Ιανουάριος- 2022- : Μηνιαίες- αστρολογικές-προβλέψεις -

Ιανουάριος 2022 : Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις .Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2022 θα μας δείξουν τι θα συμβεί τον πρώτο μήνα του νέου έτους.

Ο Ιανουάριος είναι ο πρώτος μήνας του νέου έτους και ως γνωστόν η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Έτσι αν ο Ιανουάριος ξεκινήσει καλά τότε σίγουρα θα μας δώσει δύναμη αλλά και θετικά προαισθήματα για το 2022 γενικότερα.

Έτσι οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο του 2022 θα μας φανερώσουν πως θα ξεκινήσει το 2022 και αν ο Ιανουάριος είναι ένας καλός μήνας για εμάς. Διαβάστε παρακάτω τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο: 

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2022: Κριός

Αγαπημένε μου Κριέ για σένα το νέο έτος θα ξεκινήσει δυναμικά με σένα να δίνεις έμφαση κυρίως στα επαγγελματικά σου. Έχεις κάποια όνειρα και μερικούς στόχους που θέλεις να υλοποιηθούν κι έτσι θα χρειαστεί να εργαστείς σκληρά για να πιάσεις τους στόχους σου.

Ο Ιανουάριος θα είναι ένας πιεστικός μήνας και μερικά από τα επαγγελματικά σου πλάνα, θα αντιμετωπίσουν εμπόδιο που θα σε κάνουν να αγχωθείς. Επειδή ξέρουμε ότι έχεις εκρηκτικό ταπεραμέντο και θες τα πάντα να περνούν από τα χέρια σου, θα σε προειδοποιήσουμε να κάνεις υπομονή και να ελέγξεις τα νεύρα σου.

Όλα θα γίνουν και δεν πειράζει αν μερικά πράγματα τα υπολόγιζες για νωρίτερα αλλά εν τέλει θα αναβληθούν. Πρόσεξε πιθανούς καυγάδες με ανωτέρους σου στη δουλειά και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου γενικότερα.

 Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2022: Ταύρος

Για σένα ο Ιανουάριος θα είναι ένας μήνας που θα αφιερωθείς στην οικογένεια, στους φίλους αλλά και στο άλλο σου μισό. Τα πράγματα όσων αφορά τις προσωπικές σου σχέσεις ξεκινούν να μπαίνουν σε μία σειρά και φαίνεται πως επιτέλους νιώθεις αυτή την πληρότητα που σου έλειπε.

Αν είσαι ελεύθερος ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που ο ρομαντισμός σου θα ξυπνήσει και θα έχεις πολύ όρεξη για φλέρτ και νέες γνωριμίες. Αν βρίσκεσαι σε σχέση θα υπάρξουν μερικά παράπονα και ίσως νιώσεις μία μικρή ρουτίνα όμως οι ευχάριστες στιγμές που θα περάσεις με οικογένεια και φίλους θα σε παρηγορήσουν αρκετά.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2022: Δίδυμοι

Ξέρουμε ότι θα σου ζητήσουμε πολύ αλλά προσπάθησε τον Ιανουάριο να μην πέσεις θύμα της κυκλοθυμίας σου. Τον Ιανουάριο φαίνεται πως από την μία θα νιώθεις πως η ζωή σου έχει μπει σε μία σειρά, από την άλλη θα έχεις ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς που θα αργήσουν να κλείσουν.

Επίσης διανύεις μία μεταβατική περίοδο που από την μία σε ενθουσιάζει από την άλλη θα σε φέρει στα όριά σου αρκετές φορές. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη κατανόηση στα θέλω του άλλου σου μισού και δείξε αγάπη στους φίλους και στην οικογένεια.

