Ποια είναι τα πιο ακίνδυνα ζώδια σύμφωνα με το FBI; Μπορεί να είναι & το δικό σου στην λίστα!

Μπορεί ο τίτλος του άρθρου να σου φάνηκε περίεργος, όμως οφείλουμε να σε ενημερώσουμε, ότι το σημερινό αφιέρωμα στα ζώδια, έχει βασιστεί σε πραγματικές έρευνες του FBI. Αυτές οι έρευνες είχαν να κάνουν με το πόσο εγκληματική φύση μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, με βάση την ημερομηνία γέννησής του.

Υπάρχουν λοιπόν μερικά ζώδια, τα οποία έχουν…άσχημη φήμη στην “πιάτσα” . Σύμφωνα με το FBI όμως, είναι ακίνδυνα. Μπορεί λοιπόν να βρίσκεται και το δικό σου ζώδιο στα 4 πιο ακίνδυνα ζώδια σύμφωνα με το FBI. Εμείς θα σου τα παρουσιάσουμε παρακάτω κι εσύ μην διστάσεις να πεις την άποψή σου στα σχόλια. Διαβάστε παρακάτω:

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο το οποίο το έχουν κράξει οι περισσότεροι από εμάς. Θεωρούμε ότι είναι πολύ νευρικό ζώδιο και το χαρακτηριστικό του να αλλάζει απόψεις και διαθέσεις ανά πέντε λεπτά, σίγουρα δεν είναι και το πιο ευχάριστο.

Δείτε ακόμα Ασή Μπήλιου : Έτσι θα πάνε τα ερωτικά μας το Φθινόπωρο του 2020 – Κλαψτα Χαράλαμπε

Παρόλα αυτά σύμφωνα με το FBI είναι ένα πολύ ακίνδυνο ζώδιο. Μπορεί να είναι νευρικό όμως είναι ιδιαίτερα εξωστρεφής κι έτσι καταφέρνει να βρίσκει την γαλήνη, αφού όταν τον πειράζει κάτι, δε θα διστάσει να το πει. Επίσης είναι από τα ζώδια που δεν κρατά κακίες και προχωράει εύκολα παρακάτω.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα άκρως αγαπησιάρικο ζώδιο και δεν θέλει να δίνει δικαιώματα στους γύρω του. Αυτό σημαίνει ότι ένας Υδροχόος δύσκολα θα αντιπαθήσει έναν άλλον άνθρωπο. Όταν το κάνει όμως θα προσπαθήσει να βρει έναν αναίμακτο και έξυπνο τρόπο να του την φέρει, χωρίς κανείς να τον ενοχοποιήσει γι’ αυτόν.

Σε αυτή την φάση λοιπόν, δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο Υδροχόος θεωρείται ακίνδυνος από το FBI επειδή είναι πολύ φιλήσυχος ή επειδή δεν έχουν καταφέρει να βρουν τα απαραίτητα στοιχεία για να τον ενοχοποιήσουν. Σίγουρα είναι ένα πολύ έξυπνο ζώδιο και όταν θέλει να την βγάλει…καθαρή, πάντα βρίσκει τον τρόπο να το κάνει.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ο βασιλιάς της “ειρήνης” . Δεν του αρέσουν οι συγκρούσεις με άλλους ανθρώπους και προσπαθεί να τις αποφύγει όσο μπορεί. Δεν είναι από τους ανθρώπους που νευριάζει εύκολα και συχνά σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι σχεδόν αναίσθητος.

Άμα τον πειράξεις θα προτιμήσει να αδιαφορήσει πλήρως για σένα. Θεωρεί ότι η ξεκάθαρη αδιαφορία προς αυτούς που τον πλήγωσαν ή τον νευρίασαν είναι πολύ πιο ψυχοφθόρα για εκείνους από οποιαδήποτε πράξη. Νομίζουμε ότι ένα δίκιο το έχει.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που σίγουρα έχει την φήμη του σκληρού και του κακού. Παρόλα αυτά δεν είναι έτσι. Μάλιστα σέβεται απεριόριστα τους νόμους της κοινωνίας και δεν του αρέσει να τα βάζει με την εξουσία. Μπορεί να είναι πολύ ανταγωνιστικός στην καθημερινότητα του, όμως δεν θα επιδιώξει να ανέβει εις βάρος σου.

Το FBI λοιπόν αναλογιζόμενο αυτά τα χαρακτηριστικά κατέταξε τον Αιγόκερω σε μία μεσαία σκάλα όσων αφορά την επικινδυνότητα του.

Photo cover via: 123rf.com

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο daddy-cool.gr

Close