Φεβρουάριος 2021_ Ερwτικές προβλέψεις _

Φεβρουάριος 2021: Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις ! Ο Φεβρουάριος μπήκε στην ζωή μας και ο τελευταίος μήνας του Χειμώνα είναι ο πιο ερwτικός μήνας του χρόνου. Τον Φεβρουάριο γιορτάζουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οπότε οι ερωτικές προβλέψεις έχουν επιπλέον νόημα αυτόν τον μήνα.

Οι ερwτικές προβλέψεις απασχολούν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού αφού όλοι μας θέλουμε να βρούμε κάποια στιγμή το ταίρι μας. Ή να συνεχίσουμε να είμαστε καλά με τον άνθρωπό μας. Σήμερα λοιπόν θα δούμε τις ερwτικές προβλέψεις για τον Φεβρουάριο του 2021.

Δείτε ακόμα Φεβρουάριος 2021: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Θα είμαστε καλά με το ταίρι μας ή η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα μας βγει ξινή; Οι ελεύθεροι, έχουμε ελπίδες να βρούμε το άλλο μας μισό αυτόν τον μήνα; Ακόμη κι αν δεν βρούμε το άλλο μας μισό, θα έχουμε τουλάχιστον κατακτήσεις; Διαβάστε παρακάτω:

Φεβρουάριος 2021 :Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό

Ο Φεβρουάριος θα είναι ο μήνας των μεγάλων αλλαγών και των σημαντικών εξελίξεων στον ερωτα. Οι Κριοί φαίνεται πως ξεπερνούν τις παλιές πληγές και ξεκινούν να κάνουν ουσιαστικές γνωριμίες, ειδικά προς τα τέλη του μήνα. Στα τέλη του μήνα φαίνεται πως θα πάρεις μεγάλη χαρά από έναν ανεκπλήρωτο ερωτα.

Θα σε συμβουλεύαμε να ευχαριστηθείς όσο γίνεται την ερωτική σου ζωή γιατί οι φιλικοί καυγάδες και τα επαγγελματικά προβλήματα θα σε κουράσουν. Επίσης ο Φεβρουάριος φαίνεται πως ξεκινά με ερωτικά και φιλικά πισωγυρίσματα, ειδικά για τους Κριούς του δεύτερου δεκαήμερου.

Πρέπει λοιπόν να πάρεις αποφάσεις και να χειριστείς αυτές τις αποφάσεις ψύχραιμα. Ένα νέο μεγάλο ξεκίνημα φαίνεται πως θα γίνει στην ερωτική σου ζωή είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος. Γενικότερα ο Φλεβάρης θα είναι ο μήνας του έντονου φλερτ, των κατακτήσεων και των γνωριμιών για σένα.

Φεβρουάριος 2021 :Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο

Ταυράκι μου για σένα ο Φεβρουάριος ακόμη και την τελευταία του εβδομάδα, θα σε απασχολεί περισσότερο όσων αφορά τις επαγγελματικές δυσκολίες που θα αντιμετωπίζεις, τα οικογενειακά ζητήματα κι άλλες επικίνδυνες και πολλές ξαφνικές ρήξεις στην συναισθηματική σου ζωή.

Παρόλα αυτά οι τελευταίες μέρες του μήνα θα έχουν μία θετική αλλαγή όσων αφορά τα ερωτικά σου και αρκετές στιγμές πάθους. Παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Ο Φλεβάρης θα είναι για σένα ο μήνας που θα εκπληρώσεις ένα μεγάλο σου ερωτικό απωθημένο.

Οι αναποδιές και οι δυσκολίες όμως ακόμη και στον ερωτικό τομέα δε θα λείψουν. Ο Φεβρουάριος θα είναι ο μήνας που ο έρωτας για σένα θα περάσει σε δεύτερη μοίρα όπως και να ‘χει, αφού η καριέρα σου θα σε απασχολήσει περισσότερο.

Φεβρουάριος 2021 :Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τους Διδύμους

Ο Φεβρουάριος θα είναι ο μήνας του έντονου φλερτ και του πάθους. Τα ερωτικά σου θα είναι πολλά υποσχόμενα είτε είσαι ελεύθερος είτε δεσμευμένος. Παρόλα αυτά οι επαγγελματικές εξελίξεις και το άγχος σου για το μέλλον δε θα σε αφήσουν να το χαρείς.

Θα υπάρξει γκρίνια στην σχέση σου που μπορεί να σε οδηγήσεις σε ρήξεις. Θα είναι αρκετές οι φορές αυτόν τον μήνα που θα σκεφτείς “Μέχρι εδώ ήταν” . Και τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο όταν κάποιος ερωτας από το παρελθόν θα έρθει να σου χτυπήσει την πόρτα.