Αν είσαι ελεύθερος ο Ιανουάριος θα είναι ένας μήνας που το εκρηκτικό ταπεραμέντο σου θα σε φέρει σε επαφή με ένα νέο πολλά υποσχόμενο πρόσωπο. Ίσως όμως χρειαστεί να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου, διότι φαίνεται πως οι εντάσεις μεταξύ σας θα ξεκινήσουν από νωρίς.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2022: Καρκίνος

Βρε Καρκινάκι τώρα που ξεκίνησαν τα οικονομικά σου να μπαίνουν σε μία σειρά γιατί σε έχει πιάσει το κατοχικό σύνδρομο; Ο Ιανουάριος θα είναι ένας μήνας που θα σε βρει πιο αγχωμένο και γκρινιάρη από ποτέ. Από την μία θα θέλεις να αδράξεις την μέρα και να ζήσεις την στιγμή από την άλλη θα αγχώνεσαι για πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις.

Όλοι τα Χριστούγεννα θα χαλάσουμε κάτι παραπάνω. Τα επαγγελματικά σου πάνε μία χαρά και σίγουρα έχεις περάσει και χειρότερα για να αγχώνεσαι τόσο πολύ. Η αλήθεια είναι ότι η δουλειά θα σε απασχολήσει κυρίως αλλά και η σχέση σου.

Ίσως νιώσεις ότι σε παραμελεί ή ότι η ρουτίνα στην σχέση σας αρχίζει και σας φθείρει. Παρόλα αυτά ξέρουμε ότι είσαι ένα ζώδιο ευαίσθητο οπότε αν συζητήσεις με το άλλο σου μισό αυτό που πραγματικά σε προβληματίζει όλο και κάτι καλό θα βγει. Αν είσαι ελεύθερο δεν θα έχεις ιδιαίτερη όρεξη για νέες γνωριμίες.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2022: Λέων

Ο Ιανουάριος θα είναι ένας μήνας που εσύ θα θες να κάνεις μία νέα αρχή στην ζωή σου. Θα προσπαθήσεις να αποκτήσεις νέες γνώσεις. Θα διαβάσεις βιβλία και θα σε απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν την οικονομία αλλά και τα κοινωνικά προβλήματα.

Φαίνεται πως έχεις ανάγκη το νέο έτος να ανανεωθείς οπότε θα ξεκινήσεις να ασχολείσαι περισσότερο και με την εξωτερική σου εμφάνιση. Θα ξεκινήσεις γυμναστήριο ή διατροφή, μπορεί να αλλάξεις χρώμα στα μαλλιά σου ή να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου.

Γενικότερα είσαι από τα ζώδια που τους αρέσουν οι νέες αρχές γι’ αυτό και κάθε αρχή του έτους προσπαθήσεις να δεις στον καθρέφτη την καλύτερη έκδοση του εαυτού σου. Φυσικά αυτή η ανανέωση θα σε φέρει σε επαφή με νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα και πολύ καλές επαγγελματικές προτάσεις.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2022: Παρθένος

Θα πρέπει επιτέλους να μάθεις να κάνεις υπομονή σε αυτή τη ζωή. Έχεις όλο τον ενθουσιασμό να αδράξεις την μέρα τον Ιανουάριο του 2022 όμως οι σκέψεις ότι μπορεί και να μην τα καταφέρεις θα σε βγάλουν πολλές φορές εκτός πλάνου.

Ο Ιανουάριος του 2022 θα ξεκινήσει με σένα να είσαι στο ψάξιμο όσων αφορά την επαγγελματική σου καριέρα. Θα προσπαθήσεις στον επαγγελματικό τομέα να θέσεις νέα όρια και να διεκδικήσεις αύξηση ή και προαγωγή.

Κι ενώ ο ενθουσιασμός σου και οι θετικές σου σκέψεις θα σου δώσουν δύναμη να συνεχίσεις η ανυπομονησία σου πολλές φορές θα σε κάνει να πνιγείς σε μία κουταλιά νερό. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει και εσύ είσαι από τα ζώδια που θα πάρουν πολύ αγάπη τον Ιανουάριο.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2022: Λέων

Άνοιξε τα μάτια σου και δες τι είναι αυτό που πραγματικά αξίζει σε αυτή την ζωή. Τον  Ιανουάριο του 2022 θα προσπαθήσεις για άλλη μία φορά να έχεις ευθύνες για πολλά και διαφορά πράγματα. Μην φοβηθείς να πεις στο άλλο σου μισό ότι δεν μπορείς να αναλάβεις όλα αυτά που εκείνο θεωρούσε ότι μπορείς.

