προβλέψεις_ζωδίων_για_το_Σεπτέμβρη_

Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων για τον Σεπτέμβρη 2021. κυκλοφόρησαν  οι προβλέψεις Σεπτεμβρίου και ανυπομονούμε να μάθουμε τι θα συμβεί στην προσωπική μας ζωή.

Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου έφτασε και ελπίζουμε να βιώσουμε όλοι και όλες ένα Φθινόπωρο γεμάτο πάθος, αγάπη, ενέργεια και δημιουργικότητα. Ένας έρωτας μπορεί να μας βοηθήσει να τα πετύχουμε όλα αυτά αφού ως γνωστόν αυτό το συναίσθημα σου δίνει φτερά.

Βρίσκεσαι σε σχέση και θες να μάθεις πως θα εξελιχθεί η σχέση σου; Είσαι single και πιστεύεις ότι έφτασε η ώρα να ξανά φτιάξεις την ζωή σου; Είσαι ερ@τευμένη ή ερ@τευμένος με την πρώην σου και θες να μάθεις αν θα γυρίσει; Όλα αυτά θα τα μάθουμε στις ερωτικές προβλέψεις τον ζωδίων για τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε παρακάτω τις Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για τον Σεπτέμβρη 2021: 

Κριός

Αν βρίσκεσαι σε σχέση τότε ο Σεπτέμβριος σίγουρα δε θα είναι ο μήνας σας. Από την μία η Αφροδίτη θα σε κάνει να έχεις πολλές φαντασιώσεις και να θες μανιωδώς να δαγκώσεις τον απαγορευμένο καρπό. Από την άλλη θα υπάρξουν εντάσεις και καυγάδες μέσα στην σχέση.

Μπορεί μέσα σου να έχεις μία έντονη επιθυμία για απιστία, όμως τουλάχιστον τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη δεν θα υπάρξει πρόβλημα, αφού το όνειρό σου δε θα πάρει σάρκα και οστά, οπότε κανείς δε θα μάθει και τίποτα.

Αν είσαι ελεύθερος τα πράγματα θα είναι πιο αισιόδοξα. Σίγουρα είσαι σε μία φάση που έχεις ανάγκη να αφοσιωθείς στους επαγγελματικούς σου στόχους και στην παρέα σου. Υπάρχει όμως ένα πρόσωπο στην γωνία που σε περιμένει και θα σε ενθουσιάσει.

Ταύρος

Ταυράκι μου αν βρίσκεσαι σε σχέση σου έχω άσχημα νέα. Τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη στην καλύτερη των περιπτώσεων θα βιώσετε και οι δύο μία αδράνεια και στην χειρότερη μία πολύ ύποπτη ησυχία που θα σου δείξει πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Γενικότερα ο Σεπτέμβρης θα είναι ένας μήνας απογοητευτικός ή αδιάφορος για σένα. Αν είσαι ελεύθερο κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με αυτόν τον τομέα κι αν το κάνεις, απογοητεύσεις και αντιφατικές συμπεριφορές σε περιμένουν στη γωνία.

Δίδυμοι

Δίδυμε αν είσαι ελεύθερος ο Σεπτέμβρης θα είναι ένας καλός μήνας. Από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Οκτώβρη θα έχεις μία εύνοια στα ερ@τικά σου και αυτό σημαίνει ότι έχεις αρκετό χρόνο για να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Και όχι μόνο αυτό! Οι πλανήτες θα… συνδράμουν στο να περάσεις αξέχαστες στιγμές στο κρεβάτι όσων αφορά αυτό το άλλο μισό.

Αν πάλι βρίσκεσαι σε σχέση τα πράγματα είναι περίπλοκα. Από την μία ο Σεπτέμβρης θα είναι ένας μήνας που θα σε ανανεώσει και θα σε ομορφύνει. Την ίδια στιγμή που περνάς κρίση με την σχέση σου θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σε κάνουν να νιώθεις θεά.

Και εκεί είναι που θα ξεκινήσουν τα διλήμματα για σένα. Δεν είναι απίθανο να δεχτείς να μπλέξεις σε μία διπλή κατάσταση, όμως αν το κάνεις να ξέρεις πως δε θα σου βγει σε καλό και μάλιστα όταν γίνουν οι αποκαλύψεις το φινάλε θα είναι επεισοδιακό.