Ο Φεβρουάριος είναι στο χέρι σου για το πως θα καταλήξεις. Μπορείς με τις πράξεις σου είτε να μείνεις με το ταίρι σου και να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, είτε αν το χειριστείς έξυπνα να δεις την επανασύνδεση που περίμενες τόσο καιρό, έστω και υποσυνείδητα.

Φεβρουάριος 2021 :Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο

Ο Καρκίνος θα περάσει έναν Φεβρουάριο γεμάτο πάθος. Αν βρίσκεσαι σε σχέση θα υπάρχουν έντονα συναισθήματα και πάθος. Παρόλα αυτά ο Φεβρουάριος θα έχει και πολλές εντάσεις και είναι πολύ πιθανό είτε εσύ είτε το άλλο σου μισό να δράτε τοξικά ο ένας στον άλλον.

Αν είσαι ελεύθερος μπορεί να υπάρξει κάτι περιστασιακό με κάποια ή κάποιον πρώην, όμως δε θα πετύχει ιδιαίτερα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση όμως, παρόλο που υπάρχει πολύ πάθος στην σχέση σας, είναι πολύ σημαντικό να σταματήσετε να καυγαδίζετε. Οι καυγάδες θα είναι πολλοί και θα αφορούν κυρίως για το ποιος έχει το πάνω χέρι στη σχέση.

Φεβρουάριος 2021 :Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέων

Αν βρίσκεσαι σε σχέση θα υπάρξουν αρκετές εντάσεις που θα σε κάνουν να αναρωτηθείς αν έχεις πάρει την σωστή επιλογή. Η συντροφικότητα θα είναι αυτή που θα σε απασχολήσει περισσότερο. Αν είσαι ελεύθερο πουλί τότε σίγουρα πολλές και νέες γνωριμίες σε περιμένουν αυτόν τον μήνα.

Στην σχέση σου θα πρέπει να αποφεύγεις καυγάδες, πείσματα, εγωισμούς και μουρμούρα. Παρόλα αυτά στα τέλη του μήνα φαίνεται πως όλα αρχίζουν να παίρνουν και πάλι μία κανονική σειρά και μπορεί ακόμη και να επισημοποιήσετε την σχέση σας.

Φεβρουάριος 2021 :Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Φαίνεται πως τον Φεβρουάριο θα ρίξεις περισσότερη βάση στα επαγγελματικά σου και θα αφήσεις σε τελευταία μοίρα τα ερωτικά σου. Η αλήθεια είναι πως την τελευταία μήνα του Φλεβάρη θα έχεις πολλές ερωτικές επιτυχίες είτε είσαι ελεύθερος είτε σε σχέση.

Οι υποχρεώσεις όμως που αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σου ζητήματα δε θα σε αφήσουν να το ζήσεις όπως θα ήθελες. Παρόλα αυτά, το άλλο σου μισό θα είναι ως επί το πλείστον υποστηρικτικό. Να κοιτάξεις να είσαι πιο προσεκτική/ος με τις κινήσεις σου.

Απέφυγε την πολύ μουρμούρα και μην ξεσπάς την ένταση και το άγχος σου στο άλλο σου μισό. Η υπομονή του μπορεί και να τελειώσει και ο Φλεβάρης θα είναι ο μήνας που θα καλεστείς να κάνεις πολλές υποχωρήσεις, για να μην τον χάσεις.

Φεβρουάριος 2021 :Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό

Ένας μήνας γεμάτος έρωτα! Θα νιώσεις σίγουρα τυχερός, αφού μπορείς να αναμένεις ουσιαστικά επιτεύγματα στον αισθησιακό τομέα, λύσεις σε παλιά ζητήματα, αξιόλογες κατακτήσεις και θετικές εξελίξεις! Μακριά μόνο, από μυστικά, ψέματα, αλλά και νεύρα!

Ο,τιδήποτε θελήσεις, μπορείς να το έχεις αυτόν τον μήνα! Κατακτήσεις, έναν νέο μεγάλο έρωτα αν είσαι ελεύθερος. Από την άλλη σε περιμένει απόλυτη βελτίωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου. Η τύχη, οι θαυμαστές, το πάθος, οι επανασυνδέσεις, η έντονη σ3ξουαλικότητα σε περιμένουν.

Φεβρουάριος 2021 :Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό

Δύσκολος μήνας ο Φλεβάρης, τουλάχιστον μέχρι την τελευταία εβδομάδα. Γκρίνια, ρήξεις, εμπόδια, επαναφορά παλαιών προβλημάτων, αλλά και αναταραχές λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών ζητημάτων, δεν θα σε αφήσουν να ηρεμήσεις και να απολαύσεις τον έρωτα!

Ωστόσο, οι τελευταίες ημέρες του μήνα, αλλάζουν όλα! Ερωτικές εξομολογήσεις, κεραυνοβόλοι έρωτες και συναισθηματικές επιτυχίες, επαναφέρουν το χαμόγελο σου!