Τα επαγγελματικά σου θα είναι ελπιδοφόρα και συ δε θα προλαβαίνεις να περάσεις ώρα για τον εαυτό σου επειδή έχεις καταπιαστεί με πολλά πράγματα. Αξίζει όμως τον κόπο διότι κάτι καλό θα βγει από αυτό. Αρκεί να μην ξεχνάς φίλους, οικογένεια, σχέση ή και προσωπικό χρόνο για να ζεις για την δουλειά.

 Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2022: Σκορπιός

Ο Ιανουάριος του 2022 θα σε βρει έτοιμο να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε πρόκληση υπάρξει στο πέρασμά σου. Αυτό διότι ο νέος μήνας θα σε γεμίσει με ελπίδα για ένα νέο και καλύτερο 2022. Φαίνεται πως όλη αυτή η ανανέωση που νιώθεις θα σε κάνει να καταλάβεις ποιοι άνθρωποι αξίζουν πραγματικά να είναι δίπλα σου.

Καθόλου απίθανο λοιπόν τον Ιανουάριο του 2022 να κλείσεις την πόρτα σε τοξικές καταστάσεις και ανθρώπους που εδώ και καιρό δεν σου προσφέρουν τίποτα. Όσων αφορά τα επαγγελματικά σου, μία αρκετά πιεστική περίοδος τελείωσε κι εσύ πιο χαλαρός ή χαλαρή από ποτέ ετοιμάζεσαι να συνεχίσεις την καλή δουλειά και να επιτύχεις στόχους.

 Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2022: Τοξότης

Η αλήθεια είναι πως τον Ιανουάριο θα θες να αφιερωθείς περισσότερο στην επαγγελματική σου ανέλιξη αλλά και σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Ίσως θελήσεις να ασχοληθείς και με κάποιο νέο χόμπι με αρκετά καλλιτεχνικό χαρακτήρα όπως η μουσική, η διακόσμηση ή οι κατασκευές.

Η σχέση σου με το άλλο σου μισό και τους φίλους σου θα είναι καλύτερη από ποτέ. Όλη αυτή η αγάπη που θα λάβεις θα πετάξει από πάνω σου ανασφάλειες του παρελθόντος και θα σε κάνει να πατήσεις γερά στα πόδια σου.

Μην αναλώνεσαι σε τοξικές καταστάσεις και μην σταματήσεις να πιστεύεις στον εαυτό σου γιατί για να πετύχεις τους στόχους σου τον Ιανουάριο θα χρειαστεί να δουλέψεις αρκετά, να δείξεις πίστη και υπομονή.

 Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2022: Αιγόκερως

Τα αισθηματικά σας λοιπόν και γενικότερα οι σχέσεις σας με τους άλλους είναι ένας τομέας που πρέπει να προσέξετε αλλά και να επιμεληθείτε πολύ. Μεταβλητότητα θα υπάρξει αρκετές φορές. Η προσπάθειά σας να επιτύχετε κάτι, ίσως παρεμποδιστεί. Δεν πρέπει να πτοηθείτε ακόμα και όταν τίποτα δεν σας γεμίζει ουσιαστικά.

Βρείτε το κουράγιο, τους πρώτους μήνες, να μείνετε μόνοι, προκειμένου να βάλετε μια τάξη μέσα σας. Από τον Απρίλιο όμως και μετά, επιδιώξτε μια καινούρια γνωριμία, ρισκάροντας ακόμα την εκδοχή μιας απογοήτευσης. Συνειδητοποιήστε πως υπάρχουν εκκρεμότητες σε μια σημαντική σχέση σας.