Καρκίνος

Η σχέση σου φαίνεται πως βρίσκεται σε μία καλή φάση. Παρόλα αυτά στις αρχές του μήνα, θα υπάρξουν οικογενειακά προβλήματα που θα επηρεάσουν και την σχέση σου, αφού η μόνιμη γκρίνια που σε χαρακτηρίζει που και που κουράζει.

Αν πάλι είσαι ελεύθερο τότε σίγουρα ο Σεπτέμβρης θα είναι ένας καλός μήνας για σένα, ειδικά τις τελευταίες μέρες του. Γιατί όλο τον υπόλοιπο μήνα θα φλερτάρεις και θα ψάχνεσαι χωρίς ιδιαίτερη ανταπόκριση, αλλά στα τέλη του Σεπτέμβρη κάτι καλό σε περιμένει στη γωνία.

Λέων

Αν είσαι ελεύθερο τότε ο Σεπτέμβρης δεν θα είναι ένας ευνοϊκός μήνας για σένα. Οι άνθρωποι που θα εμφανιστούν στον δρόμο σου δε θα είναι και οι καλύτεροι και σε συνδυασμό με παρελθοντικές άσχημες εμπειρίες σε αυτόν τον τομέα, εσύ δε θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς μαζί τους και καλά θα κάνεις!

Αν είσαι ήδη σε σχέση λόγια γνωστών και φίλων θα σπείρουν την διχόνοια. Κανονικά η σχέση σου θα έπρεπε να βρίσκεσαι σε μία γλυκιά ρουτίνα όμως τα άστρα ταράσσουν αυτή την ηρεμία φέρνοντας τρικυμίες. Στα τέλη του μήνα όμως θα διορθωθούν τα πράγματα.

Παρθένος

Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα που κλείνει με ακρίβεια στις αρχές του μήνα δεν προοιωνίζει βέβαια κάτι το καλό για σένα, εκτός πια κι αν… ειδικεύεσαι στις απιστίες!

Γιατί αυτές κυριαρχούν στην ζωή σου ή στην καλύτερη περίπτωση καταστάσεις που ζεις από απόσταση και σου υπόσχονται πολλά περισσότερα από εκείνα που θα πραγματοποιηθούν τελικά. Εμπιστοσύνη… μηδέν, λοιπόν, αυτό είναι το καθεστώς!

Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα και η Νέα Σελήνη στις 7/9 σηματοδοτεί μια αλλαγή πορείας και μάλιστα με απροσδόκητο τρόπο. Αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να μάθεις πράγματα που θα σε απελευθερώσουν από την… υποχρέωσή της κι αν δεν είσαι θα συμβεί κάτι σπάνιο και εξαιρετικό που θα σε βάλει σε μια νέα ρότα.

Δείτε ακόμα Ινδιάνικο ωροσκόπιο : Τι ζώδιο είσαι

Όσο για τον Άρη που σε ταλαιπωρεί με τα πάνω του και τα κάτω του, το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να σημάνει την αναγέννησή σου σε όλα τα επίπεδα. Από τις 15/9 κι ύστερα πάντως που θα βρίσκεται στον Ζυγό, η… φύσις ησυχάζει και μπορείς πλέον απρόσκοπτα να ασχοληθείς με τα οικονομικά και τα εργασιακά σου!

Ζυγός

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου έχει κι… άλλα να σου δώσει μέχρι τις 11/9 που θα περάσει στον Σκορπιό και μπορείς να εκμεταλλευτείς το πλεονέκτημά σου με όποιον τρόπο σου… αρέσει, είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση.

Μάλιστα η Νέα Σελήνη στις 7/9 λειτουργεί υποστηρικτικά στα προσωπικά σου και μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου που θα κρατήσει η επιρροή της θα διαπιστώσεις πολλές φορές ότι… ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!

Σε αυτό θα προσαρμοστεί αρχικά και ο Άρης στο ζώδιό σου (μετά τις 15), καταλαβαίνεις ωστόσο ότι αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η δύσκολα θα αντισταθείς στον πειρασμό να κοιτάξεις κι… αλλού, με ότι συνεπάγεται αυτό.

