε μας Σκορπιέ ο Οκτώβρης θα είναι ο μήνας που θα παίξει με τα νεύρα και την υπομονή σου. Από τις αρχές του μήνα θα ξεκινήσεις να νιώθεις ότι πιέζεσαι πολύ, δεν ξεκουράζεσαι αρκετά και οι δικοί σου άνθρωποι δεν σε καταλαβαίνουν όσο θα ‘πρεπε.

Αυτό το συναίσθημα, θα σε κάνει να θες να δώσεις ακόμη περισσότερη προσοχή και σημασία στην οικογένειά σου έχοντας την ελπίδα, ότι θα λάβεις πίσω περισσότερη αγάπη για να ανταπεξέλθεις. Η δουλειά όμως θα σε επηρεάσει πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Συνάδελφοι ή υπάλληλοι δε θα αποδίδουν όπως περίμενες και αυτό θα σε κάνει να έρθεις στα όριά σου. Οι απαιτήσεις που θα έχεις στην δουλειά, δεν θα βγαίνουν και αυτό θα σου δημιουργήσει το συναίσθημα ότι βουλιάζεις. Η εργασιακή πίεση θα φέρει ένταση στην προσωπική σου ζωή.

Όμως οι δικοί σου άνθρωποι θα είναι εκεί να σε βοηθήσουν να δεις τα σημαντικά και τα λιγότερο σημαντικά. Έτσι μέχρι τέλος του μήνα, θα ξανά σηκωθείς στα πόδια σου και θα κερδίσεις την ξεκούραση που αναζητάς. Θα επικεντρωθείς στις ανάγκες της οικογένειάς σου και αυτό θα φέρει γαλήνη και σε σένα.

Σίγουρα ο Οκτώβρης θα είναι δύσκολος μήνας, όμως θα αποτελέσει και η αφορμή να καταλάβεις, ότι η δουλειά δεν μπορεί να είναι πάνω από όλα και ότι οι δικοί σου άνθρωποι είναι αυτοί που στο τέλος, πρέπει να υπολογίζεις περισσότερο.

αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2020 Τοξότης

Ο μήνας θα είναι αρκετά ευνοϊκός για τον αισθηματικό τομέα και θα σας δώσει άπειρες ευκαιρίες, για να μπορέσετε να βρεθείτε κοντά στο σύντροφό σας, καθώς και για να ξεκινήσετε υγιείς συναισθηματικές σχέσεις, όσοι από εσάς δεν έχετε σταθερή σχέση.

Ο τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους δεν πρόκειται να σας προδώσει. Θα έχετε έτοιμες απαντήσεις και λύσεις σε ότι κι αν προκύψει, κάνοντας τους συνεργάτες σας να έρθουν πιο κοντά σας και να σας εμπιστεύονται περισσότερο.

Μειώνονται οι εντάσεις που υπήρχαν στον εργασιακό σας χώρο αφήνοντάς σας να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας.

αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2020 Αιγόκερως

Αγαπητέ μας Αιγόκερε, σφίξε τα δόντια γιατί ο μήνας που έρχεται θα είναι δύσκολος. Άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον θα σε κάνουν να νιώσεις ότι δεν αξίζεις όσο θα έπρεπε. Ξαφνικά κάθε κίνησή σου θα κρίνεται αυστηρά και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να νιώθεις ότι δεν σε εκτιμούν όσο θα έπρεπε.

Σαν να μην έφτασαν όλα αυτά στον επαγγελματικό σου τομέα θα υποστείς ένα μεγάλο πλήγμα. Ένα πλήγμα που είναι πολύ πιθανό να το λάβεις και σαν προσωπική αποτυχία. Όσο προσπαθείς να βγεις από αυτόν τον βούρκο, η φόρτιση θα σε κάνει να πιστέψεις ότι όλοι όσοι αγαπάς έχουν στραφεί εναντίον σου. Αυτό όμως δεν θα ισχύει.

Από τις 16 του μηνά και μετά τα πράγματα θα ξεκινήσουν να φτιάχνουν. Στην δουλειά σου θα ξεκινήσεις να γίνεσαι πιο δυναμικός και η επιτυχία θα έρθει. Θα νιώθεις έτοιμος να κάνεις μια νέα αρχή. Τα δικά σου άτομα θα είναι εκεί να σε στηρίξουν κι εκεί θα καταλάβεις ότι τα δύσκολα πέρασαν και ότι τελικά έχεις ανθρώπους να σε υπολογίζουν.

αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2020 Υδροχόος

Ο μήνας του Οκτωβρίου θα παραμερίσει την λογική σας. Θα προσπαθήσετε να έρθετε σε επικοινωνία με τον εσώτερο εαυτό σας και αυτό στην αρχή θα σας κάνει να έρθετε σε ρήξη με αυτά που πιστεύατε όλα αυτά τα χρόνια.

Θα προσπαθήσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου πνευματικά και αυτό θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Στον επαγγελματικό σου τομέα είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε κόντρα με συναδέλφους. Οι ίντριγκες θα είναι πολλές αυτόν τον μήνα. Εσύ όμως θα ανταπεξέλθεις βρίσκοντας το βαθύτερο νόημα σε όλα αυτά.

Στον ερwτικό σου τομέα αν βρίσκεσαι σε σχέση είναι πολύ πιθανό προς το τέλος του μήνα θα καταλάβεις ότι η σχέση σου πατάει γερά στα πόδια της. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους η αλήθεια είναι πως αυτόν τον μήνα δε θα ενδιαφερθείτε ιδιαίτερα να βρείτε το άλλο σας μισό. Περισσότερο θα σας απασχολήσει η πνευματική σας εξέλιξη.

Ιχθείς προβλέψεις Οκτώβριος 2020

Αγαπητοί Ιχθείς όσων αφορά τα επαγγελματικά σας, η αλήθεια είναι πως κάποιο απρόσμενο νέο θα έρθει να ταράξει τα νερά κάπως δυσάρεστα. Παρόλα αυτά η αυτοπεποίθηση και οι άνθρωποι που αγαπάτε θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε γρήγορα σε αυτήν την δυσκολία χωρίς πολλές πληγές.

Κατά τα μέσα του μήνα, άνθρωποι που υπολογίζατε μπορεί να σας απογοητεύσουν και αυτό θα κάνει τα νεύρα σας να χτυπήσουν κόκκινο. Μπορεί να φέρει στην επιφάνεια και κάποιες παλιές πικρίες. Παρόλα αυτά ο Οκτώβρης θα είναι ο μήνας που θα σας δείξει πόσο σημαντική είναι η οικογένεια και η φιλία.

Οι άνθρωποι που σας αγαπούν θα είναι εκεί να σας δείχνουν κάθε μέρα τι αξίζετε κι εσείς θα είστε περισσότερο αποφασισμένοι σχετικά με την ζωή και τους στόχους σας.

Photo cover via: myragalleries.com

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

 

 

Close