μηνιαίες_αστρολογικές_προβλέψεις_Φεβρουάριος_2021_

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Φεβρουάριο του 2021 βγήκαν. Αυτές είναι οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Φεβρουάριο του 2021 κι εμείς ανυπομονούμε να τις μάθουμε. Οι αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις απασχολούν μία μεγάλη μερίδα του πληθυσμού άλλωστε.

Οι περισσότεροι από εμάς, θέλουμε να μάθουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Θα είναι ο Φεβρουάριος ο τυχερός μας μήνας; Τον Φεβρουάριο θα βρούμε τον ερ@τα ή θα χάσουμε και τον ερ@τα που έχουμε; Πως θα πάνε τα οικονομικά μας; Μήπως ο Φεβρουάριος θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας του έτους για εμάς;

Δείτε ακόμα Ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει ποιους μήνες θα χαμογελάσουμε και ποιοι θα είναι δύσκολοι το 2021!

Όλα αυτά θα τα μάθουμε στις αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις για τον Φεβρουάριο του 2021. Να θυμάστε ότι την μοίρα μας την καθορίζουμε εμείς και οι επιλογές μας λίγο ή πολύ. Οπότε ανεξαρτήτως από το τι θα διαβάσετε παρακάτω, ίσως να είναι στο χέρι σας να αποφύγετε καταστάσεις. Διαβάστε παρακάτω και…ψυχραιμία: 

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό

Ο Φεβρουάριος του 2021 φαίνεται πως θα σου δώσει την ενέργεια και την τύχη που χρειαζόσουν για να ξεκινήσεις κι εσύ σιγά σιγά να εκφράζεσαι. Τον Φεβρουάριο, θα δεις να σου ανοίγονται μπροστά σου νέες προοπτικές και θα ζήσεις νέες καταστάσεις, που είχες στερηθεί πολύ καιρό.

Ο μήνας του Φεβρουαρίου δίνει επίσης έμφαση στα οικονομικά σου ζητήματα. Σας δίνει την δύναμη και το κουράγιο να ξεκινήσετε σιγά σιγά να επικεντρώνεστε περισσότερο στην οικονομική σας ασφάλεια. Οι φιλικές σχέσεις θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο. Όνειρα που είχατε όλα αυτόν τον καιρό θα ξεκινήσουν σιγά σιγά να εκπληρώνονται.

Αν δεν εκπληρωθούν, θα ξεκινήσεις σίγουρα να αποκτάς τις βάσεις για να τα ολοκληρώσεις. Στον ερ@τικό τομέα δε θα έχεις πολλά εμπόδια. Ακόμη και τα εμπόδια που θα σου παρουσιαστούν όμως θα καταφέρεις να τα εξουδετερώσεις. Τα οικογενειακά ζητήματα θα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν.

Ο Φεβρουάριος θα είναι ο μήνας που θα σας υποχρεώσει να αναλάβετε τις ευθύνες σας ή να κλείσετε εκκρεμότητες που σχετίζονται με αυτόν τον τομέα.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας μήνας μαχητικός, καθοριστικός και αρκετά αποκαλυπτικός. Τα γεγονότα στην οικογενειακή και την επαγγελματική σου ζωή θα είναι δυνατά και κάπως μοιραία. Θα σου αλλάξουν σίγουρα τα δεδομένα που είχες μέχρι τώρα στη ζωή σου.

Ο Άρης στο ζώδιό σου, τονίζει την δημιουργικότητα αλλά σας προσφέρει και αρκετά νεύρα. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, σας βοηθά να ξεχωρίσετε στην επαγγελματική σας και όχι μόνο ζωή. Προσοχή όμως γιατί μπορεί να εκτεθείτε και κοινωνικά εξαιτίας αυτής της διάκρισης.

Φαίνεται πως τον Φεβρουάριο θα επιλέξετε τους τομείς στους οποίους θα δραστηριοποιηθείτε και θα καλύψετε βασικές σας ανάγκες. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες κι εσείς θα τις αδράξετε. Ο ανάδρομος Ερμής, φέρνει καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα και αρκετή ανησυχία.

Μην επηρεάζεστε από τις συμπεριφορές και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε γιατί στόχο έχουν να δοκιμάσουν τις αντιδράσεις σας.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τους Διδύμους

Τον Φεβρουάριο θα υπάρχει ένταση όσων αφορά την ψυχολογία και τα οικονομικά σας. Θα νιώσετε κουρασμένοι από τις πολλές ευθύνες και τις δυσκολίες που σας είχαν παρουσιαστεί όλους τους προηγούμενους μήνες. Όμως θα υπάρξουν μικρές δε αλλά σημαντικές βελτιώσεις και αποκαταστάσεις σε θέματα που σας απασχολούσαν όλον αυτόν τον καιρό.