Δείτε ακόμα Δες τι ζώδιο είσαι σύμφωνα με το ωροσκόπιο των Μάγια

Από την στιγμή όμως που θα αρχίσεις να ενοχλείσαι από πράγματα που μέχρι πρότινος θεωρούσες ότι είναι ανεκτά στα πλαίσια ενός χρήσιμου συμβιβασμού, δείχνει λογικό το να αναζητήσεις διεξόδους που σε εκφράζουν περισσότερο.

Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε… με γεια σου με χαρά σου, αν και η Πανσέληνος στις 21/9 θα σε βάλει σε ένα βασανιστικό δίλημμα. Και πάλι όμως μέχρι να βγει ο μήνας θα είσαι «καβάλα στο άλογο»!

Σκορπιός

Στις αρχές του μήνα μπορεί να γίνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα στους κόλπους φίλων και γνωστών που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αποδείχτηκαν ανάξιοι της εμπιστοσύνης σου, ίσως μάλιστα να μάθεις για μια «λαδιά» που έγινε σε βάρος σου και τότε η εκδίκησή σου θα είναι σκληρή κι… αόρατη!

Το παρασκήνιο πάντως θα συνεχίσει να παίζει τον ρόλο του στις υποθέσεις σου κι από την καλή κι από την… ανάποδη, αφού σε κρυφές καταστάσεις συνηγορούν τόσο η Αφροδίτη στον Ζυγό (μέχρι τις 11/9), όσο και ο Άρης που θα βρεθεί στο ίδιο ζώδιο μετά τις 15/9.

Όσο για την Νέα Σελήνη στις 7/9 συνηγορεί σε μια αλλαγή πορείας, που καλό θα ήταν να την προκαλέσεις εσύ. Η ελπίδα και το… καμάρι σου βέβαια είναι η Αφροδίτη που θα βρεθεί στο ζώδιό σου, μάλλον όμως πρέπει να κάνεις υπομονή και να… κόψεις κάτι.

Δείτε ακόμα Μάθε το ζώδιό σου στο Ιαπωνικό ωροσκόπιο

Σε πρώτη φάση οι όψεις της με τον Κρόνο και τον Ουρανό δεν προοιωνίζουν καταστάσεις που είναι του γούστου σου. Η Πανσέληνος μάλιστα στις 21 θα σε φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση. Αντίθετα όμως μπορείς να περιμένεις τα καλύτερα στις 29 και 30/9.

Τοξότης

Στις αρχές του μήνα μπορεί να νοιώσεις προδομένος/η από τις εξελίξεις, μαθαίνοντας κάτι που έγινε πίσω από την πλάτη σου, αν όμως είσαι μόνος/η και μπεις σε μια νέα σχέση θα ακούσεις τα… δυσάρεστα μαντάτα αργότερα, όταν πια θα έχεις αρχίσει να πιστεύεις ότι κρατάς την ευτυχία στα χέρια σου!

Βάστα λοιπόν και μια πισινή για να μην σου πέσουν βαριές οι αποκαλύψεις. Από εκεί και ύστερα η αλλαγή βάρδιας στον Ζυγό, μεταξύ Αφροδίτης και Άρη θα επηρεάσει κι αυτή τα προσωπικά σου.

Η πρώτη θα είναι στην διάθεσή σου μέχρι τις 11/9 που σημαίνει ότι οι παρέες και οι φιλίες σου θα είναι και το αποκούμπι σου και μάλιστα χωρίς καμία… υποχρέωση, είτε είσαι μόνος/η και ψάχνεις για μια αγκαλιά είτε σε μια σχέση που αποδείχτηκε λίγη για σένα και… πάλι ψάχνεις για αγκαλιά!

Δείτε ακόμα Ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας για το 2021 από την Άντα Λεούση

Οι ίδιες όμως μπορεί να γίνουν και το… πρόβλημά σου από την στιγμή που θα αναλάβει δράση ο δεύτερος (μετά τις 15/9). Επιπλέον, η μετάβαση της Αφροδίτης στον Σκορπιό σηματοδοτεί κρυφές καταστάσεις, που αρχικά είναι συνυφασμένες με το πρόβλημα. Στις 29 και 30/9 όμως θα… στρώσουν τα πράγματα!