Αν είσαι παντρεμένος ή ήδη συζείς, θα αντιμετωπίσεις αρκετές ρήξεις και ισχυρούς καυγάδες. Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι σε νέες γνωριμίες, αλλά ένα μεγάλο όχι, σε παλαιούς έρωτες!

Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να μην επαναφέρεις παλαιά ζητήματα στην επιφάνεια, απλά και μόνο για να τσακωθείς. Ανανέωσε την σχέση σου με τον σύντροφο, στην κρεβατοκάμαρα, αφού είναι σίγουρα ευνοημένος, ο σ3ξουαλικός τομέας!

Φεβρουάριος 2021 :Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη

Ένας χαρούμενος μήνας για τα ερωτικά σου, θα είναι ο Φεβρουάριος! Χαρμόσυνα νέα και ειδήσεις, φλερτ, νέα ξεκινήματα, μηνύματα και τηλεφωνήματα! Δεν θα λείψουν βέβαια κάποιες λεκτικές κόντρες, οι οποίες αφορούν τον ερωτικό, αλλά και τον επαγγελματικό τομέα!

Οι δεσμευμένοι, λύνουν προβλήματα του παρελθόντος και έρχονται πιο κοντά στο ταίρι τους, μέσω της επικοινωνιακής οδού. Προσοχή μόνο, στην τάση σου για ασυνεννοησία και ξεσπάσματα!

Φεβρουάριος 2021 :Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Τον Φεβρουάριο πες ναι στην ερωτική σιγουριά, την αφοσίωση, το πάθος και τις νέες γνωριμίες! Πες όμως, ένα μεγάλο όχι, σε καυγάδες που προκαλούνται, λόγω της ξεροκέφαλης και κτητικής συμπεριφοράς σου, απέναντι στο άτομο της καρδιάς σου!

Αισθησιακές στιγμές (ακόμα και με ένα άτομο του παρελθόντος), κατακτήσεις, ομορφιά, αυτοπεποίθηση, ρομαντισμός και πάθος, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Μπορεί ο μήνας, να φέρει εκνευρισμό, λόγω οικονομικών προβλημάτων, αλλά σίγουρα θα σου αφήσει μόνο θετικές εμπειρίες στο τέλος!

Φεβρουάριος 2021 :Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Ο μήνας ξεκινά με τα φώτα όλα πάνω σου! Πολλές οι εξελίξεις στα ερωτικά σου, θετικές και αρνητικές! Εσύ οφείλεις να τις αντιμετωπίσεις με ωριμότητα, σύνεση και ψυχραιμία!

Σαφώς, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να ξεπεράσεις παλιές πληγές και να βάλεις γερές βάσεις στα ερωτικά σου, όμως δεν θα λείψουν ούτε οι ανατροπές, ούτε οι ρήξεις! Είναι στο χέρι σου, αν ο Φλεβάρης τελικά, θα σου αφήσει γλυκιά γεύση!

Ομορφαίνεις, γοητεύεις, έχεις κατακτήσεις και ερωτική τύχη! Πετυχαίνεις στόχους και εκπληρώνεις ερωτικά όνειρα, με τον πιο παθιασμένο τρόπο! Σαφώς και θα υπάρξουν και παλαιοί έρωτες, που τώρα επιστρέφουν, αλλά καλό θα ήταν να το σκεφτείς πολύ, πριν πεις ναι στην επανασύνδεση!

Οι ερωτικοί καυγάδες δεν θα λείψουν, όπως ούτε και η ασυνεννοησία στον έρωτα!

Φεβρουάριος 2021:Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με ενδοσκόπηση και συνειδητοποίηση των συναισθημάτων σου. Πολύ πιθανόν να σε απασχολήσει ένας παρασκηνιακός και απαγορευμένος έρωτας. Προσοχή μόνο, γιατί θα υπάρξουν αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να σε βλάψουν.

Η τελευταία εβδομάδα, φέρνει σίγουρα θετικότερες εξελίξεις στον έρωτα, ωστόσο πρέπει να αποφύγεις ξεσπάσματα και καυγάδες, στην συντροφική ζωή!

Ένας παλαιός απωθημένος έρωτας, επιστρέφει παρασκηνιακά με ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα! Αν δεν σε αφορά κάτι τέτοιο, μεγάλη προσοχή χρειάζεται η διαχείριση των συναισθημάτων σου, πριν δράσεις ερωτικά και πριν πάρεις αποφάσεις!

Όλα αυτά μέχρι την τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη, όπου έχεις ερωτική εύνοια, επιτυχίες και μπόλικες συναισθηματικές εξελίξεις, που θα σου δώσουν χαρά και ικανοποίηση!

Διαβάστε όλα όσα αφορούν τα ζώδια και την αστρολογία στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo cover via: home-in.gr

Close