Ο Φεβρουάριος θα είναι για εσάς ένας ευχάριστος μήνας τόσο σε κοινωνικό όσο και σε συναισθηματικό πεδίο. Ο ανάδρομος Ερμής όμως θα φέρει μερικές δυσκολίες και μία σειρά από καθυστερήσεις σε συνεργασίες και οικονομικές σχέσεις που έχετε. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και μην προκαλείτε τους ανθρώπους που μπορεί να σας κάνουν κακό.

Γενικότερα τον Φεβρουάριο θα πρέπει να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα και τις βιαστικές αποφάσεις.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο

Ο Φεβρουάριος θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και απότομες αλλαγές. Το γενικότερο κλίμα θα σας προβληματίσει για λίγο. Παρόλα αυτά θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες. Θα υπάρξουν άνθρωποι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και μάλιστα αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν περισσότερη δύναμη από εσάς.

Η ερ@τική σας ζωή γίνεται όλο και πιο απροσδιόριστη. Αν βρίσκεστε σε σχέση θα αντιμετωπίσετε σίγουρα πρόβλημα στην επικοινωνία. Ο νέος κύκλος Κρόνου με Δία στον Υδροχόο, θα σας κάνει περισσότερο αποτελεσματικούς και θα σας βοηθήσει στην τακτοποίηση των περιουσιακών σας εκκρεμοτήτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως θα συμβάλλει στην ανανέωση των πηγών εισοδήματος. Για να δείτε τα οικονομικά σας βελτιώνονται θα πρέπει να εμπιστευθείτε τα ταλέντα και το ένστικτό σας.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τους Λέοντες

Αυτός ο μήνας θα είναι σημαδιακός για εσάς και θα ορίσει το γενικότερο κλίμα που θα επικρατήσει στην ζωή σας το 2021. Δε θα σας λείψουν οι δυσκολίες αλλά ούτε και οι ευκαιρίες για να ξεπεράσετε τα προβλήματα που θα σας παρουσιαστούν.

Οι δυσκολίες και τα εμπόδια θα αντιμετωπιστούν αν εσείς είστε συνετοί, αποφασιστικοί και προνοήσετε για το μέλλον. Θα υπάρξει μία δυσκολία στα οικονομικά που όμως θα κρατήσει για λίγο ενώ μία νέα πραγματικότητα ξημερώνει για εσάς στα αισθηματικά.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δώσετε μεγάλη μάχη από οποία όμως μπορείτε να βγείτε νικητές. Αν δείτε την ζωή σας ρεαλιστικά και αναθεωρήσετε απόψεις και τρόπους προσέγγισης στο άλλο σας μισό ή και στους φίλους σας, τα πράγματα σίγουρα θα πάνε καλύτερα.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Ο Φεβρουάριος θα είναι για εσάς ο μήνας των μεγάλων και των σημαντικών αποφάσεων σχετικά με την εργασία σας. Οι μεγάλες αποφάσεις όμως μπορεί να αφορούν και την σχέση σας, η οποία επηρεάζει πολύ την ζωή σας. Τα μεγάλα προβλήματα δεν σας αγγίζουν αν και γενικότερα τα γεγονότα πολλές φορές θα σας αιφνιδιάσουν.

Θα πρέπει λοιπόν να αποφύγετε αυτόν τον μήνα να εμπλακείτε σε σχόλια και παρεξηγήσεις για θέματα που δεν σας αφορούν. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει ένα νέο κύμα καθυστερήσεων στα οικονομικά και στα πρακτικά ζητήματα.

Το κλίμα στην προσωπική σας ζωή θα είναι δύσκολο και αντιφατικό. Θα πρέπει να αποφύγετε τους καυγάδες με το άμεσο περιβάλλον σας και να φανείτε πιο προσεκτικοί όταν κυκλοφορείτε ή όταν ασχολείστε με μηχανήματα, για την προσωπική σας ακεραιότητα.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό

Ο Φεβρουάριος θα είναι για εσάς ένας αρκετά συμπαθητικός μήνας. Θα είναι ο μήνας που θα αξιοποιήσετε δυνατότητες και ταλέντα και θα θελήσετε να βελτιώσετε καταστάσεις με το άλλο σας μισό. Βέβαια θα παρουσιαστούν κάποιες οικονομικές δυσκολίες.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, ανοίγει προοπτικές όμως μην βιαστείτε να ρισκάρετε και να πάρετε αποφάσεις. Μπορεί να φανείτε επιπόλαιος και τελικά να έχετε πάρει την κλάδος απόφαση. Προς το παρόν θα πρέπει να σκέφτεστε πρακτικά. Δώστε έμφαση στην κάλυψη των υποχρεώσεών σας.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό

Ο Φεβρουάριος θα σας υποχρεώσει να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις αλλαγές και τους αιφνιδιασμούς που θα παρουσιαστούν στην προσωπική σας ζωή, αλλά και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Μπορεί να φέρει όμως και πιο κοντά τις προοπτικές για να λύσετε ένα οικονομικό πρόβλημα.