Αιγόκερως

Μέχρι τις 11/9, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό/η, ενώ μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα ισχυρό πρόσωπο, κάτι όμως που δεν είναι απαραίτητο να «αξιοποιήσεις» και ερωτικά, από την στιγμή που οι δουλειές σου μπορούν να γίνουν κι αλλιώς.

Είναι όμως σημαντική για σένα η Νέα Σελήνη στις 7/9, αφού ενεργοποιεί τον Ουρανό με όλα τα… περίεργα και τα παράξενα που μπορεί να φέρει στην ζωή σου, μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου! Αν λοιπόν είσαι μόνος/η δεν αποκλείεται να μπεις σε μια σχέση με κάποιον/α που μέχρι χθες τον/την είχες στα… μαύρα κατάστιχα ή έλεγες «α πα πα»!

Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η είναι πιθανό να σου συμβεί κάτι «κατ’ εξαίρεση», από κάτι τέτοια πειράματα όμως… χάλασε ο κόσμος! Αντίθετα η παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό (μετά τις 11/9) δείχνει να είναι περισσότερο στα μέτρα σου, ίσως μάλιστα στην Πανσέληνο να γνωρίσεις και κάποιον/α που σας χωρίζουν αρκετά χρονάκια.

Δείτε ακόμα Πώς διαβάζουν το φλυτζάνι του καφέ οι ειδικοί.Τι σημαίνουν τα σύμβολα

Και πάλι όμως ο Ουρανός δεν θα σε αφήσει σε χλωρό κλαρί και πριν προλάβεις καλά καλά να χαρείς θα σου την… αστράψει!

Υδροχόος

Αν είσαι ελεύθερο τότε προσπάθησε να μην πίνεις πολύ γιατί διάφοροι και διάφορες θα προσπαθήσουν να σε εκμεταλλευτούν. Για σένα αυτός ο μήνας θα είναι ο μήνας που πραγματικά θα σου αποδείξει ότι ποτέ μη λες ποτέ, αφού πρόσωπα που είχες στη μαύρη λίστα, τον Σεπτέμβρη θα σου κάνουν το κλικ.

Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, να ξέρεις ότι η εκδοχή της απιστίας δεν είναι μονόδρομος, ίσως απλά να βρεθείς σε απόσταση με το ταίρι σου για λόγους ανώτερους των θελήσεων σας.

Ιχθείς

Η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που κλείνει με ακρίβεια στις αρχές του μήνα έχει για σένα διπλή ανάγνωση. Είτε δηλαδή θα κάνεις τις… πονηριές σου στα κρυφά, είτε θα πέσεις θύμα της αφέλειας-καλής προαίρεσής σου.

Εξαρτάται από το τι μυαλά κουβαλάς και από τον κώδικα ηθικής σου, σε κάθε περίπτωση όμως αυτά που φαίνονται ή δηλώνονται δεν είναι κι αυτά που συμβαίνουν. Ίσως πάλι να υφανθεί μια συνωμοσία από τρίτο πρόσωπο και να βρεθείς μεταξύ διασταυρούμενων πυρών.

Στην συνέχεια η Νέα Σελήνη στις 7/9 σηματοδοτεί μια αλλαγή που αν είσαι μόνος/η θα σε φέρει στην αγκαλιά κάποιου/ας που ποτέ δεν περίμενες ή έχετε τόσες διαφορές που η συνύπαρξη σας είναι σχεδόν εξ ορισμού αφύσικη.

Δείτε ακόμα Η εγκληματική φύση είναι θέμα ζωδίου: Ποια είναι τα πιο επικίνδυνα σύμφωνα με στοιχεία του FBI

Αυτή ωστόσο είναι μια σωστή επιλογή, με βάση τουλάχιστον τον Ουρανό που ενεργοποιείται σε αυτήν. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το πιθανότερο είναι να αλλάξει το πλαίσιο της σχέσης σου.

Photo cover via: gr.depositphotos.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close