Το λάθος είναι ότι μέχρι τώρα δεν την αντιμετωπίσατε αρκετά σωστά και με ειλικρίνεια. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να το κάνετε. Αλλά και γενικότερα στις υπόλοιπες σχέσεις σας, αποφύγετε να πάρετε το ρόλο του επικριτή και μην πείτε τις αλήθειες εκείνες που θα πληγώσουν τους άλλους όσο και αν αντικειμενικά έχετε δίκαιο.

Δείτε ακόμα Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2022 για όλα τα ζώδια

Κάντε τον κόπο να γίνετε πιο ευέλικτοι οι νεότεροι και λιγότερο προκατειλημμένοι σε καινούριες συναισθηματικές εμπειρίες ή περιπέτειες που θα προκύψουν.

Δεν είναι η περίοδος τώρα που θα βρείτε την μεγάλη αγάπη. Είναι το χρονικό διάστημα που η ζωή και η μοίρα σας εκπαιδεύουν, προκειμένου να γίνετε περισσότερο ευτυχισμένοι στον έρωτα ή στην αγάπη την επόμενη χρονιά.

 Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2022: Υδροχόος

Μπορεί πολλές φορές να απολαμβάνετε τα στρατηγικά σας σχέδια, αλλά κάποιες άλλες ανακαλύπτετε πως κάποιοι σας χρησιμοποίησαν για να αισθανθούν ελεύθεροι από μια άλλη σχέση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα την εγκατέλειπαν για εσάς.

Όμως, έχετε ήδη να αισθάνεστε ότι ερωτικά είστε πιο επιθυμητοί απ’ ότι συνήθως και η γοητεία σας θα εντυπωσιάζει πραγματικά τους πάντες, χωρίς εσείς να προσπαθείτε ιδιαίτερα.

Στις 24 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και ένα νέο πρόσωπα που θα έρθει να ταράξει τη ζωή σας, θα σας αποζημιώσει για τη στενοχώρια που εισπράξατε από κάποια προηγούμενη σχέση, ενώ γενικά οι καινούριες γνωριμίες σας θα είναι αρκετά εντυπωσιακές.

Δείτε ακόμα Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για όλα τα ζώδια

Μην κλείσετε για τώρα σημαντικές συναντήσεις με συνεργάτες ή και φίλους! Διαφαίνεται απίθανο να υπάρξουν άτομα που θα σας υπονομεύσουν εσκεμμένα…

Ωστόσο, θα είναι κρίμα να σας διαφύγουν πτυχές των καταστάσεων που ενδέχεται να μειώσουν τις επιτυχίες σας. Εσείς πρέπει να έχετε το βλέμμα στραμμένο μόνο στη νίκη, να μην μοιραστείτε με κανέναν τους θριάμβους σας. Αν σας ενδιαφέρει ένα ιδιαίτερο άτομο, να κάνετε ό,τι χρειάζεται μέχρι να πάρετε την απάντηση που θέλετε.

Όπως κινήστε επιθετικά στα επαγγελματικά σας, έτσι και στον προσωπικό τομέα θα σας ευνοήσει ο αιφνιδιασμός: Θα σας επιτρέψει να διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους!

 Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2022: Ιχθείς

Ο Ιανουάριος του 2022 αναμένεται να αποτελέσει μια ιδιαίτερα πετυχημένη περίοδος για εσάς, ειδικά όσο αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Παρόλο που δεν θα χρειάζεστε πολλά για να σημειώσετε πρόοδο, θα σας προσφερθούν όσα θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σας και θα σας φέρουν πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους!

Ο Ιανουάριος θα σας ωθήσει να επιφέρετε γαλήνη και ψυχική ηρεμία στην καθημερινότητά σας, χωρίς να αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες μικρές δυσκολίες.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του στενού σας κύκλου θα είναι στο πλάι σας ακόμα και σε εκείνες τις φάσεις. Να ξέρετε ότι δεν διαβλέπεται να αντιμετωπίσετε καίρια εμπόδια, τουλάχιστον όχι κάποια που να έχουν μακροχρόνια επίδραση στη ζωή σας! Το σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι να καταβάλετε το μερίδιό σας για την πραγμάτωση των στόχων σας.

Photo cover via: dreamstime.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close