Θα πρέπει να είστε δραστήριοι, να ζητήσετε βοήθεια από τους δικούς σας αν την χρειαστείτε και να οργανώσετε πιο σωστά τα οικονομικά σας. Επίσης θα πρέπει να γίνεται πιο ρεαλιστές και να επιδιώκετε πιο ρεαλιστικούς στόχους.

Αποφύγετε να εκθέσετε τον εαυτό σας σε κινδύνους. Θα πρέπει να παρακολουθείτε με προσοχή την πορεία των γεγονότων και να επιστρατεύσετε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες. Σταματήστε να φοβάστε και επιτέλους ξεκινήστε να ελπίζετε όσων αφορά τους στόχους και το αύριο.

Στον συναισθηματικό τομέα θα υπάρχει ένταση αλλά μπορεί και να υποχωρήσετε για χάρη της ψυχικής σας ηρεμίας.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη

Αγαπημένοι μου Τοξότες προσπαθήστε να ξανά βρείτε την παλιά σας δραστηριότητα και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν σχετικά με νέες γνωριμίες. Συζητήστε, μοιραστείτε τις ιδέες σας με τους άλλους ανθρώπους και προσπαθήστε να πετύχετε τα όνειρα και τους στόχους σας.

Μην επηρεάζεστε από καθυστερήσεις που θα προκύψουν ή διαφωνίες που σίγουρα θα είναι πολλές αυτόν τον μήνα. Κάτι καινούριο θα ανανεώσει τις σχέσεις με τους άλλους και θα βελτιώσει την ζωή και την δουλειά σας. Σίγουρα τον Φεβρουάριο θα σας απασχολήσουν ταξίδια και μετακίνησες.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορείτε να εξελίξετε τις ιδέες σας, τον τεχνολογικό σας εξοπλισμό και μην φοβηθείτε να τολμήσετε.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Σίγουρα τον Φλεβάρη θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Όμως φαίνεται ότι τα οικονομικά σας σιγά σιγά θα ξεκινήσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Φροντίστε να είστε συνεργάσιμοι και όχι μαχητικοί και να πλησιάζετε ανθρώπους που θα νιώθετε ασφάλεια δίπλα τους.

Οργανώστε τη δραστηριότητά σας για να μπορέσετε να φτάσετε πιο κοντά στους στόχους σας. Εκμεταλλευτείτε την αύξηση της ζωτικότητάς σας, υπερασπίστε τα επαγγελματικά σας θέματα και μη διστάσετε να αναλάβετε καινούριες ευθύνες.

Στα αισθηματικά η κατάσταση θα είναι για λίγο μεταβατική, ενώ νέες καθυστερήσεις θα υπάρξουν σε πρακτικές εφαρμογές, ή οικονομικές υποχρεώσεις.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Θα κυλήσει περισσότερο αρμονικά αυτός ο μήνας από ότι είχατε συνηθίσει μέχρι τώρα. Βέβαια ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει καθυστερήσεις και νευρικότητα, ενώ η δυσαρμονία Κρόνου – Ουρανού θα σας υποχρεώσει να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να αλλάξετε τακτική, προγραμματισμό και συμπεριφορά.

Πρέπει να κάνετε βασικά ξεκαθαρίσματα και δεν πρέπει να φοβηθείτε τις δυσκολίες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Τα γεγονότα αυτού του μήνα έχουν προειδοποιητικό χαρακτήρα και δεν πρέπει να τα αγνοήσετε.

Η Αφροδίτη στο πέρασμά της από το ζώδιό σας, θα ενισχύσει την τύχη και τις καλές προθέσεις των άλλων απέναντί σας, από τις οποίες επωφελείστε και αντλείτε δυνάμεις που σας οδηγούν ευκολότερα στον προορισμό σας.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τους Ιχθείς

Ο μήνας αυτός σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε πολλά για τον εαυτό σας και τη σχέση σας. Μετά από όσα έχετε περάσει, ο μήνας αυτός σας βοηθά να αντιμετωπίσετε κάθε κατάσταση με ρεαλισμό και πρακτικότητα. Όσο και αν σας φαίνεται δύσκολο, κόψτε οτιδήποτε σας κουράζει ψυχικά χωρίς να σας ανταμείβει.

Οργανώστε τη μέρα σας σας και κάντε κάτι τολμηρό στο χώρο της δουλειάς σας. Μια συζήτηση με τον άνθρωπό σας θα βοηθούσε να δείτε πιο καθαρά τις αδυναμίες που δυσκολεύουν την καλύτερη επικοινωνία και συμβίωση. Μην αποφεύγετε να δείτε τα κακώς κείμενα αν θέλετε να διορθωθούν κάποτε.

Photo cover via: iconscout.com

Διαβάστε ό,τι αφορά τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close